prota_ Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 počela je da mi šizi tastatura danas. rendom mi se pali scroll lock svaki put kad probam da ukucam nešto i otkuca nesto tipa qwert+9+9+9+758 na svako dugme koje stisnem. restart kompa pomaže ali se vrati s vremenom. tastatura je quickfire rapid, mehanička. pa jel moguće da je softverski problem s njom ? ja tipujem da je virus, desilo mi se slično pre par godina, ali microsoft security essentials ne pronalazi ništa. halp ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Mогуће да је вирус који дрнда бафер меморију тастатуре, мени се то дешавало неколико пута са тастатурама али никад' са механичком :/ Скини неки јачи антивирус, или одради добар стари формат.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 nađi malwarebytes antimalware pro na warezu pa probaj da skeniraš njim. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 opet imam problem s ovom mrtvom tastaturom. riknuo mi je levi alt, i to je, koliko vidim po netu, prilično čest problem s ovom tastaturom. bez njega se osećam kao da mi fali jedan prst, a kapiram da bi s lemilicom posao bio rešen za 10 minuta, samo ja to ne bih umeo a i mrzi me da se cimam oko toga. pa me zanima gde da odnesem tastaturu da mi je srede i da ih počastim sa soma kinti ? i nek bude što bliže voždovcu, pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Kupi novu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 1. Kako je ovo dospelo u softver? :) 2. Ja bih ti savetovao da zovneš Nidžu, al' moraš da sačekaš da se vrati sa mora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts