Touche Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 A kad stize ovaj patron patch? To the secretadin! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Sledeće nedelje, čudi me da su rešili to da rade pre BlizzCona, ali eto :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ScepticuS Posted October 13, 2015 Popular Post Report Share Posted October 13, 2015 (edited) Patch je bez veze skroz :/ Nije resenje izbrisati deck iz igre. Edited October 13, 2015 by ScepticuS 3 Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 (edited) Pa to Blizzard radi od kad je Hearthstonea :D Ne znaju ljudi kako da valjano izbalansiraju nešto, i onda "izbace" te karte iz igre. Sve ključne karte koje su opisivale metu su prošle kroz to. Blood Imp zbog kog su oldskul Zoo i jebeni Murlock Warlock (da, taj deck) dominirali metom. Tinkermaster i Nat Pagle su nerfovima izbačeni iz igre, a bili su najpopularnije legendarne u igri. Undertaker i Buzzard su ubijeni, Miracle Rogue je ubijen, a bio je najčuveniji deck u vanili.Nekad umeju i dobro da izbalansiraju, recimo Pyroblast sa 8 na 10 mana je ok, Sylvanas sa 5 na 6 mana je isto bilo ok, Soulfire sa 0 na 1 manu je isto ok... Edited October 13, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Umesto da su smanjili za po 1hp patronu i bersekeru, sto bi bilo korektno, oni naprave glupost. Al' kao da je neko nesto normalno ocekivao od blizarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Vjerovali ili ne moja ideja za nerf tog deka je bio odredjeni buff. Tacnije da samo patrona kao kartu stave na 4/3 i to je to. Ona kad nema charge znacajno je losija jer se umnozava jedino preko warriorovih aktivatora, ne bi vise zloupotrebljavala protivnikov board. Ili da WSC daje charge za 2 ili manje attack. Kako god, ovo im nije bilo dobro resenje, ja sam i ranije volio da igram dekove sa amanijem, raging worgenom, rampage i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saracu Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Iako su ubili patron warriora sa ovom promenom, mislim da je ona totalno na mestu. Nerf ka warcong commanderu je bio pravi potez. Menjati patrona sa 3/3 na 4/3 ne bi resilo nista, i dalje bi postojala mogucnost da te warrior otk-uje iz ruke sa 2 berserkera i 3 whirlwinda. Menjati berserkera sa 2/4 na 2/3 takodje nista ne bi donelo, i dalje 2 whirlwinda sa 2 berserkera bi najverovatnije bio otk iz ruke, da ne pricam o patronu koji bi mogao da kontrolise board. Doduse, Blizzard je mogao da se odluci i hard nerfuje Battle rage umesto Warsong commandera, u kom slucaju bio to i dalje bio veliki nerf za patron warriora, jer ne bi mogli da isprazne celu ruku u jednom potezu i onda je refilluju sa jednom kartom, ali ne bi totalno ubilo deck. Ali izgleda da su se ipak odlucili za totalno unistenje decka i promenu mete, ali ko pa moze da ih krivi :DLicno se veoma radujem ovoj promeni, i jedva cekam da vidim kako ce meta da se razvija sada. Valjda ce i turniri ponovo postati zanimljiviji za pracenje, gde necemo imati samo patrona, combo druida i handlocka da gledamo. Nadam se povratku freeze magea, oil rogua i priesta konacno. :) Edited October 14, 2015 by saracu . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 bolidiladder ce sad da bude bukvalno pure cancer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Eto im taman podstreka da novu ekspanziju/avanturu sa kaunterima izbace sto ranije :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Ben Brode je rekao da je warsong karta koja "nije dobra za budućnost", jer verovatno vodi računa o sinergijama sa kartama i ekspanzijama koje su tek u razvoju.Iz toga je jasno zašto nisu dirali Frothinga ili Patrona, ali je problem sa ovim nerfom (valjda će korigovati i mana cost ili statove?) što je prsto glupav.Nisam baš duboko promišljao, ali bi bilo nekako logično da karta vodi računa o attack value nakon što minionu doda charge. Dakle, da može da kliruje bord i/ili da te pukne za 6x3 dmg i da te prisiljava da juriš dodatne bordcleare za t5+, ali da nije karta za OTK.Mehanika je svakako moguća, ako Dekhend ima stalno check za wpn (Has Charge while weapon equipped...).E sad, možda bi wording bio prekomplikovan za tard frendli standarde, a možda je i karta previše ograničavajuća u smislu da bi kod warra svi 3atk minioni imali potencijalno posredno prebudžen value. 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Trenutna Warsong Commander daje charge minionima po ulasku u igru ukoliko imaju 3< attack, pa zbog toga nije bitno koliko posle dobiju attack, a trebali su jednostavno da promene da to bude aura koja kaže "Minions with 3 or less attack have charge" , što bi rešilo OTK problem. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Realno bilo je pregrst potencijalnih resenja za ovaj problem i potpuno se slazem da su ubili kartu bez razloga. Jedino sto moze da bude opravdanje za ovako nesto jesu njihovi dalji planovi o kojima mi ne znamo. Tj, sa sledecim kartama koje planiraju da uvedu mozda bi se ovaj problem samo jos vise produbio. Ko ce ga znati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saracu Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 OTK je bio pravi problem patron warriora, koji je morao biti resen. Mislim, situacija da ja, kao control priest, igram protiv patron warriora koji na turn-u 6 baci Emperora, onda passuje turn 7, turn 8 , i ,iako sam ja svestan i ne stavljam vise od jednog miniona na boardu, on mene otk-uje na turnu 9 je i vise nego smesna. I to se desilo toliko puta ove sezone, ne samo kada sam igrao priesta....Blizzard je imao druge nacine da nerfuje deck i ukloni OTK, to se svi slazemo, ali eto, odlucili su se da idu ovim putem i neka ode u zaborav patron onda, vreme je za neku novu metu, nove deckove, a na Blizzconu cemo verovatno saznati vise i u vezi novih karta/expanzije/avanture, pa ce nam mozda ovaj nerf tj promena dizajna Warcong commander-a biti i mnogo jasnija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Javio se Brode da kaže koju o nerfu Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Igra neko DemonLocka ili Handlocka? Jel sam ja retardiran, ili jednostavno glup za taj deck? Dobijem 2-3, izgubim 4-5, dobijem 3 izgubim 6. A kao top deck je ovo ono, ali dok ja dodjem do big karti, (a i tada mogu po jednu da spustim) ljudi samo redjaju: equality, deadly shot, syphon soul,ili vec nesto sto lagano prebaci tempo njima. Ko igra ovaj deck, kakvi su vam skorovi? Jesu normalne tolike oscilacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Demon Handlock i običan Handlock su različite priče. Jebiga, zajeban je Handlock za igranje, meni su neke od najnapetijih i intenzivnijih partija kad igram Handlocka protiv aggro govana, baš jedna greška i gg. A ladder je kao i uvek pun aggro govana :DNisam igrao Handlocka doduše od kad jeizašao TGT, mada ga igraju ljudi jer je dobar za Patrona. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Opet razradjuju coop! Ovaj put datamined za brawl. Izgleda da ce to da bude prvo test polje. Najssss! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 (edited) cisto zbog usera :) Edited October 17, 2015 by Koma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Um.. Moj sin, koji ima nepune četiri godine, uspeo je da uzme zvezdicu na ranku 15 face huntardom, sad sam izvalio da nije igrao Practice nego Ranked. :)) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 KAD MI TRAŽI KVEST! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 (edited) Kakav je car ovaj lik Edited October 19, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Patch je live! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Ima negde da se skine na netu poslednji patch? Na poslu mi ne dozvoljava battle net update,mogu da igram ali mi update ne dozvoljava :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Je l' ima neko objašnjenje zašto mi Hearthstone budi storage HDD, iako se nalazi SSD-u (LOL RUR) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Sta smo docekali, da druid igra lepper gnomove, posle toga inervate u fel reavera i samo udara u glavu. Ladder preplavljen ovim deckom, ima ih mnogo vise od secretadina :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts