SavKe Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Pozadina sabija koliko je dobra, jebem im sve što mora da se kupi BlizzCon karta za nju, pa nikad neću da je imam :D Evo i ostalih goodies za ovogodišnji BlizzCon http://klanrur.rs/2015/09/22/blizzcon-karta-i-ovogodisnji-in-game-dodaci-koji-idu-iz-nju/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 tek sad vidim da je razlika u rewardovima izmedju ranka 5-4-3-2-1 po 5 dusta, shto je stvarno smeshno s obzirom koliko je teshko/sporo uzeti rankove posle ranka 5 deluje mi da da bi se uzeo legend treba bash dosta da se igra. bash dosta =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Treba, posebno zato sto posle ranka 5 ili tako nesto prestajes da dobijas po dve zvezdice za uzastopne pobede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 posle ranka 5 ne dobijash bonus streakove, a treba ti pun kurac zvezdica za vishi rank pa zato i kazem da su mozda mogli ove rankove malo bolje da nagrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Svaka cast kruko :) Inace taj grind do legenda jako mnogo zavisi i od srece na koje ces dekove da naletis. Mozes da npr nastelujes neki anti aggro i onda da ti se zaredjalu ctrl warrovi ili freeze mejdzovi i da sa super znanjem i top tier dekom odes par rankova unazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Haha, Savo nasao sam ti komentar za babusku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Pa bre često pišem na Hearthstone Redditu :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Al prvi put da sam uhvatio neki post, privuklo mi paznu ono "Serbia", inace ne bih zapazio :)Steta sto nas nema na ovoj velikoj HS sceni majku mu... Da imamo bar jednog osim ovog Gaare, da je top i da streamuje. Bilo bi interesantno. Mada znam da imamo tu neke ljude koji su generalno visoko u legendu i cesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 kolko je bolestan patron warrior i kako razbija aggro deckove, odushevljen sam + je fun da se igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 6 arena, 2x 5/3, 4/3, 3/3 2x 1/3 nemoguce preci 6 pobeda, max stres lvl , i onda u 6 packova (samo jedan GT), Skeleton King, Lord Jaraxxus, Mysterious Challenger, epic gold. Instant DemonLock + Secret Paladin kompletni. Sad kancerujem sa ridladinom , ljudi se predaju cim vide secret ili keeperku. Profitabilan dan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Kruko sa patronom u top 1 legenda, laganoBtw, arena 10 pobeda, golden thalnos. Izi 1600 dusta, odmah napravio Geddona. Sad imam sve moguce karte za ctrl warra, + igram 2 brawla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Retko uzasna karta, i ja ga dobio :( Inace, otvorio 110 tgt packova do sad, 3 legendarne(mistcaller, confesorica i krag). Seme ti se zatrlo blizzarde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Šta užasno, ja bih dušu dao za njega da kompletiram Pirate rogue koji sabija na ranku 24! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 (edited) Ej, ne dirajte Krega, odličan je :D Dobio sam ga zlatnog u prvom TGT setu packova koje sam otvorio. Ladno je neko napravio sajt za izračunavanje dmga sa grim patronom :Dhttp://www.squisher.co/ Edited September 29, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Odlicno je nacrtan, ako pod odlican to mislis :) Inace, najuzaludnije bacenih 1600 dusta je kraaftovanje Variana. Totalno brskorisna karta, jednom u 100 gejmova moze value da se izvuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Moja preporuka sa subotu su patron, handlock i combo druid. Sta bi inace nosio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Ja bih izbacio zoo, ubacio ctrl warra. Mislim da moras imati neki ctrl deck, sa 3 midrange decka tesko mozes daleko dogurati. Warr, tempo mage i secretadin zvuci ok, ako ti vec lose ide sa furionomTrenutno mi izgleda da hunter nije jak kao nekada, ako se pravilno odigra moze svaku klasu da dobije, ali nije vise bas konstantan. Ako budes nosio, ubaci flare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 I dalje mislim da je patron najjaci deck u igri, jeste najtezi, ali daje najvise mogucnosti za pobedu u svakom mogucem matchup-u. Tako da ono, nemoj prelako da ga otpisujes. Sa druge strane, ako nemas bas dosta iskustva sa njim, bolje je ici na siguricu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 I, kako ste prosli na turniru? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 A ste videli Xixo što uze titulu i 10 000 dolara sa Stalagg/Feugen Druidom? :D Igra ih umesto Druid of the Claw. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Igra druida bez taunta? To moze samo u Americi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Cek jel igra uopste nekog taunta? Deluje mi bedno bez toga... bar senjina ako je zauzet 5 slot. Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 (edited) upravo gledam lika koji strimuje, igra secret paladina, trenutno je rank 1(uskoro legend) , igra na nivou ranka 10, pobedjuje likove koji odigraju duplo bolje od njegasve mogu da istrpim, i huntere, cancer mageove, combo druide, ali paladini su takvo zatupljivanje igre da nemam reci Edited October 7, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Kakav e-sports ona zadnja partija između Jaba i Trumpa, Spellslinger u Tracking u Fireball za lethal :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 (edited) OPAAAA GG PATRON :D Evo šta stiže sa sledećim PatchomWarsong Commander now reads: Your Charge minions have +1 Attack. Totalno su zakopali deck sa ovom promenom, mislim da su mogli to malo elegantije da odrade. Edited October 13, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts