ScepticuS Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Jel se ladder u ponoc resetuje ili malo kasnije? Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Tačno u ponoć uvek, pa tako i sinoć :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Dobra je fora ovo za chest, dobih barem zlatnu kartu ako nista drugo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Ja sma dobio gold Eviscerate i Defias Ringleader za rogue i Crush za warriora... ali sada ih nema. Ima li neko isti problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 To sam procitao i to je valjda za one sto im pokazuje da su dobili po 2x istu gold kartu... Za ovaj moj problem nema nikakvih vesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 (edited) Odvratan je ovaj Secret Paladin, gadim se samog sebe što sam uzeo da ga probam :D Secretkeeperka novi Undertaker :D Edited September 1, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Sta ste dobili iz chestovaaa :D Noble Sacrifice, Flame Juggler i Dreadsteed ovde... bas sam se obradovao dreadsteedu :D Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Sta ste dobili iz chestovaaa :D Noble Sacrifice, Flame Juggler i Dreadsteed ovde... bas sam se obradovao dreadsteedu :DOdlicna karta (sa KT-om i Malganisom narocito) i mnogo tuzna prica iza nje. Bas me obradovao Blizzard sto ju je ubacio i zbog cega je to uradjeno. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Secretadin novi face hunter, samo se on igra. Ja sam craftovao chilmawa i 2 twilight guardiana, sad samo malygos warlock :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Zato sam ubacio flare u deckhttp://i.imgur.com/0CezLfs.jpginstant forfeit 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Secretadin novi face hunter, samo se on igra. Ja sam craftovao chilmawa i 2 twilight guardiana, sad samo malygos warlock :) Za dva dana do ranka 4 sa Secret Paladinom, 70% win rate, sabija sve osim Tempo Magea i naravno Mirrora :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Vidi ga Savke, a ja mislio on igra freeze mejdza ili ctrl warra :) Igras sporiju ili brzu verziju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 (edited) Pa igram Ctrl Warriora, Handlocka, Freezea i ostale veprove od deckova od kad je Herthstonea, mora malo da se menja :DUzeo sam da probam tog novog Pallya, pa kad sam shvatio koliko je bezobrazno dobar, nekako nisam mogao da prestanem da igram sa njim :D , taman da jurim zlatnog Uthera, pošto su brze partije, dosta brže nego sa jebenim midrangeom.A da, bržu varijantu igram, sa Keeperkama i 4x2 secreta ( redemption, competitive spirit, avenge i noble sac), ali ne i 100% aggro (nemam Argent Squire i Leper Gnomove ). U suštini, deck ne može da ostane bez table prvih 4-5 poteza i igra se slično kao Zoo, efikasni trejdovi i generalna kontrola table ( u zavisnosti koji secreti su u igri) i onda negde nakon Mysterious Challengera se krene u full face fazu, ako se oseti da je prava prilika, što obično jeste, trejd samo ako treba da se zaštiti ključni damage burst minion. Competitive Spirit je baš ona karta sa kojom bi Secret Paladin radio i bez Dr 6, jer uvodi tu dodatnu crtu mindgamesa kod protivnika, dal je Avange dal je Competitive i onda često ostave 3+ miniona na tabli kad se procuje Com Spirit. Čak ni stvari kao brawal ne pomažu previše, baci brawl, razbije sa Creeper za dva 1/1, nešto preživi i dobije Avenge bonus, Redemption mi vrati iz mrtvih prvog miniona kojeg sam igrao ( obično Creeper, Minibot ili Juggler ) i onda tabla bude puna kao da nije ni odigran AoE :D Edited September 4, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Ajde molim te baci listu ovde, imam sve od pale ali ima milion verzija tog paladina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 2x keeper2x minibot2x jugler2x creeper2x favor2x muster2x shreder2x aldor???2x dr61x dr71x loatheb1x tirion1x random karta 8 secreta koje je naveo da igraMislim da bi deck trebalo ovako da izlgeda, osim ako Savke ne igra jos brzu verziju :)Edit: zaboravio sam murlock knighte, a sumnjam da igra quarter mastereEdit2: zaboravio sam consecration :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 (edited) To je midrange varijanta, ja igram tempo varijantu, a postoji i totalno brza ebola varijanta sa pomenutim Leper Gnomovima i Argent Squireima. Evo, upravo sam napisao tekst o decku koji ja igram, tu je i lista :)http://klanrur.rs/2015/09/04/the-riddler-secret-paladin-deck/ Edited September 4, 2015 by SavKe 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Zaredjao sam vise pobeda sa ovim pala deckom sinoc za sat vremena nego sa ctrl warriorom za 3 dana. Tezak cancer, mysterious challenger je vise op od dr booma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 secret pala previse broken. craftovao deck juce i krenuo sa ranka 15 .. igrao par sati sinoc, veceras nesto malo i rank 5 ko iz sale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Kod mene i dalje postoji bug, ja i dalje nemam 3 gold karte koje sam dobio pocetkom meseca. Ima li neko isti problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Uzmem da ladderujem pre 2 dana sa dragon priestom, od 15og do treceg ranka sa 5zvezdica izgubim samo 3 partije. I onda 2 partije imam uzasan draw protiv idealnog, odem full emo, napravim ramp druida i odigram 15 partija bez pobede. QQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post saracu Posted September 8, 2015 Popular Post Report Share Posted September 8, 2015 Pozdrav :) Novi sam clan na forumu, inace dugogodisnji gejmer, pre svega WoW-a koji igram godinama, a i Hearthstona, koji sam aktivno poceo pre 4 meseca. Samo sam hteo da podelim sa vama deck sa kojim sam do sada svake sezone stizao do Legend, a ove sezone nakon svega 3 dana i cak se domogao ranka 1 nakon toga. U pitanju je hybrid hunter deck, ali bez chargera, i jos uvek nisam naleteo na deck koji moze totalno da counteruje ovaj deck. Dosta igraca nije svesno ovog decklista, hybrid hunter se jeste pojavljivao u par navrata na vecim turnirima ali je bio drugaciji decklist, sa chargerima i bez Highmane-a, tako da igraci na ladderu uvek zakljuce da smo face hunteri prerano zbog lepper gnomova i abusive sargenta, kao i explosive trapa, tako da ne ocekuju velike pretnje kao sto su 2x Highmane i Loatheb :) Imao sam partiju protiv warriora, patrona, koji je jadan iskoristio svoje execute na mom Juggleru i Leokku, misleci pogresno da sam face hunter, i posle ga je Highmane pojeo zivog :D Najlepse od svega je cinjenica da ovaj deck apsolutno dominira nad secret paladinima (18-1 record) i patron warriorima, koji su najvise zastupljeni na ladderu :)Decklist : http://i.imgur.com/PCGXUgy.pngRank 1 : http://i.imgur.com/33DWzTg.jpgNajvaznije u vezi ovog decka je zapamtiti da nismo face hutneri i da je dozvoljeno koristiti KC i QS na minionima, prihvatati value tradove i polako gurati dmg sa pasivnom. Naravno, uvek treba biti svestan dmg-a i bursta koji smo u mogucnosti da napravimo u periodu od recimo 2 kruga. Ako uspete da nadjete zlatnu sredinu izmedju trade-a i direct dmga, ovaj deck ce vas lako dogurati do legend-a. Daleko je stabilniji od face huntera jer zapravo moze da parira i control deckovima (nosi se sa control warriorom bez problema recimo) i brzi je deck od midrange huntera jer se ne oslanja samo na velike pretnje vec i manji minioni mogu da privedu partiju kraju vec u 5om krugu.. Flare sam dodao ove sezone zbog secret paladina naravno, ali i svih onih heroja koji igraju freeze mage-a i smeju nam se u facu sa svojim ice blockovima. :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Dobro ti nama došao i svaka čast za post i za postignut rank. Nadam se da ćeš biti stalni učesnik u diskusijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 (edited) Ja sam rank 11, igrao malo warriora, malo secret palu, poslednjih nekoliko rankova handlocka..handlocka cu da igram ove sezone, dobro radi u ovoj meti.Jebe me sto nemam vremena da igram Edited September 8, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 @ SaracuSvaka cast majstore, i ja mislim da je hybrid i dalje izuzetno jak i stabilan prije svega. Igram jako slican deck ovome, za nijansu mozda sporiji ali donekle i nebitno jer on moze da se u trenutku ispravne odluke lansira u tih zavrsnih par turnova samo ako si dobro procitao protivnika. Dakle slazemo se u potpunosti i bas mi je drago da vidim da je neko nas zakucao rank 1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 (edited) Dajte neku deklistu za tog rouga.Video, ne znam, deluje mi kao da mora da te kenja karta.Na početku sezone sam napravio nekog mešanog pirat/oila i bilo je do jaja prvih par dana, ali se onda nešto desilo i nisam više mogao da pobedim i dobijao sam tako bjedničke ruke da sam hteo da odsečem sebi glavu :( Edited September 10, 2015 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts