SavKe Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Kili, treba ti 500 pobeda sa jednom klasom na ranked, da bi sa tom klasom dobio animiranog heroja. Kaunter pobeda se ne briše, trajan je. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 nemam na svim herojima tu mogucnost, jel se otkljucava ne nekom odredjenom levelu ili kako djubrad su sto su sad to ubacili kada izlazi exp za d3 :) i samo jedan rant da ubacim poserem se po kombinaciji cleave-a pa onda executa na bilo kog kripa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 2 karte za jednu u svakom slucaju si bolje prosao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 nemam na svim herojima tu mogucnost, jel se otkljucava ne nekom odredjenom levelu ili kako Imaš na svim herojima, ostvari jednu pobedu sa bilo kojom klasom u ranked, i krenuće kaunter da ti broji pobede za tu klasu. Svaka klasa ima svoji brojač do 500 ranked pobeda, kada dobijaš animiranog heroja za tu klasu (i hero power postaje animiran takođe). Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 2 karte za jednu u svakom slucaju si bolje prosao :) Inner Fire + Shadow word: Death = mrtva Ysera, ko je bolje prošao? ;) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 dat feel kad igrash arenu kao druid i nemas nijedan swipe a tvoj protivnik druid ti odigra 4 komada xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 druid na druida - skoro sam igrala protiv lika koji je imao jedno 5-6 starfajera 4-5 starfalla, i car mi cisti polje i malo malo starfajer u glavu. i ja na kraju namasujem polje konacno a on nema nista ni u ruci ni na polju. ja 5hp on 1hp i njegov red. i pazi sta dobije - starfajer jebeni u glavu. Retard je mislio da ce sa tako retardiranim deckom u areni da pobedi. i ladno je pobedio :/ scumbag arena Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Nije to uopste retardiran deck, naprotiv retardirano je op shiet.... Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 retko koja igra mi budi takav inner rage kao hs arena :)))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 nisi igrao frozen throne onda :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Sutra reset laddera izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Jap! http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/13538679/hearthstone-ranked-play-season-1-pandamonium-28-03-2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Sa kojom klasom cete da se penjete? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Warlock murlock. U tom decku mi fali samo Leeroy, stoga sam dosao da pitam sledece: Dobih Gruula malopre pa me interesuje koliko, zapravo za kakve dekove on valja, posto ovaj rush definitivno ne mora da ima njega. Pored pomenutog igram sa priestom neki semi kontrol dek sto sam ja pravio sa Baron Geddon-om. Ali to sam manje vise batalio kako sam prisao kraju pravljenja tog Murlock decka sa Warlocom. Stoga: Dal da dizencentujem oba u korist Leeroja? Sta bi vi uradili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Gruul je veoma los. A Barona sam samo vidjao u Warrior Control deck-u. Gruul nikada nece videti svetlo dana ako ga ne promene. A Baron verovatno moze da se ubaci u jok koji deck. U svakom slucaju na tebi je sta da cinis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Grul u svakom slucaju ne kod murlocka, a sto kaze spiro poprilicno je los kao karta koja nista ne radi u tom turn-u kad je bacis. Mozda ce moci baron kod paladina ili warlocka u buducnosti pored warriora, ja njega ne bih disenchantovo : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Gruul ce sigurno biti promenjen pre ili kasnije tako da bi ga ja sacuvao i onda izvuci full value. A mozda i bude dobar pa ti ostane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Imo, nemoj nista da cuvas posto dok oni promene nesto da ti izvuchesh neki potencijal iz tog vec ces se trostruko smoriti od igre i preci na nesto drugo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Od juce Leeroj urla iz partije u partiju, zaboravih da pomenem ovde. Upravo iz razloga koji je sale naveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Nisam se dugo igrao do pre koji dan, jel ovo postao standard ovaj konstantni DDOSing? Od 18h su serveri u kurcu, sad usao opet popio DC u sred partije i ponovo ne moze da me pusti unutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Nije bilo problema neko vreme do danas. Evo sad radi opet. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Ja sam danas isto imao problema na EU, US je radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Ja ne znam sto ne postoji u ovoj igrici opcija side deck-a! Mnogo bi ozbiljnije bilo ladderovanje a ne ovako grindas k'o majmun i nadas se da ti ne naleti neki hard counter za tvoj deck. Danas igram sa watcher droodom i dolaze mi redom control warrior, ramp druid i handlock, ja rek'o 'ajde, ok, da probam shaman-a. Naleti mi 2x hunter,mogao sam odmah da predam. Mozda ne bi toliko pomogao side deck, ali bismo barem imali neke sanse. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Slazem se, ume da bude bas nezgodno i to cim promenim dek ono dodje counter. : D I ja laderujem sa watcher druidom sad i kad dodje handlock mogu samo da se uhvatim za glavu, warrior mi je kolko tolko mendzbl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Ko vas jebe kad pratite metu, igrajte svoje špilove Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts