SavKe Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 http://gfycat.com/CluelessMaleBluebreastedkookaburra Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Kakve su sanse da mi se kolekcija prebaci sa NA na EU, radio to neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Sansa je 0 za tu akciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Jel bilo na blizzconu neki info novi za android platformu? Posto duzi period nema nikakav novi info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Bice posle Nove valjda? Bio je neki info relativno skoro. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Android na Tabletu već u decembru, telefoni doduše posle nove godine tek. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Get rekt m8! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Jebi huntarde :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 (edited) Ne znam koliko vas je upoznato inače, ali BicaUbica nas kao pobednik RUR lige predstavlja na IeSF svetskom e-sport šampionatu u Bakuu (u saradnji sa ComputerLandom), koji se održava od danas pa do 17. novembra, ozbiljna je priča :) Nagradni fond je 10 000 dolara, prenos će da rade Frodan i Artosis... Stream može da se nađe na sajtu IeSf-a, ali nemamo još raspored mečeva trenutno :) http://ie-sf.org/ Edited November 12, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 :O Ekstra! Gogo Biljo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Ajde javljajte kad to pocne, da se isprati i podrzi nas sampion! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Arena 0/3, nagrada legendary. Hvala! Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Group: A Matches - Best of 3 Rnd # Player Result Player 1 A1 Denmark - Kristoffer Jensen 1 : 2 Korea - Seungjae Chae A2 Serbia - Biljana Brletic - : - BYE A3 South Africa - Barry West 2 : 1 Vietnam - Tu Cao 2 A4 Denmark - Kristoffer Jensen - : - BYE A5 Korea - Seungjae Chae 2 : 0 Vietnam - Tu Cao A6 Serbia - Biljana Brletic 1 : 2 South Africa - Barry West 3 A7 Denmark - Kristoffer Jensen 2 : 0 Vietnam - Tu Cao A8 South Africa - Barry West - : - BYE A9 Korea - Seungjae Chae 2 : 1 Serbia - Biljana Brletic 4 A10 Denmark - Kristoffer Jensen 2 : 1 South Africa - Barry West A11 Vietnam - Tu Cao 2 : 0 Serbia - Biljana Brletic A12 Korea - Seungjae Chae - : - BYE 5 A13 Denmark - Kristoffer Jensen - : - Serbia - Biljana Brletic A14 South Africa - Barry West - : - Korea - Seungjae Chae A15 Vietnam - Tu Cao - : - BYE http://www.viagame.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Nazalost izgubila je prva 3 meca, zao mi je sto nisam stigao da pogledam. Mada koliko vidim po rasporedu uskoro bi trebala da igra cetvrti, tako da znate da navijate! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 nije je posluzila sreca...i greskice tu i tamo http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/IeSF_2014_World_Championship Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ako neko naleti na vodove njenih partija, neka baci link, vidim da su tri partije bile guste (2-1), da je bio normalni bo5 sistem, verujem da bi bolje prošla, jebiga trema, ali bitno da je putovala i da ima do jaja lepo iskustvo, sigurno bolje nego svi mi ovde što igramo Hearthstone :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ja sam gledao samo partiju protiv Vijetnamca, tad je sef izasao iz kancelarije. :D Momak je imao nevjerovatno dobar draw u tog partiju, posebno u drugoj kada je ima predobar mana curve sa druidom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Interstellar u hearthstonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Simpatično :D 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Hah odlicno. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 IeSF Serbia - Vietnamhttp://www.viagame.com/channels/iesf-hearthstone/483133 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 (edited) Do jaja što si našo! ;) Edit, sad sam odgledao, baš nije imala sreće, užasan muligan u mirroru :( Edited November 15, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Prvi game je krucijalan u tom glupavom bo3 formatu.Video sam joj izraz lica kada je videla da igra protiv druida, nije to ocekivala. Meni jedino nije bio jasan muligen clerica na pocetku prve partije, ne znam sta je trazila od karata. Sta mislite o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Mislim da je išla logikom "uvek imaju jebeni wrath u početnoj ruci" :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Pa i meni se cini da je to al ono uvek ces doci u sitauciju da taj cleric ima "instant value" ne moras ga baciti na prvom potezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts