ArktickaLubenica Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) Cale mi je postao zavisnik od online pokera a ja sam odneo komp pa sada kupuje nesto polovno sto ce se koristiti samo za te poker aplikacije i browsing tako da me zanima koja je od ovih konfiguracija bolja za to : Intel Pentium 4 2.80GHz HT / 1GB DDR / Intel GMA 900 / 80GB ATA / DVD ROM ATA / Midi ATX Intel Pentium 4 2.80GHz HT / 1GB DDR / Intel Extreme Graphics 2 / 80GB ATA / DVD Combo ATA / Micro ATX To jest, koja je graficka bolja ... Obe sam nasao za po 55 E na kupujem prodajem tako da me zanima da li je i cena ok ... Edited March 5, 2013 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Prva. Za cenu ne znam šta da ti kažem jer nisi naveo tačne modele ali može da prođe za dlaku ako ti daje sve sem monitora i u kućištu sa možda mišem i tastaturom.PS: ponudi 40, pa se docenjkaj do 50€ ako možeš. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Ova prva je samo novija generacija, za jednu, nije da ce nesto moci da se igra ni na jednom ni na drugom ako gledamo bilo sta zahtevnije od pokera. Kupi onaj koji oce da ti spusti cenu i racunaj da bi bilo dobro da dodas jos 1GB rama, a ta memorija se koliko vidim na kupujemprodajem krece oko 14-15e po komadu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 7, 2013 Author Report Share Posted March 7, 2013 Hvala na preporukama, uspeo sam prvi da spustim do 50 E i narucio sam ali sam napravio takav pocetnicki propust, zaboravih da ga pitam da li uz komp idu i diskovi sa drajverima, i sada mi je tek rekao da ne idu ali da je dignut sistem sto mi daje malo na vremenu dok ne uspem da izguglam drajvere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Ma ono, otvoris komp, pogledas naziv ploce koji obicno pise tu negde i skines sta ti treba, cak i drajvere za te matorije ploce je lako naci ako je iole normalan proizvodjac, tipa nije neki koji je crko u medjuvremenu kao sto je Matsonic ili Abit ili tako nesto. A za taj komp nemas nista od drajvera osim te za plocu. Kazem samo, gledaj da uzmes jos rama, resice te mnogo kukanja od strane caleta kako mu je spor komp :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 win7 jedino ako ubaci jos rama Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Hvala rurovci na informacijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts