Jump to content

Komp za caleta :D

ArktickaLubenica

Recommended Posts

Cale mi je postao zavisnik od online pokera a ja sam odneo komp pa sada kupuje nesto polovno sto ce se koristiti samo za te poker aplikacije i browsing tako da me zanima koja je od ovih konfiguracija bolja za to :

Intel Pentium 4 2.80GHz HT / 1GB DDR / Intel GMA 900 / 80GB ATA / DVD ROM ATA / Midi ATX

Intel Pentium 4 2.80GHz HT / 1GB DDR / Intel Extreme Graphics 2 / 80GB ATA / DVD Combo ATA / Micro ATX

To jest, koja je graficka bolja ...

Obe sam nasao za po 55 E na kupujem prodajem tako da me zanima da li je i cena ok ...

Edited by ArktickaLubenica

Ova prva je samo novija generacija, za jednu, nije da ce nesto moci da se igra ni na jednom ni na drugom ako gledamo bilo sta zahtevnije od pokera. Kupi onaj koji oce da ti spusti cenu i racunaj da bi bilo dobro da dodas jos 1GB rama, a ta memorija se koliko vidim na kupujemprodajem krece oko 14-15e po komadu.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ma ono, otvoris komp, pogledas naziv ploce koji obicno pise tu negde i skines sta ti treba, cak i drajvere za te matorije ploce je lako naci ako je iole normalan proizvodjac, tipa nije neki koji je crko u medjuvremenu kao sto je Matsonic ili Abit ili tako nesto. A za taj komp nemas nista od drajvera osim te za plocu. Kazem samo, gledaj da uzmes jos rama, resice te mnogo kukanja od strane caleta kako mu je spor komp :)

Heghlu'meH QaQ jajvam