SIN Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 (edited) lezbačas gonna lezb Najlakse je vredjati. Bas ti hvala. Bas nisi drug. I da ti kazem, jako si nevaspitan. I posle bude Daki ovo, Daki ono. Nisam garisu ni pomenuo, on je nasao da se pita zasto je Daki tu. Ok, ne bih nista rekao na to, al' tokom pominjanja je morao i vredjati. Stvanro nema smisla. Bas izbija frust, nezadovoljstvo i svasta ponesto iz njega. A mozda se on samo i projektuje. NVM. Necu vise smarati ovde na ovu glupu provokaciju. Edited February 22, 2013 by ducky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 split/lock/ban/kktnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 (edited) Dule mi je prekinuo nit, brisite ovaj post.. Edited February 22, 2013 by ducky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Meni se svidja sanitarno blato oko skole. A ono za prasice ne verujem, nisu seljani toliko neodgovorni da ne teraju svinje i pse od dece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 nego,jel moguce da niko ne bi otresao ovu krivonogu uciteljicu ? Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Ma njima je iz perspektive njihovog ucenja ova karta verovatno sasvim ok, mislim nije se tipa Krusevac pomerio u poslednjih 20 godina :) Ja samo pricam o neozbiljnosti drzave gde ne usadjuje deci generalno neki patriotizam cak i kad to ne kosta (skoro) nista. orly ? pa jebote ko je to ukinuo i pishao po tome poslednjih pa recimo 12 godina ? patriotizam se izjednacio sa fasizmom u demokratskoj zemlji srbiji neozbiljnost koje drzave ? :) narod je izjeban u zdrav mozak u poslenjih dvanaest godina da ga je sramota da bude patriota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Ja samo pricam o neozbiljnosti drzave gde ne usadjuje deci generalno neki patriotizam cak i kad to ne kosta (skoro) nista. ja sam šokiran. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 па шта хоћете, зверко је одувек опозиција! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts