edd.freak Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 U zadnje vreme dešava se sledeće: Na svakih 15 do 30 sekundi veza se za trenutak prekine, odnosno protok (sent, recieved) bude na nuli, i lampice prestanu da trepere. Jako je iritantno u igrama kada zalaguje na nekoliko sekundi totalno, dok pri surfu ili skidanju filmova se ni ne oseća. Zanima me da li se to još nekom dešava od ikom korisnika ili uopšte nekome, i da li neko zna šta bi mogao da bude uzrok tome sa moje strane žice. Planiram naravno da zovem tehničku podršku, al reko prvo da prikupim neke informacije ako mogu. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Je l' imas neki uredjaj izmedju modema i racunara, wifi ap recimo? Meni se desavalo da imam signal na modemu a da mi wifi ruter tako prekida vezu. Mozes da proveris i kablove. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted February 15, 2013 Author Report Share Posted February 15, 2013 Je l' imas neki uredjaj izmedju modema i racunara, wifi ap recimo? Meni se desavalo da imam signal na modemu a da mi wifi ruter tako prekida vezu. Mozes da proveris i kablove. Direktno sam lan kablom povezan sa modemom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Je l' imas neki uredjaj izmedju modema i racunara, wifi ap recimo? Meni se desavalo da imam signal na modemu a da mi wifi ruter tako prekida vezu. Mozes da proveris i kablove. Kako si to reshio, ja imam slichnu situaciju. Zvao SBB oni rekli da iskljuchim ruter, a treba mi za burazerov komp u drugoj sobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 ugasio sam firewall na ruteru. ako ti to ne pomogne probaj da upucaš openwrt u svoj ruter https://openwrt.org/ ako ni to ne pomogne ili ti ruter nije podržan onda kupi novi :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts