misaking[X] Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) DraganBGD Gametime scammer! Topic koji je zakljucan ispod ovoga decko me je prevario za gold, nije dao radece gamecardove. Cisto da vas upozorim da vas ne zajebe kao i mene. Edit by Kemp DraganBGD wowgoldeuserbia wowrafsrbija Cisto da bude preglednije, ovde cu dodavati usere koje bi trebali da zaobidjete. Edited April 3, 2013 by Kemp. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 uvek treba da se kupuje od proverenih ljudi :) 1 Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Sve je vise i vise ovakvih likova..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Panto pošto pande i gc? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 ima kod panteleja svega na lageru gramno.rs i gramno.rs/forum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 Samo sam hteo sve da vas obavestim da je ovaj lik scammer i da me je zajebao. Ko me jebe kad menjam coveka kod koga kupujem. Sad mogu da se jebem u bulju na suvo. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 lvl 1 altovi, kapiram da isti lik ima 20 usera ovde i pravi infinite scam loop. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladoste Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) Samo zelim da vas upozorim da je decko koji kupuje golde na ovom forumu http://forum.klanrur...topic=234928510 cist prevarant. Uzeo mi je golde i kada je trebao da mi posalje pare samo me je stavio na offline i naravno ignorise me. Uzeo mi je 60 000 golda pa bih da upozorim ostale da ne nasedaju na ove reklame da ne bi bili prevareni kao sto sam ja. Edited February 26, 2013 by Kemp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 wowgoldeuserbia 1 posts seems legit Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladoste Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Znam da ne deluje legit ali sam mislio da ce neko za tih nekoliko dana nesto prokomentarisati, ne shvatam zasto se zakljucavaju topici zar nije bolje da su otvoreni da vidim komentare zadovoljnih kupaca ili upozorenja na ovakve prevarante? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 zbog glupih pravila 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 mozda ga je neko prijavio zbog prevare pa je zato zakljucan topik, a zaboravili su da ostave upozorenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 zakljucava se svaki topik iz nekog razloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 To je tvoja greska sto si poslao prvo golde pa onda cekas pare.. Ja sam primera radi za svoj wow acc cekao da mi stigne uplata i tek kada mi je stigla uplata i kada sam imao pare u rukama onda sam kupcu dao sav info accounta. Ali gde majku mu da trgujes sa nekim ko ima 1 post od toliko njih koji se bave kupovinom i prodajom golda ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 a i bio je jedan komentar da je lik prevarant,ali je post izbrisan. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Sad napravi temu Klanrur stiti pervarante :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladoste Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 A jbg kada sam naivan i svima verujem, moja greska a ovaj post je kao upozorenje. Mozda ne bi bilo lose da dodate taj skype nalog par vas i onda da ga cimate da znate sta radi i da prestane, mozda se decko uplasi i prestane da radi ovakve stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) Zakljucavaju se topici da ne bi bilo bampa i spamovanja, Imas lepo upozorenje u pravilima foruma a i realno bi trebao da razmislis pre nego sto kupujes/'prodajes od lvl 1 postera. Inace iznenadio bi se koji procenat foruma radi isto. Uglavnom probaj da tiketujes blizzard i da vratis gold, cisto da prijavis da si bio hakovan ili slicno. Shoot in a dark but still... Edited February 26, 2013 by Kemp. 1 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Izvini Kemp. slucajno sam ti dao minus, hteo sam plus..=/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodorakis Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Takodje bih dao upozorenje za wow.gold.serbia.eu Mene je scamovao za 200k,kad sam budala. Hajde da napisemo na svim zivim serverima gde je ostavio post da svi ljudi znaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Mislim da bi se trebala staviti zabrana vlasnicima rur naloga sa 1 postom da postavljaju topic i da prodaju svoje wow stvari, to bi bio jedan dobar vid preventive. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Mislim da bi se trebala staviti zabrana vlasnicima rur naloga sa 1 postom da postavljaju topic i da prodaju svoje wow stvari, to bi bio jedan dobar vid preventive. ili zabraniti ljudima da daju pare ili golde ljudima sa 1 postom Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 vazi sto ces da zabranis glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lomax Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Mene samo zanima zasto moderatori ne brisu te topice od ljudi koji su scameri? DraganBGD je i mene zavrnuo za 100k. Dao vec upotrebljene kodove. Meni nije toliko bitno jer sam taj gold napravio za kratko vreme, ali ima neko ko se za 10k ili vise namuci da ih napravi. Ne mesam se u pravila oko uredjivanja foruma, i o tome sto ljudi u topicu ne mogu da napisu da li je ponuda scam ili nije, ali dajte bar brisite topice od ljudi koji su dokazano scameri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Zato sto su useri koji su scamovali dobili ip ban. Uglavnom im obrisem topic, ako se ne jave posle par dana. A ti da si razmisljao malo ne bi do toga doslo, pazi s kime poslujes. Edited March 22, 2013 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts