bad1 Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Opusteno mogu da nastave , imaju hiljadu nacina , pitanje je da li zele :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 ono sto ja znam je da ne planiraju bilo sta vezano za witcher u narednih 6 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Ако би неко да пазари, ГОГ даје леп попуст. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Ja uzeo retail kutiju, da upotpunim Gwent karte. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 igra li neko ? utisci ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Ceka se novi dlc i jos uzivancije ofc :) Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Pa novi dlc je izašo :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Nije još dovoljno pečovan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Davao GoG dve nedelje povoljno sve Witchere plebsi jedni! :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Samo bih napomenuo da ekspanzija topi oči, mozak i dušu. Sve leti ko podmazano, nula tehničkih problema. 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 (edited) Dobro jutro, ziveo cd projekt red Edited June 4, 2016 by trap_lord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Balls of granite lulz. Izgubio sam se u moru side kvestova, nemerem se naterati na glavni. Dosta referenci iz knjiga i witcher keca, zivot je lep. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Ja sam razumeo da ce ovo biti neki dlc exp,ispade Witcher 3.5.jedva cekam da vidim sledeci projekat CPR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 extra exp :) Jedan broken quest, prva grupa zidara statue, sve ostalo savrseno :) quest sa salterusama i goodness gracious big balls of granite = pobeda :D ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Jel ima ovo na nekom torentu bre? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Ja skinuo odavde, ovaj zadnji another torrent, sljaka sve bez problema za sada...inace expanzija sabija, nisam citao knjige pa ne znam da li imaju materijala da ih prave jos, ako imaju steta da ne prave https://www.skidrowreloaded.com/the-witcher-3-wild-hunt-blood-and-wine-gog/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 (edited) Knjige se desavaju pre prve igre. Sve ostalo je iz njihove glave. Tako da ako ikada budu hteli, mogu :) Inace, dobra ekspanzija. Gomila sitnih kul detalja. Malo mi je bolji glavni kvest u Hearts of Stone i prica oko Olgierda, ali Spoiler deo sa zemljom bajki je fenomenalan. Inace, nekako sam uspeo da dobijem hepi end gde se sestre pomire, koliko sam posle citao lako je zeznuti stvar. Edited June 13, 2016 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 (edited) Sve tri igre se dešavaju nakon knjiga, prva Witcher igra iz 2007. počinje tamo gde se 5. (ili sedma ako se uzmu i kratke priče u obzir) knjiga završava. Dakle igre nisu ekranizacija knjiga, već su direktan nastavak na priču iz knjiga. /edit, nisam video da je Thunderstorm već odgovorio :D Edited June 13, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Sreća pa sam završio ekspanziju, šta bi sa SPOILER tagovima? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Ko nije stavio spoiler? Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Sad izgleda da jesi, mozda mi se na fonu baguje. Ja sam namerno izabrao drugaciji put, jer sam hteo da vidim Unseen Elder i Oriannu iz trejlera Night to remember. Zaista odlicnih momenata, ali kraj je tuga. Sad bar imam da se radujem novom prelazenju . Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 (edited) Verovatno ti baguje. Inace sam ostao dekintiran na kraju igre. Unapredio sam sve u vili, i napravio 3 od 5 grandmaster oklopa. Moracu da nadjem pare za ostala 2. Skellige jedino nisam nikad zavrsio, nisam trazio ona blaga pod vodom i slicno. Verovatno i gomilu crafting materijala mogu da prodam i tako zaradim kesh. Zao mi sto sam prodao deo slika koje nadjes u main igri/dlcu. I iz nekog razloga ne mogu ni olgierdovu sliku da okacim. Ovo mi je doduse i dalje prvi playthrough cele igre, tek treba da krenem ponovo. Valja li cemu new game+? Sada ima ova opcija za skaliranje protivnika. Jedino mozda da bih otkljucao sve mutacije, zavrsio sam na 53. nivou. Edited June 14, 2016 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Izgleda da spoileri ne rade na Tapatalk. Ja sam trenutno u Velenu na NG+ Death March, nije potrebno enemy scaling, i obicni banditi te pandrknu s dva udarca. Slika s Olgiedom i Iris je bagovana, zato ne može. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 (edited) Inace svidja mi se rade na standalone verziji Gwenta :) Edited June 18, 2016 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Kupio juce Blood and Wine expansion, zbogom dva dana zivota! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts