Popular Post absolute Posted May 12 Popular Post Report Share Posted May 12 Crna Gora Durmitor, Kotor, HN...bio malo sa klincima za praznike 11 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted May 13 Popular Post Report Share Posted May 13 Evo da doprinesem malo lošim slikama kad reče HN, nije HN al' je CG 🙂 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sttevann Posted May 21 Popular Post Report Share Posted May 21 Aj i ja da se zapljunem, evo par slicica iz Toskane, uslikanih telefonom pre nekoliko dana: 7 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 21 Report Share Posted May 21 prejake fotke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 21 Report Share Posted May 21 Pujo i Reky zadali domaći 🙂 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted August 7 Popular Post Report Share Posted August 7 Moje selo lepše od Pariza 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted August 13 Popular Post Report Share Posted August 13 (edited) Vodopad Blederije i prerasti reke Vratne na Mirocu. Bili sa decom i nekim drustvom, predivna priroda jedino sto je daleko tj. Ima dugo da se vozi. Edited August 13 by absolute 8 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13 Report Share Posted August 13 55 minutes ago, absolute said: Bili sa decom i nekim drustvom, predivna priroda jedino sto je daleko tj. Ima dugo da se vozi. mnogo je lep taj deo Srbije svakako, ima šta da se vidi na svakom koraku, ali brate 150 kilometara od Beograda, voziš se tri sata do tamo 😞 plus na sve to ima nula smeštajnih kapaciteta - jedva dva hotela a i oni su udaljeni sat vremena jedan od drugog. ne znam kako ide ta izgradnja puta što AV obećava, ali to bi stvarno moglo da napravi razliku da i taj deo bolje proradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 14 Report Share Posted August 14 Dosta se grade putevi, tamo posle Pozarevca, Velikog Gradista i okoline je haos proci da ne uletish na gtadilishte, kao shto smo mi 🙂 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15 Report Share Posted August 15 22 hours ago, absolute said: Dosta se grade putevi, tamo posle Pozarevca, Velikog Gradista i okoline je haos proci da ne uletish na gtadilishte, kao shto smo mi 🙂 da, videh to, mislim, super, ajd valjda će biti završeni u nekom skorijem periodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted September 24 Popular Post Report Share Posted September 24 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 24 Report Share Posted September 24 Uh, nice...gde je ovo? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted September 24 Popular Post Report Share Posted September 24 penjao se na Korab, najvisi vrh mkd/alb, na granici 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rbds Posted October 20 Popular Post Report Share Posted October 20 (edited) Salina Turda je rudnik soli u području Durgău-Valea Sărată u Turdi, drugom po veličini gradu u okrugu Cluj, severozapadna Transilvanija. Otvoren za turiste 1992. godine. So je prvi put vađena ovde tokom antičkog doba. Rudnik je kontinuirano proizvodio kuhinjsku so od srednjeg veka, a rudnik se prvi put pominje 1075. do početka 20. veka (1932). Prvi dokument koji eksplicitno govori o postojanju rudnika soli u Turdi datira od 1. maja 1271. godine, a izdala ga je ugarska kancelarija. Dokumenti sačuvani iz 13. i 14. veka koji se odnose na rudnike soli Turda pominju da su slani rastvori bili raspoređeni u mikrodepresiji Baile Sarate i na jugoistočnoj padini Valea Sarata. Operacione sale su postavljene na mestima sadašnjih slanih jezera iz gore navedenih područja. U 17. veku su počeli prvi radovi na iskopavanju soli na severozapadnoj padini Valea Valea Sarata, o čemu svedoče šahtovi u kupoli sobe Terezije. Ubrzo nakon toga otvoren je rudnik Sfantul Anton, gde se rudarska delatnost nastavila sve do prve polovine 20. veka. Edited October 20 by rbds 7 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20 Report Share Posted October 20 9 hours ago, rbds said: Salina Turda je rudnik soli u području Durgău-Valea Sărată u Turdi, drugom po veličini gradu u okrugu Cluj, severozapadna Transilvanija. Otvoren za turiste 1992. godine. ima nečega pomalo morbidnog u tome da u rudniku soli imaš dečije igralište :)) da, znam da se više ne koristi aktivno pa je sad turistička atrakcija, ali ipak :))) 9 hours ago, rbds said: Durgău-Valea Sărată top su slike inače. da ta rumunija nema puteve od blata, čovek bi svašta nešto i mogao da vidi tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rbds Posted October 20 Popular Post Report Share Posted October 20 (edited) Eee.. grešiš! Putevi su ekstra. Od Bugarske do Bukurešta je odprilike kao naša Ibarska, a vodi se kao e70, posle su odlični. Vidi se da se ulagalo poslednjih godina. Pošto nije moglo da stane u jedan post, idu sada druge slike. 💪😂 Transfagarašan (rum. Transfăgărășan) ili DN7C je put u Rumuniji. Prelazi preko najviših vrhova južnih Karpata, odnosno preko planinskog masiva Fagaraš. Dug je 90 kilometara. Povezuje regije Tranislvaniju i Vlašku. Prohodan je od juna do oktobra meseca. Gradnja puta započeta je 1970, a završena 1974. godine. Put Transfagarašan izgrađen je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Nakon invazije na Čehoslovačku 1968. godine, Čaušesku je želeo da osigura brzo kretanje rumunskih trupa u slučaju napada Sovjetskog Saveza. Naredio je izgradnju puta kroz masive južnih Karpata. Put je gradila vojska. Otvaranje puta, planirano je za 1973. godinu, ali se zbog surovih uslova rada kasnilo, te je put završen godinu dana kasnije. Čaušesku je odbio ponudu da put nosi njegovo ime, te je nazvan Transfagarašan (trans=preko, Fagaraš=naziv planina). Zvanično je otvoren 20. septembra 1974. Asfaltiranje puta trajalo je do 1980. Edited October 20 by rbds 4 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21 Report Share Posted October 21 12 hours ago, rbds said: Eee.. grešiš! Putevi su ekstra. Od Bugarske do Bukurešta je odprilike kao naša Ibarska, a vodi se kao e70, posle su odlični. Vidi se da se ulagalo poslednjih godina. pa 'de ću iz Bugarske do Bukurešta a idem za Kluž iz Beograda? 🙂 Dok nam preCednik ne napravi autoput do granice (i/ili Temišvara) moraš da se cimaš preko naših krš puteva da dođeš do Rumunije pa onda lošim putevima dalje 🙂 Vozio sam neki deo autoputa doduše kroz Rumuniju od Temišvara do Oradee ili tako nešto, nije on bio toliko loš, ali mi ovaj ortak rumun kaže da oni iz Temišvara se retko kad odlučuju kolima do Bukurešta 🙂 12 hours ago, rbds said: Transfagarašan (rum. Transfăgărășan) ili DN7C je put u Rumuniji. Prelazi preko najviših vrhova južnih Karpata, odnosno preko planinskog masiva Fagaraš. Dug je 90 kilometara. Povezuje regije Tranislvaniju i Vlašku. Prohodan je od juna do oktobra meseca. Gradnja puta započeta je 1970, a završena 1974. godine. ovo je nešto što bih svakako voleo da vidim, svi kažu da je super taj put, ima i ovi što voze tamo kola i motore itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sttevann Posted October 23 Popular Post Report Share Posted October 23 Ja bio malo na Kipru 5 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted October 23 Popular Post Report Share Posted October 23 svratih i ja malo! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23 Report Share Posted October 23 i jel se lagano može kupati u oktobru? i novembru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 23 Report Share Posted October 23 ja sam bio par meseci ranije, pa me stevan podseti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 23 Report Share Posted October 23 U oktobru moze lagano, napolju 28 C, temperatura vode oko 26, mozda i 27, idealno. Za novembar, pricali su mi da krece da izumire polako, i dalje ima turista, ali voda je hladnija, i cim nema sunca oseti se. Mada kazu da ima ljudi koji se kupaj u moru i preko zime, budale 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 23 Report Share Posted October 23 Ја сам се купао 1. марта, код оне Афродитине стене, то је календарски зима 😄 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24 Report Share Posted October 24 19 hours ago, mladenq said: ja sam bio par meseci ranije, pa me stevan podseti! ne bih išao u udarnim mesecima verujem da je pakao, tako te destinacije poput kipra i hajde da kažemo egipta ili šta god mi deluju interesantno u off-peak periodu oktobar/novembar. 19 hours ago, sttevann said: U oktobru moze lagano, napolju 28 C, temperatura vode oko 26, mozda i 27, idealno. Za novembar, pricali su mi da krece da izumire polako, i dalje ima turista, ali voda je hladnija, i cim nema sunca oseti se. Mada kazu da ima ljudi koji se kupaj u moru i preko zime, budale 😄 meni je to ok. idealna voda je ona što je malo hladnjikava kad uđeš ali kad zamaneš par puta možeš da budeš koliko hoćeš u njoj 🙂 nemam pojma koja bi to tempetaratura vode bila, 27 mi deluje solidno toplo za vodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 24 Report Share Posted October 24 3 minutes ago, Lucky said: ne bih išao u udarnim mesecima verujem da je pakao sve znam, ali se tako potrefilo da nam samo tad odgovara, taj neki kraj avgusta iznenadjujuce, nije bilo pakleno, recimo prosle godine u istom periodu, na lefkadi, meni je bilo primetno toplije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts