Jump to content

Neperspektivni fotografi

Recommended Posts

2 hours ago, absolute said:

Meni se koci koleno posle par km trcanja, zavisno od tempa kojim idem. Bukvalno ne mogu da ga savijem posle neko vreme. 

Par km je posle 7,8 km, znaci kad neko vreme trcim krene da zeza.

Meni obrnuto 😞 kad se zagreje onda je ok. Dok se ne zagreje me “steže”. 

Meni se koci koleno posle par km trcanja, zavisno od tempa kojim idem. Bukvalno ne mogu da ga savijem posle neko vreme. 

Par km je posle 7,8 km, znaci kad neko vreme trcim krene da zeza.
Jesi išao na neku dijagnostiku za to ili očekuješ da prodje samo od sebe? :) u smislu ovo Lakijevo deluje dosta banalnije, verovatno treba samo da radi vežbe za zadnju ložu i neka istezanja, to tvoje ovako laički deluje kao neki ozbiljniji problem. Mislim laički iz perspektive toga da sam pre godinu ipo radio rekonstrukciju prednjih ukrstenih ligamenata levog kolena pa šta sam usput pokupio od znanja kod ortopeda, fizijatara i fizioterapeuta :D
  • Like +1 1
  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ocekujem da ce da prodje jos vishe kad ojacham jos vishe te misice oko kolena. Sad je situacija mnogo bolja nego pre, a skoro sam pocheo sa vezhbama, tako da verujem da ce da pomogne.

Nisam bas raspolozhen da mi seku kolena da bi mi rekli, jbg ipak imate 50 godina...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ja takođe verujem da vežbe mogu značajno da pomognu, rekao bih čak da se to međusobno ne isključuje sa drugim tretmanima. A što se sečenja tiče sreća pa nismo u XIX veku, mogu da ti urade MRI/Ultrazvuk i da sasvim lepo saznaju šta ti je sa kolenima i bez toga. U smislu da ti daju neku bolju terapiju/vežbe i sl prilagođeno konkretnom problemu koji imaš. Naravno, može da savet bude i neki operativni, ali opet i o tome treba razmisliti kao ulaganju u budućnost jer može biti razlika između toga da ne možeš više da trčiš, da možeš da trčiš još 2-3 godine ili da možeš da trčiš narednih 20, sve to su opcije... A jedina negativna strana konkretnog utvrđivanja šta ti ne valja je trošak, ali opet i to je ulaganje u budućnost. 

• Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam