Jump to content

Neperspektivni fotografi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
55 minutes ago, absolute said:

Bili sa decom i nekim drustvom, predivna priroda jedino sto je daleko tj. Ima dugo da se vozi.

mnogo je lep taj deo Srbije svakako, ima šta da se vidi na svakom koraku, ali brate 150 kilometara od Beograda, voziš se tri sata do tamo 😞 plus na sve to ima nula smeštajnih kapaciteta - jedva dva hotela a i oni su udaljeni sat vremena jedan od drugog.

ne znam kako ide ta izgradnja puta što AV obećava, ali to bi stvarno moglo da napravi razliku da i taj deo bolje proradi.

Dosta se grade putevi, tamo posle Pozarevca, Velikog Gradista i okoline je haos proci da ne uletish na gtadilishte, kao shto smo mi 🙂

• Like +1 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

22 hours ago, absolute said:

Dosta se grade putevi, tamo posle Pozarevca, Velikog Gradista i okoline je haos proci da ne uletish na gtadilishte, kao shto smo mi 🙂

da, videh to, mislim, super, ajd valjda će biti završeni u nekom skorijem periodu.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
9 hours ago, rbds said:

Salina Turda je rudnik soli u području Durgău-Valea Sărată u Turdi, drugom po veličini gradu u okrugu Cluj, severozapadna Transilvanija. Otvoren za turiste 1992. godine. 

ima nečega pomalo morbidnog u tome da u rudniku soli imaš dečije igralište :))

da, znam da se više ne koristi aktivno pa je sad turistička atrakcija, ali ipak :)))

9 hours ago, rbds said:

Durgău-Valea Sărată

top su slike inače. da ta rumunija nema puteve od blata, čovek bi svašta nešto i mogao da vidi tamo.

12 hours ago, rbds said:

Eee.. grešiš! Putevi su ekstra. Od Bugarske do Bukurešta je odprilike kao naša Ibarska, a vodi se kao e70, posle su odlični. Vidi se da se ulagalo poslednjih godina. 

pa 'de ću iz Bugarske do Bukurešta a idem za Kluž iz Beograda? 🙂

Dok nam preCednik ne napravi autoput do granice (i/ili Temišvara) moraš da se cimaš preko naših krš puteva da dođeš do Rumunije pa onda lošim putevima dalje 🙂 Vozio sam neki deo autoputa doduše kroz Rumuniju od Temišvara do Oradee ili tako nešto, nije on bio toliko loš, ali mi ovaj ortak rumun kaže da oni iz Temišvara se retko kad odlučuju kolima do Bukurešta 🙂

12 hours ago, rbds said:

Transfagarašan (rum. Transfăgărășan) ili DN7C je put u Rumuniji. Prelazi preko najviših vrhova južnih Karpata, odnosno preko planinskog masiva Fagaraš. Dug je 90 kilometara. Povezuje regije Tranislvaniju i Vlašku. Prohodan je od juna do oktobra meseca. Gradnja puta započeta je 1970, a završena 1974. godine.

ovo je nešto što bih svakako voleo da vidim, svi kažu da je super taj put, ima i ovi što voze tamo kola i motore itd.

U oktobru moze lagano, napolju 28 C, temperatura vode oko 26, mozda i 27, idealno.

Za novembar, pricali su mi da krece da izumire polako, i dalje ima turista, ali voda je hladnija, i cim nema sunca oseti se.

Mada kazu da ima ljudi koji se kupaj u moru i preko zime, budale 😄

"Choose life..."

19 hours ago, mladenq said:

ja sam bio par meseci ranije, pa me stevan podseti!

ne bih išao u udarnim mesecima verujem da je pakao, tako te destinacije poput kipra i hajde da kažemo egipta ili šta god mi deluju interesantno u off-peak periodu oktobar/novembar.

19 hours ago, sttevann said:

U oktobru moze lagano, napolju 28 C, temperatura vode oko 26, mozda i 27, idealno.

Za novembar, pricali su mi da krece da izumire polako, i dalje ima turista, ali voda je hladnija, i cim nema sunca oseti se.

Mada kazu da ima ljudi koji se kupaj u moru i preko zime, budale 😄

meni je to ok. idealna voda je ona što je malo hladnjikava kad uđeš ali kad zamaneš par puta možeš da budeš koliko hoćeš u njoj 🙂 nemam pojma koja bi to tempetaratura vode bila, 27 mi deluje solidno toplo za vodu.

3 minutes ago, Lucky said:

ne bih išao u udarnim mesecima verujem da je pakao

sve znam, ali se tako potrefilo da nam samo tad odgovara, taj neki kraj avgusta

iznenadjujuce, nije bilo pakleno, recimo prosle godine u istom periodu, na lefkadi, meni je bilo primetno toplije