Jump to content

HTC Desire C

FATA

Recommended Posts

devojka je bila kod svojih u cupriji za praznike i narucila je pomenut telefon. rekla mi je da je cena 150e i da ima garanciju 6meseci na sta sam je pitao da li je telefon nov? posle krace diskusije i mog saveta da ne uzima telefon na sta je ona odgovorila da je nov i da mu ne fali nista (verovatno je nije bilo briga posto su joj matorci uzeli telefon) odlucila je da ga uzme. malo pre mi je stigao postexpresom i na prvu loptu mi ne izgleda ok.

prvo sto mi je zapalo za oko jeste da kad sam ga stavio na punjac nije pokazivao znake zivota (punjenja) sve dok ga nisam ukljucio na power button (koristim old skul telefone pa ne znam kakva je procedura kod ovih hi-tech:)

drugo sto sam primetio jeste mutnija slika, iako pise da telefon ima 16miliona boja meni se cini da boje nisu ciste i da mu je refresh rate nekih 40

trece sto me je i navelo da pomislim da je telefon fejk ili pak chinese produkcije je da mi je u opciji za izbor jezika ponudilo: English (singapoor) English (thaiwan) English (vietnamese), jos par random jezika i neke arapkse.

U medjuvremenu sam googlao i vidim da je HTC chinese production, ali opet mi ne da mira zasto ga prodaje za 150e i 6m garancijom kad telefon u prodavnicama kosta oko 260e??

prevelik ti avatar m8

Prvo moze biti sasvim normalno. Drugo otidji u neku prodavnicu mobilnih telefona ili kod mobilnog operatera koji ima taj fon u ponudi pa uporedi ekrane. Trece to sto ima u ponudi te jezike je moguce da je neka varijanta za Azijsko trziste, ne mora biti problem, a to moze objasniti i nizu cenu. Tipa u Kini mozes HTC One S da kupis za 300 evra koji ovde kosta 600. E sad da li to jeste ili nije slucaj s tvojim telefonom je vec pitanje :) Konkretno moj slucaj s kineskom varijantom HTC telefona je da u dve instance rade najnormalnije moguce, na razlicitim operaterima.

Heghlu'meH QaQ jajvam

refresh rate 40

Ovog fate da nema, trebalo bi ga izmisliti

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi