Shomi~ Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 40k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Јесте, ај сад претворите ово у то колика је плата ватрогасцима, какве то везе има... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Pa ako decko dolazi da se igra sa klincima i provodi vreme sa sestrom, ne vidim u cemu je problem. To je ionako samo prolazna faza. Ako ti njegovo prisustvo smeta, ignorisi ga neko vreme. Mozes i da ga cimas na finjaka preko raznih stvari koje "treba" da uradi - e, aj pomozi nam da okrecimo kucu, ocistimo sneg, prodzaramo septicku jamu, nacepamo drva... da vidis kako ce sve redje i redje da dolazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 a ako i to ne pomogne mozes da ga ubodes nozem 2 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 ne moze, zbog sestre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 ali samo ako ga prethodno isprovociraš da on priđe tebi, inače će da te osude Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 ali samo ako ga prethodno isprovociraš da on priđe tebi, inače će da te osude Ajde Ivane budi realan... ne njega, nego zenu... pa kad on krene u odbranu sestre OOOOPPPP kud si krenuo batice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Verovatno si moj post shavtio kao napad. I jeste u neku ruku, dobronameran ako nije ocigledno. Bez ulaska u dalju raspravu samo ti pravim presek saveta bez troll postova. лепо јој кажеш да може да иде код маме и тате, па да буде с батом по цео дан. понављам, проблем је у њој, а ти погрешно решаваш проблем. и не видим што је ово Асторино питање неумесно. овде се јављају људи са безброј најразличитијих проблема. кад дође на ивицу не знајући како даље, сваки независни увид је драгоцен. (mozda bi bio dragocen da iko od nas poznaje Astoru, zenu ili burazera licno. Neumesno je jer znam za devojku koja je naterna da bira izmedju porodice i muza, razvela se, odvela decu. Cao zdravo, jel kapirate vi sa cime se igramo ovde?) ali mogu ti reci kao i ostali da prvo popricas sa zenom i pitas nju da li ona misli da je to normalno i koji je razlog njegovog dolaska svaki dan? ako zena izrejdzuje na tvoje pitanje ili sugestije, onda imamo problem koji bi morao da resis samo kako ti znas i umes :) *tolerantniji pristup suocavanju sa zenom - Mitch je mudro pretpostavio da ti je zena mozda temperamentna pa ces uleteti u svadju sa ko zna kakvim posledicama jer ponavljam - niko ovde sem tebe ne POZNAJE tvoju zenu. Jebote ja ne verujem sta kucam, >TVOJA ZENA<, ej. TVOJA. Reci zeni da vam roditelji rese taj problem, sve na finjaka Ili ako si blizak sa surakom zabodite kafanu pa mu objasni kako funkcionise bracni zivot sa sve rakijom u rukama vise ce mu koristiti u zivotu da ga odjebes na vreme. morace da se uozbilji kad tad Cek, jel me palite? Decko ima 21 godinu, bez roditelja, zivi u trosnoj kuci, veliki oslonac u zivotu mu je sestra, koja je igrom slucaja Astorina zena. Nek mu naprave mrtvo kupatilo zajedno sa jos dva rodjena burazera. Ne znam gde zivite vi jebote, previse ste otudjeni od ljudi jebeno. BISS sa pametnim savetom. Porodica, nesto sto svi shvatamo olako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Јавно је изнео свој проблем овде тако да су сви савети ма колико ретардирани неки од њих били , легитимни :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post brue Posted December 25, 2012 Popular Post Report Share Posted December 25, 2012 2050.year... everydays life at Astora's place since 2013th: Middle left: Astora Middle center: little bro of Astora's wife Middle right: Astora's wife All around: RUR Cosmo Squad 2013 (with families) И наравно др Дуле се не види на слици... заклања га сто. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Astora, lepo sednes sa njime i zenom i kazes iskreno sta imas i poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Sve quotovano je normalan prihvatljiv savet. Preskocio sam inceste (ovo je bilo trulo), gay burazera, zeno cuti i slusaj, naduvaj ga pa prijavi i slicne jer su zajebancije, ovo je ipak i dalje RUR. :) Ne znam, decko kaze da ce formirati svoje misljenje ali zeli i da cuje sta drugi misle pa ce razmisliti i videti. Meni i dalje to nije OK, jer je u pitanju duboko licni porodicni problem, koji se po mom misljenju ne tice nikoga sem njegove porodice. Ako i dalje nije jasno, njegove zene. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Mene zanima gde se baba kupa ako nema kupatilo ? 1 Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 cuj ovog baba se kupa?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 pa valjda ne zivi sa babom, kod babe pere veš Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Pitanje. Da li je normalno kada non stop dolazi kod vas u kucu brat vase zene.. Non stop mislim, konstantno svaki dan i da ne bira vreme kada ce doci ? Razumem da je neko vezan i taj odnos ali je moje misljenje da je to jebeno preterano. Zelim misljenje vas, ako moze. Hvala! u rodjenoj kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 2050.year... everydays life at Astora's place since 2013th: Middle left: little bro of Astora's wife Middle center: Astora Middle right: Astora's wife All around: RUR Cosmo Squad 2013 (with families) И наравно др Дуле се не види на слици... заклања га сто. [roflmao] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 ali sta nose ovo na glavama Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Па делове скафендера за свемирска истраживања, модел пролеће 2013.... након Лав из ин д еир сешна негде у беспућима Војводине. ... осим Асторе, то му је ватрогасни шлем :) И зајебао сам се... требао сам написати да је чикица у средини шурак, а надркани на левој страни Астора :) Фиксед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Fali samo rebel :D Koji je u obrtu zapravo baba bez kupatila! 1 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts