Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Sinoc bio u Ilegali (aka industriji lol).... da gledam bicharke na bootyshake takmicenju.

Bilo ih je 10tak, od toga jedna ultra debela koja ume a uz to i moze da bez blama digne nogu iznad glave kolko je razgibana.... bila je jedna sa nekom cirokanom koja je onaj tip ribe koje zelis da udaris i iseres joj se u facu a ni sam ne znas zasto, prosto je jeziva... i ostalih 8 je su bile turbo mega dobre klinke bicharke.

naravno, pobedila je ta sa cirokanom.... ma lol :)

white ppl problems, bilo puno ljudi/klinaca i smrdeli su svi.

Get smart or die dumb!

Sinoc bio u Ilegali (aka industriji lol).... da gledam bicharke na bootyshake takmicenju.

Bilo ih je 10tak, od toga jedna ultra debela koja ume a uz to i moze da bez blama digne nogu iznad glave kolko je razgibana.... bila je jedna sa nekom cirokanom koja je onaj tip ribe koje zelis da udaris i iseres joj se u facu a ni sam ne znas zasto, prosto je jeziva... i ostalih 8 je su bile turbo mega dobre klinke bicharke.

Znaci nisi odustao od 94` godista [}:)]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

ladno si isao na friday swag

bio u bigzu do 9, sad sam se probudio, ne znam nista

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

heeeeeeeeeeee

e, da, i video sam se sa onom nikitinom potencijalnom buducom zenom, rekla vam je da ste picke sto pljujete onu sliku sa kerom i kisobranom

super je dete, ima sjajan osmeh, poret toga sto radi, studira fotografiju i anemicna je, tako da mora niky dobro da je na'rani :tf:

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...