Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Upravo sam prošo kroz torturu epskih proporcija, gde majka brani postupke sina pred ocem, kad sam majmun i u ove godine dozvoljavam sebi da dolazim kući malouman u vreme kad stari idu na posao... Mora neke korenite promene da se udare u celoj ovoj priči.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

bio sam danas u nekoj prodavnici brodskih maketa (replike pravih brodova), ima tipa 200 maketa sigurno. i bas sam se smorio jer sam skontao koliko bih vise uzivao u poseti da znam ista o brodarstvu, ili o tome kako je koji brod izgledao, sta je koji uradio, po cemu je poznat i sl.. kontam da bi za nekog istoricara koji zna dosta o pomorskim bitkama to bila prava poslastica, za mene je to samo bila prodavnica sa drvenim brodovima :/

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

сбб цар. ортак исто има адсл и хоће да поједе рутер, а не може да пређе на сбб јер његов ћале никад у животу није платио рачун за кабловску

bogami meni (bezanija, ivan komsa i strokan valjda) sbb barem 3-4 puta nedeljno ima 3-4-5 prekida po 5 minuta (reset kable modema) u poslednja 2 meseca.

Iz logova ne mogu da provalim da li je do mog uredjaja (ne dobija odgovor na maintenance broadcast) ili sbb a nemam snage da ih zovem

dodatak : u vecernjim satima

dodatak 2 : nasao sam za moj error da se desava u kombou atanta webstar i lnksys wrtgl, ali kako to da je 2 godine radilo kao sat...no koga jos briga ovo je pricajte

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Фатсо, мени у скорије време није било никаквих прекида. Последњи пут ми је био прекид пре нека 4 месеца и то је било зато што је ћале померао намештај и сјебао онај сплитер један.

Jeo sam pohovane pilece snicle sa dzemom od sljiva. Boze koja rapsodija ukusa!

Citam prvo post bez gledanja ko je postovao i prva pomisao mi je bilo razocarenje sto su se i u Srbiji pocele mesati nenormalne slatko/slane kombinacije hrane. Posle skrolujem i vidim da je Daki u pitanju tj Svajcarska hrana pa mi je bilo lakse

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

moj prvi susret sa tim kombinacijama je bio kad je pre jedno 4-5 god kolega iz perua namazao med na pitu sa sirom. imedzn maj suprajz

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...