Slađan Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 (edited) Malo da začinimo, pa od sada kod nas možete kupiti JINX majičice sa motivima vaših omiljenih igara kao što su StarCraft, WoW i Diablo i još po neke. Majice su kvalitetne, a ono što nema u izlogu, pitajte. Pored majica, ima i po koji duks :D Imajte na umu da su količine trenutno ograničene tako da ako ste zainteresovani, bolje požurite! Veličine su što bi se reklo - Standardne i univerzalne, nisu one kao što mi koristimo za naše majice sa užim rukavima, širim strukovima, itd.Cene:Majice - 1499 dinaraDuks - 3999 dinaraVeličine su M, L i XL. Primera radi: M je u ramenima 50cm, skroz u dnu/struk je 51cm. Naručivanje, slanje i preuzimanje sve po starom, pa da ponovim kao i pre:Majice možete kupiti lično ili naručiti da vam šaljemo Post Ekspresom na kuću pouzećem. - Ako preuzimate lično, možete to uraditi svaki radni dan od 10ak h do 17h u Vele Nigrinove 2 (treća ulica iza Beogradskog Dramskog Pozorišta na Crvenom Krstu), stan br. 1, tj, čim se uđe u zgradu, prva vrata levo. Konsultujte najbolje planplus.rs ako niste sigurni gde se nalazimo ili http://binged.it/L4cqwT - Kada budete dolazili, obavezno prvo čekirajte telefonom da li ima nekog, dešava se da nekad ne bude, a telefon je 060/ 55-26-787 Nemojte slati sms poruke, to niko neće videti, zovite ljudski :DŠto se tiče slanja pouzećem (sa otkupom): - Ako niste u Bg i imate želju da vam se donese na kuću gde god da ste (a da ste u okviru Srbije), PMujete mene sa sledećim, OBAVEZNIM podacima: Ime i Prezime Adresa Poštanski broj i grad Kontakt telefon Model majice/ veličina/ količina - Bez ovih osnovnih podataka vam ne možemo izaći u susret! Znači, sve što sam napisao, to mi šaljete, a ne da ja nagađam poštanski broj i slično. - Poštarinu ne mogu efektivno da vam predvidim u ovom trenutku ali čekirajte na sajtu post ekspresa http://bit.ly/LYMbw7 Uglavnom za 1 do 3 majice izađe od 190 do 300 dinara poštarina, kao i pre. - Po slanju majice vam šaljem PE kod sa kojim možete da čekirate gde vam se nalazi majica u datom trenutku preko http://www.posta.rs/...ti/posiljke.asp - Ako niste kod kuće, kurir Post Expressa vam ostavlja paket u najbližoj pošti, pa tamo preuzimate i plaćate poštarinu i otkup majica. Imajte na umu da kada vas kurir ne nađe kod kuće, ostavlja onaj žućkasti kartončić sa obaveštenjem i pošiljka se onda čuva do 5 dana max u pošti od dana pristizanja i onda se vraća nama ako je niko ne preuzme. Gledajte da do toga ne dođe, jer onda ćete platiti duplu poštarinu naredni put plus tadašnju poštarinu. - Da bi vam slali pouzećem morate imati 50+ postova, naravno ako spamujete da bi dogurali do tih 50, dobićete ban/permaban. Edited April 19, 2013 by CheighLee 2 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Koliko je samo dobar ovaj duks (inb4 koliko + duxer)! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Jel to jedini duks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 trenutno - da. Kad bude još, biće :DPS: ako imate neku želju, dajte ovde, pa ćemo da vidimo da li može šta da se uradi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Meni su kul oni tamni wow horde duksevi sa hudijem, ako bi bila ista cena za neki od tih porucio bih i platio unapred. A sto se majica tice, jel ima nekog nedeljom u stanu, tad bi mi najvise odgovaralo da dodjem, uzeo bih ovu portal : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 1. ok, videćemo za to, ne znam sad ništa za ono što se ne nalazi u ovim modelima na slikama ali je notirano. 2. za nedelju, kao što sam rekao već nekolicini - U teoriji ne, u praksi možda, zovi na telefon prosto pa proveri, to je nekako najbolje. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Јел имаш мере за дукс? Шта да радим ако ми буде мали (не то, дукс) кад стигне, јел могу да вратим? Оћеш ли имати још варијанти дукса? Што поштом само ако нисмо у БГ?:) Дај нама на НБГ поштом:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 nhf, ali ja kad pogledam ovaj duks(er) prva asocijacija mi je tezga na bazaru i neki batica fazon, prvenstveno zbog ovih sranja na ramenima. ono, da ispod piše "division 99" to bi bilo to :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Не знам, мени је дукс баш дрогерашко-блоковски, мени су то најјачи дуксеви, бенч и те форе Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Vidi ga Duljo što hoće sve da mu dođe nanoge! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 Ajmo redom: @Duljo: - Duks je L veličina trenutno, širina (NE obim) struk tj. dno duksa je 52cm, a ramena 48cm. - Ako ti je nekim čudom mali i pored veličina koje sam ti daom može da se zameni. - Možda. - Zato što apelujemo na zdrav život nas Beograđana, da se ne ulenje! Ali može i to naravno postekspresom! @Doca: - Ružna je slika, inače izgleda mnogo lepše uživo. Sad ću da stavim još jednu sa slikom od pozadi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 dajte mi jedan protos vintage za vitju! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 dajte mi jedan protos vintage za vitju! može u zamenu za novac! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 (edited) Ma ovo je bezveze, prodaje se i u Gamesu vec neko vreme, dajte neke GW2 majice! :D Dobro priznajem da je ovde jeftinije nego u Gamesu :D Edited December 14, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 Ali daj mi cene u Gamesu vs. naše :D Mada nije nemoguće da bude i GW2. Inače, Duljo zapljuno duks, tako da stanje dukseva ne znam do ponedeljka mada ovako napamet mislim da ima još jedan, isto L :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Imate kupca za GW2 odma xD jedna muska jedna zenska mi treba, obraduj me u skorije vreme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Ovaj Tyrael Shirt je još X puta bolji uživo, a i Horde i Alliance sabijaju. Šteta samo što me WoW ne zanima pa ih ne uzimam. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Тираел је цар јер има ону ''кукуљицу'' од сто квадратних метара, а ла фрањевци и онда је онако скидаш са две руке и наслањаш на рамена, а кад је стављаш, мораш главу да ставиш ''на средину'' јер ако навучеш скроз, обод ти дође до браде лол. Наравно, то платиш ако дува ветар или пада киша јер ти све уђе унутра, али си зато бедес фантази визард тиф ренџер едит: причаш о мајици, добро, свеједно:) Иначе, мени је овај дукс цар јер је цар, за Тираела ме заболе, немам петнес година:) У преводу, узо бих га и да је хелоу кити, због кроја и дизајна, а највише бих волео кад би нека фирма правила ''неутралне'' дуксеве на овај фазон. У преводу, ја да сам ти, узео бих те мајице о којима причаш, ако ти се свиђа принт као такав, шта те боли курац. Имају стварно неке царске ствари, штета што су неке баш у фазону ''ја играм игрицу па сам зато узо хур дур'', али неке нису (ко рецимо овај тираел дукс који не свијетли предрканом диабло штампом). А и ово ми је запало за око: Каћете ово да набавите:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaske-Gazim Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Cekaj kako mogu da narucim nista ne kaze? ja sam slep 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 23, 2012 Author Report Share Posted December 23, 2012 (edited) Hajde ti rođače lepo razmotri šta tačno hoćeš, umesto da mi šalješ šta sve nećeš i pošalji u gore navedenoj formi pa ću ti ja lepo sutra odgovoriti šta možeš da dobiješ ako ima. I nemoj mi slati da ja tebe zovem telefonom da se dogovaramo. - @duljo Каћете ово да набавите:) Hevi je ovo :D Moraću da proverim ali kontam da postoji šansa da se poruči, e sad... ne mogu da projektujem koja bi cena bila. Edited December 23, 2012 by CheighLee 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 I nemoj mi slati da ja tebe zovem telefonom da se dogovaramo. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_kreki_ Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Jebote Čili, što nećeš da zoveš čoveka, pa kad je on mogao da izdvoji vreme da ti pošalje pm, izađi mu u susret! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 (edited) lepo izgleda i ja bi ovo pazario da ima kod nas http://www.jinx.com/...ter_jacket.html a i ovo :D http://www.jinx.com/p/diablo_iii_woven_shirt.html?catid= Edited December 23, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Hajde ti rođače lepo razmotri šta tačno hoćeš, umesto da mi šalješ šta sve nećeš i pošalji u gore navedenoj formi pa ću ti ja lepo sutra odgovoriti šta možeš da dobiješ ako ima. I nemoj mi slati da ja tebe zovem telefonom da se dogovaramo. - @duljo Hevi je ovo :D Moraću da proverim ali kontam da postoji šansa da se poruči, e sad... ne mogu da projektujem koja bi cena bila. Што је хеви, исто је хеви ко и овај дукс. Хеви ти је што ''знаш'' да је ђавло, да не знаш, био би ти одевни предмет категорије горње. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts