togFU Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Godinama već furam Liniju povezanu na komp, sada mi se linija pokvarila, ali ne i zvučnici sa iste (proverio sam). E sad, šta mi je činiti: 1. Baciti i liniju i zvučnike, kupiti lepo zvučnike za komp (easy mode). 2. Kupiti neko pojačalo ili tako nešto u šta bih mogao da utaknem zvučnike koji su mi ostali od linije, pošto ti zvučnici nemaju neku normalan džek, već su samo gole žice koje se ubace u onu štipaljku na liniji... Naravno, treba mi pomoć ako se odlučim za varijantu broj 1, nešto nisam ljubitelj onih nekih 5.1/6.1 sistema, više bih voleo neka jednostavna 2 veća zvučnika i to je to. Još veća pomoć mi treba za varijanuti br. 2, jer sam realno noob za audio opremu... da li može da se nabudži nešto? Nisam još krenuo u potragu (ne znam kako se kreću cene i tako to), ali mislim da sam davno video ovako nešto: Mislim da ovo nisu zvučnici za komp, znam samo da im je cena nešto jača... ne znam ni da li uopšte mogu da kupim te zvučnike, tj. da li će mi recimo i za njih trebati "pojačalo" ili šta već... svaka pomoć je dobrodošla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 (edited) Можда си требао да ставиш колико планираш максимално пара да издвојиш ?:) Или немаш то ограничење :)))) Edited December 13, 2012 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 ppls hvale microlab, ja sam uzeo a-6201 2.0 (nema ih u prodaji vise) za 3k onomad i predobri su, u odnosu na logitech x530 5.1, sve osim basa je mnogo bolje :D tako da ako neces previse da komplikujes trazi neku microlab solo seriju! Можда си требао да ставиш колико планираш максимално пара да издвојиш ?:) Или немаш то ограничење :)))) pa nema, bitno mu samo kolko su teski da ne bude problema pri bezanju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 Nemam pojma, ne bih da štedim na tome preterano, kvalitet pre svega, al naravno neću ni uzimati neke svemirske od 2000 maraka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Само старији модели, углавном са дрвеним кутијама, и да буду што тежи јер онда знаш да нису штедели на материјалима унутра. Ово је укратко сума сумарум савета од више аудиофила са којима сам причао, нажалост не бих знао то све да подупрем техникалијом па да будем убедљивији, али ако бих некога послушао за савет по питању овога, то је екипа која фура каблове од хиљаду марака са посебном собом у кући за слушање музике. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Neki komentari na ove gore a-6201 http://www.itsvet.com/proizvod/microlab-a-6201/comp_tehn_speakers/226/662 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 imas ih? btw ima ovih FC330 isto ih hvale, ali sada kostaju 70e, a pre dve godine su bili 30e :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Nemam, ali mi trebaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Само старији модели, углавном са дрвеним кутијама, и да буду што тежи јер онда знаш да нису штедели на материјалима унутра. Ово је укратко сума сумарум савета од више аудиофила са којима сам причао, нажалост не бих знао то све да подупрем техникалијом па да будем убедљивији, али ако бих некога послушао за савет по питању овога, то је екипа која фура каблове од хиљаду марака са посебном собом у кући за слушање музике. ovi a-6201 su bas teski i drveni, i odlicno su se uklopili uz stol, ista boja ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 altec lansing.Kraj price,poz. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 Čitao komentare za microlab (ne samo ove gore već i druge modele), i video sam da je veliki broj komentara na fazon "ok su zvučnici, ja sam ih platio pre 2 godine 3000 din a sad su 70 evra wtf bezobrazluk" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 http://www.player.rs/product.php?ID=470 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 Kliknuo sam! koji carevi :) E da, sad kad sam malo zagrizao u pretragu, mogu da kažem da ne bih išao preko 100-120 evra recimo, tj. ako sam dobro video, postoje moleli do 50e fazon, pa onda neki od 50 do 120 recimo (lupam), pa onda praznina, pa zatim 260+... tako da bih ja nešto iz ove srednje grupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 DALI Lektor 2 ... ;) Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinepikanje Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 http://www.eponuda.com/racunari-zvucnici/xwave-5-1-ht-s20-35w-15w+4w*5-zvucnik-cena-227347 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 Hvala svima na predlozima, na kraju sam se ipak odlučio za varijantu br.2 i kupio pojačalo, na njega zakačio sva 4 zvučnika koje posedujem, i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts