Vlada_ Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 i to sto kazes Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 zato sto je to blizard a ne valve? ahhahaha kojia si ti neznalica jebem li ti lebac osecam da ima 15+ godina i kanter si upalio prvi put pre godinu dana ili si neki mega noob iz nadrlja :) hahaha pa valve je izbacio jos neke igrice osim kantera al ti ocigledno ni jednu od njih nisi igrao :) strah me da citam vise nebuloze koje pises upisacu se od smeha.... rekao si da csp ima losiju grafiku od 1.6 omg covece saberi se i skini naocare !!! CSP nije ni do kolen 1.6 a CS:Govno mu nije ni do clanaka tako da ja biram ovaj koji je makar do kolena !!! pozdrav 1 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 ahhahaha kojia si ti neznalica jebem li ti lebac osecam da ima 15+ godina i kanter si upalio prvi put pre godinu dana ili si neki mega noob iz nadrlja :) hahaha pa valve je izbacio jos neke igrice osim kantera al ti ocigledno ni jednu od njih nisi igrao :) strah me da citam vise nebuloze koje pises upisacu se od smeha.... rekao si da csp ima losiju grafiku od 1.6 omg covece saberi se i skini naocare !!! CSP nije ni do kolen 1.6 a CS:Govno mu nije ni do clanaka tako da ja biram ovaj koji je makar do kolena !!! pozdrav Ahhhhhh........Ne ja sam rekao da csp ima losiju grafiku od 1.6 PO MOM MISLJENJU.Jeste valve je izbacio jos igrica ali cs:go i 1.6 imaju dosta zajednickih stvari dok npr. cs:go i portal koji je valve takodje izbacio nemaju nikakve veze pa igrica ni ne moze tako da se zove.Imaju isti princip (bomb plant/defuse misija) imaju iste (slicne) mape itd... CSP je napravljen da bude nastavak 1.6 i nije mu ni blizu , a cs:go nije napravljen da bude novi 1.6 kao sto i nije i ne treba ih uporedjivati kao sto sam vec rekao. Ja sam izneo svoje misljenje o csp zbog kojeg je i otvoren ovaj topic, da bi se o istom i raspravljalo.Nisam nikome rekao sta treba i dal treba da igra.Nek svako igra sta mu se svidja , MENI se csp ne svidja. Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 Ajde objasni mi sta imaju cs:go i 1.6 zajednicko, jako me zanima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 "zato sto je to blizard a ne valve" Pogresno si protumacio post ,baju sam hejtvao , nista vise.. A za ostalo sto si napisao u postu stvarno ne znam sta si hteo kaze/uradis/postignes... btw skini ti naocare i saberi se , SVOJIC I UNTOUCHED NISU ISTI NIKOVI Stvarno necu da se svadjam ,stariji si , igras duze cs od mene , odigrao si vise turnira , imam postovanje .. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ajde objasni mi sta imaju cs:go i 1.6 zajednicko, jako me zanima? Jesi realan ti? Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ajde objasni mi sta imaju cs:go i 1.6 zajednicko, jako me zanima? au brate, jel si dobar? Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 Napisao si da imaju dosta zajednickih stvari, zanima me koje su to stvari, nadam se da ne trazim mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Napisao si da imaju dosta zajednickih stvari, zanima me koje su to stvari, nadam se da ne trazim mnogo. brate ti se sprdas.... taoci, psotavljanje bombi, mape, 5na5 se igraju turniri, kupovina dosta oruzija je slicna (dodata su jos neka).... Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO! Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 si dobar? nemoj da mi prosipas te ulicarske zargone, lepo sam pitao pitanje, tebi se nigde nisam obratio pa se nadam da mi se ne obracas uopste, totalno si nebitan u ovoj prici, svaka igrica njen nastavak je slican, kao prethodnoj verziji, uzmi npr pes, svaki sledeci pes je slican, fifa, call of duty, bilo sta uzmi, a cs 1.6 i njegov nastavak cs:go, nemaju nijednu jebenu slicnost, gameplay razlicit, grafika skroz drugacija, movements drugacije, sve bukvalno je drugacije,a u sebi nosi naziv CS, ne kazem ja da je losa cs:go igrica, ali da nema veze sa 1.6, i da nije fazon da posle toliko godina zbog para se turnir vise ne igraju.. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 e ovako slusaj me KUNGLEO , posto vidim da poredis babe i zabe , da li bi mogao da mi objasnis razliku izmedju cod1 i cod6? i kako to da je csgo nastavak 1.6 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 E sad ce Aca da vam zakljuca topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO! Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 e ovako slusaj me KUNGLEO , posto vidim da poredis babe i zabe , da li bi mogao da mi objasnis razliku izmedju cod1 i cod6? i kako to da je csgo nastavak 1.6 ? poredis keca i sesticu od COD? pa uporedi pes 2003 i 2012 isti ti kurac... Al zato uporedi 2003 pes i 2004 , i videces koliko su slicni.. Svaki sledeci nastavak igrice treba da bude slican.. Ti uporedjujes keca i sesticu od COD, kec izaso fazon 100 godina pre sestice i naravno da ce biti velika razlika.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 1.6 ti je takodje izasao odavno, i vidis razliku izmedju 1.6 i cs:go. No, vratimo se na temu CS PROMOD!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Sto hejtujes igricu kad nisi ni pokusao da udjes u options i namestis soudns -- onda biras hoces iz 1.6 ili iz source-a, po deffaultu je source stikliraj 1.6 i gledaj posla... igrica je doktorska i zvuci takodje Не хтејтујем игрицу, само кажем шта ми се не свиђа, изнео сам своје мишљење и то је то.. И не, нисам од оних што подржавају ни ЦСГО ни ПРОМОД, из простог разлога што се зна шта је ЦС а не Кол оф дјути или нека његова бледа копија.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 E ovako. Svako ima pravo na svoje misljenje i neki svoj opis o igri. Download sam CSP 1.10 i nema nekih bitnih razlika u odnosu na 1.09. Igra kao igra meni se svidja, a posebno kad udjem na neki strani server i objasnim kako se igra 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 poredis keca i sesticu od COD? pa uporedi pes 2003 i 2012 isti ti kurac... Al zato uporedi 2003 pes i 2004 , i videces koliko su slicni.. Svaki sledeci nastavak igrice treba da bude slican.. Ti uporedjujes keca i sesticu od COD, kec izaso fazon 100 godina pre sestice i naravno da ce biti velika razlika.. Si mi dobar? Kad je izašao 1.6 a kad GO? CSP nije toliko loš ali činjenica da je 80% isti kao 1.6 ne daje mi razlog da igram tu igricu, koja je puno lošija od naše igre. Kao što je hogar negde napisao, sve je postalo monotono, fleševi, taktike, sve se zna. Veliki broj igrača je izgubilo motivaciju zbog toga mnogo pre no što se 1.6 prestao igrati u svetu. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post iAN Posted December 18, 2012 Popular Post Report Share Posted December 18, 2012 (edited) Ako ti je motivacija cilj da budes najbolji u toj igri ne mozes da je izgubis dok to ne postanes (osim ako ne odustanes na pola puta jer shvatis da nemas sanse).. Kurac ne bi imao motivaciju da odes u Koreju na WCG.. Uvek je bilo jednostavnije okrenuti se novoj igri i poceti iz pocetka, jer imas novu sansu da postanes "NAJBOLJI" sto nisi bio u 1.6 pa sad kao imas motivaciju.. A to sto je fles razlicit, to moze biti samo izgovor ili nesto tvoje.. svako ima svoje, nekom se svidja cod nekom csp nekom csgo.. igrajte sta vam se svidja al nemojte druge ljude da ubedjujete u nesto, pogotovo na ovakvu pricu.. Edited December 18, 2012 by iAN 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 +1 Covek vam objasnio. Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 (edited) @ian Ovde nije reč o meni, već o pro igračima koji diktiraju masom i "biraju" koja će se igra igrati.. Svi su oni osetili Koreju, Ameriku itd. Al aj kad već mene spominješ, ja nikoga nisam ubeđivao da igra cs:go jer ja tu igricu nisam ni probao još uvek. Zanimljivo da u ovom podforumu čovek ne može da iznese svoje mišljenje. Edited December 18, 2012 by method- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO! Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Ma najbolje da se bacimo na pes i caoooooooooooooooo 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 poredis keca i sesticu od COD? pa uporedi pes 2003 i 2012 isti ti kurac... Al zato uporedi 2003 pes i 2004 , i videces koliko su slicni.. Svaki sledeci nastavak igrice treba da bude slican.. Ti uporedjujes keca i sesticu od COD, kec izaso fazon 100 godina pre sestice i naravno da ce biti velika razlika.. pa ti, prijatelju, bele veze o igricama nemaš. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Hahahahaha proto ja nisam imao srca da mu odgovorim 1 Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 au Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 opa jordan style 2 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts