Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

Pa ja nigde nisam rekao da sam narkoman, a on jeste rekao da je bio skins.

Не верујем. Ти причаш на форуму како је кул дрогирати се, качиш слике, хвалећи се како си кул, јер се гудраш и то је за тебе нормално. Са друге стране, ја кажем да сам као клинац триповао скин фазон (као што многи клинци трипују свашта, што и приличи клинцима, туга је кад неко не прерасте то) и то чак није ни било на форуму, ти од тога развијеш фиксацију, коју не можеш да одбраниш, нити аргументујеш.

Мене занима како твоје глупости трпе људи који се друже с тобом.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Ja ne kacim slike sa gudrom i ne hvalim se drogiranjem vec o njemu pricam otvoreno, bez tabua, kad se pomene kao tema. To vidi sa drugarom skinsom odakle mu to.

Nisi tripovao nista, to si ti samo kroz prizmu mladosti. Odrastao si i opet si zilot, to govori dovoljno o tome.

Ponovicu, jesam i prema ostalim retardima na ruru razvio fiksaciju ili prosto iritirate svojom pojavom?

Ne znam, pitaj ih, ima ih nekoliko na forumu i to su verovatno poslednji za koje bi pomislio da se druze sa mnom, go figure.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

A mozes i ti da prekines da opravdavas sve pricajuci kako je boze najnormalnije da klinac prodje kroz skins fazu...svi su mahom prolazili kroz neke fazice i faze, ali tvoja faza je malo ozbiljnija od 'klinackih gluposti'

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Kratak dokumentarac (20 min.) o šumi Aokigahara (http://en.wikipedia....wiki/Aokigahara) u Japanu gde se izvrši oko 100 samoubistava svake godine.

http://www.vice.com/...cide-forest-v3/

Koji bedak, ne znam koga mi je vise zao, tih ljudi ili njega sto seta sam tom sumom u potrazi za mrtvima. Vidjao sam tu sumu u nekim drugim dokumetarcima, bilo je cak i u Ancient Aliens...

"There is no such thing as innocence, only degrees of guilt."

Ne znam, pitaj ih, ima ih nekoliko na forumu i to su verovatno poslednji za koje bi pomislio da se druze sa mnom, go figure.

Демент си. Знам ко се дружи с тобом, зато се и чудим.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Не можеш ти према једнима да се опходиш на један начин, а према другима на други, можеш само да се претвараш краткотрајно. Сикћеш отров непрестано и не можеш да побегнеш од тога, то ће те и убити, ако се не промениш.

Нисам ја једини ретард на свету, тако нисам једини ни на Руру, него си се ти усро, па рл фрустрације пројектујеш на мене, јер знаш да ти нећу ништа. Углавном, ко те јебе, није требало никад ни да ти се обратим.

Ако успеш да докажеш по чему су они моји другари, једну ствар која је иста код њих (ко год ту да спада) и код мене, осим твог утиска да смо ретардирани и да пишемо глупости.

Кажем да не можеш да избацујеш из себе нешто што немаш у себи. Тужно је да се никад ни не осврнеш на ствари које ти људи сугеришу, нисам ја једини. Да сам зли говнар, каквим ме сматраш, не бих се трудио да ти нацртам очигледно.