mohican Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ali da nije postalo kult mislis da bi neko od njih imao takav stav prema toj pesmi? Verovatno ne bi uopste imali stav, a kad bi ih pitao morali bi da razmisle i onda kazu pa ono, smesno je al smara muzika ili tako nesto. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Поента је у томе да су то коначни ставови који нису презентовани као ставови већ као чињенице. Мени то смета јер ми не оставља простор да се евентуално не сложим, а да се не оде у јесте није јесте није и тако до прекосутра. Сад ја теби кажем ''мохи, нестле чоколада је срање'', то је тај фазон. Није да је сад нешто претерано битно што немам простор да се не сложим око најнебитније ствари на свету са пар људи, али кажем. А ако баш одем у трип култ/песма, не знам, ја брате да мислим на свеопшти циркус око те песме, написао бих ''свеопшти циркус око те песме'', неко даље скраћивање не би имало смисла и ако бих га и написао, едитовао бих пост после две секунде јер бих рекао ''па лол, ово изгледа ко да причам о музичкој композицији/споту''. Сасвим је природно да претпоставим да се ради о песми. А што се тиче квлт аспекта, наведи ми једну оправдану масовну хистерију у историји човечанства. И да, то што неке иритира људско зомбификовање је океј, али њих иритира људско зомбификовање, а не песма или шта већ. И онда се то тако каже, а не да добијају емо образац према самој композицији кроз социјални фактор. То радиш кад имаш петнес година па нећеш да слушаш оног тамо металца јер се ошишао гасп. Теби је одбојна песма због те врсте социјалног фактора, ти по мени онда и јеси затворио перцепцију, тј. умом си нешто наредио себи, чим ти реакција није ''јебига, ова песма је срање'' него ''ово је нови корак у идиотизацији'' или шта већ, мислим то је већ хејт образац. Оно што морам да напишем је да сам скоро устао и да сам лол и да реагујем ко у климаксу и то јесте истина. Али моја поента стоји, мислим јеботе, сад ако блејимо и ја то пустим, капирам да би кренула цела прича о хистерији и лејди гагама и ''ево га дуле, похистерисо за гангнамом'', а за чије бабе здравље, пустио сам песму јер ми је готивна. Нисмо тинејџери јебига. Оћу да кажем нек иду и лупају шамаре тим хистеричним ликовима, а песма ко песма, добра или лоша, неко је готиви неко не. Фузија та два је по мени одлика незрелости. А ово Дакијево за бетовене и трипове и то је донекле тачно. Нормално је да се људи зезају и дрндају са неким таквим, да кажем, кежуал триповима. Мислим да је тај мапетовцинабалкону став лош пер се. Сети се оних клинаца што су играли на тргу, пола коментара је јебем вам матер дебилну, мислим ват? Треба сви да им скинемо капу колко их боли курац и колико се зајебавају. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 mohi feat. duljo - krive drine pt.2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 релано Ево ти плус! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Сад ја теби кажем ''мохи, нестле чоколада је срање'', то је тај фазон. I ja ti kazem jeste, najlepse zelje zakon i to je to :D Pa ta masovna histerija forsira tu pesmu na svakom cosku, a ako ti bas nije mega zabavna onda pocne da te mega iritira, pa onda i pesma postane iritantna, a ne samo socijoloski aspekt koji izaziva. Da sedimo i da blejimo zajebavao bi te za gangnam ali ne bi histerisao, nemam 15 jelte. Primera radi sejntu i kojotu to zvoni kao melodija na mobilnom, i zajebavam ih za to i to je to. No depth. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Наравно, али то је ограничено на ту дубину конверзације и то је све до јаја. И онда, не знам, сејнт пусти песму, ти кажеш ''јебо вас гангнам више на курац вас набијем'', он каже ''ви ар д борг'' и онда пијете кафу. Али ти кад дођеш гајби, капираш ваљда шта је песма, а шта је социо-обланда. Да је Ивке написо, не знам, ЈЕБО ВАС ГАНГНАМ ЦРКН'ТЕ111 умро бих од смеха или бих написао ''НО У'' или шта већ. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Gangnam je gotivan zato shto ne pretenduje ni na shta. Nije umetnichki, zabavan je i smeshan. To je to... A vi, kojima se ne svidja, smarate ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 meni je bio zabavan u pocetku, ali sad su mi svi senzori overloadovanim prisustvom jebenog spota / "plesa" / kostima / melodije na svakom koraku interneta. A pocelo je da curi i u RL. Otprilike onaj momenat kao kad se na KST maskenbalu pojavilo 30 trollface-ova, kada je za mene umro ragecomic trip. ne vidim da to ima veze sa "wouldnt bang" highbrow tripom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Trpy, ali to moras kod sebe prevazici taj problem. Troll face je smesan pa je smesan. To sto je drugim ljudima isto smesan, a ne samo tebi ne znaci da tebi treba da prestane da bude smesan. To je klasicna definicija hipsterizma. Mislim, palacinke su bas dojaja, ali posto ih svi vole, sad su mi se ogadile. Pa ne ide, lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 ja recimo nemam taj trip "e trollface mi je bio dobar ali sad mi je sranje jer se svako loži na trollface" već mi je gangnam style BAŠ nejasan od kako je krenuo ceo trip. melodija je izlizana (beni benasi fazon) i iritantna, reči niko ne razume, tih "plesova" je bilo milion do sada, glupiranja na spotu isto, ono baš ne mogu da skontam kako je to najgledaniji klip na YT. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Trpy, ali to moras kod sebe prevazici taj problem. Troll face je smesan pa je smesan. To sto je drugim ljudima isto smesan, a ne samo tebi ne znaci da tebi treba da prestane da bude smesan. To je klasicna definicija hipsterizma. Mislim, palacinke su bas dojaja, ali posto ih svi vole, sad su mi se ogadile. Pa ne ide, lol. nije ti dobra paralela. Jel ti je i dalje zabavan Cak Noris i vicevi o njemu? A jel ti bio zabavan u startu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post strokan Posted December 17, 2012 Popular Post Report Share Posted December 17, 2012 Само рејв 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Pa ne pojavljuju se novi. Ali ako se pojavi neki dobar bude mi smesan. Isto i za Pericu, i Crnogorca, i Cigana. Ali nije ti dobra paralela jer vic cujes jednom i sledeci put nije smesan. Za muziku to ne vazi.edit @trpy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 hahahahaha za klip iznad Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Само рејв Sta je ovo, umrecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 [:D] [:D] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Пошто сам ја у некој секти опелаша, имали смо скуп јучер, и паде ми на памет да се спрдам мало са ГоПро, па ето, валда ће вам се свидети Жао ми само што су снимци из кафанице пропали јер је било јако слабо светло па се ништа није видело :( Edited December 17, 2012 by strokan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 валда gtfo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 leči araknofobiu provereno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Mlecni put.. prelepo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 i pt. 2 - Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 (edited) Edited December 18, 2012 by towerrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 (edited) Ne mogu da ubacim 2 klipa u jedan post. Edited December 18, 2012 by towerrr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YcK9GZWUWqc Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts