Doggy Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Narode, primećujem da mi konfiguraciju gazi vreme. Šta činiti? Kupio sam gotovu konfiguraciju u Comtradeu pre xy godina, evo šta se nalazi unutra: CPU Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz - Socket 775 MB Gigabyte P31-DS3L RAM 2GB - DDR2 GPU NVidia GeForce 8600 GTS @ 256 MB vRAM - PCI-E Šta dodati/oduzeti/promeniti u nekom normalnom cenovnom rangu do 100-200 evrića, da bi ovo sve bilo normalnije i sve išlo tečnije? Kućište je neko kulermasterovo sa odličnim CM hlađenjem Quote efgPeca - e-frag.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 What Starbucks said, za 200 evra imaš GTX 660 (non-TI) koji je lud'lo, a za drugih 200 evra uzmeš 8 GB RAM-a i AMD FX-4170 + 970 ploču ili Intel i3-3220 + B75 ploču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggy Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Hvala na odgovoru. Jel može još neki savet za varijantu smuti - prospi, prođi jeftinije tipa dokupi još rama, uzmi grafičku karticu i budi zadovoljan narednih godinu dana, pa onda kupuj sve novo? Quote efgPeca - e-frag.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Eventualno sad da uzmeš tu grafičku, pošto je ona dovoljno jaka da neće zastareti za godinu dana, a tad da promeniš ostalo. Obrnuto ne važi, ako ostaviš grafičku a promeniš CPU itd, biće ti isto u igrama a za godinu dana će moći da se kupi solidno bolji CPU za iste pare.Mada je i varijanta samo sa menjanjem grafičke sviranje kurcu, ostatak kompa je prespor da je isprati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Pa mozes da uzmes procesor Q6600, jos nesto rama koji je jeftin i dobru grafu, samo ne znam koji je odnos cena i performansi, to jest, da li ti je ipak bolje da uzmes ovo sto su ti preporucili. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Pa mozes da uzmes procesor Q6600, jos nesto rama koji je jeftin i dobru grafu, samo ne znam koji je odnos cena i performansi, to jest, da li ti je ipak bolje da uzmes ovo sto su ti preporucili. Ovo sam ja uradio sa slicnom konfom u nadi da cu videti neke promene - cisto bacanje para, ne vredi davati 100 evra za polovan 4 godine star Quadcore, nece videti nikakve razliku u odnosu na svoj C2D. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggy Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Hvala narode, izgleda da cu morati jos da se stekam, pa da kupujem novi config nanovo. Quote efgPeca - e-frag.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts