nikita_ Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Otrovao sam musicu raid-om pre 2 sata i sad sam je nasao mrtvu i grize me savest. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 (edited) Lik rastura kako je izveo Killing in the name of. Takodje, Use Somebody (Kings of Leon) je onaj drugi baja otpevao sjaaaajno. Zanima me, kakav je bio danas lik sto ima dugu kosu, peva isto neki metal/rock (ne mogu da se setim koja je pesma, stao mi mozak)? Zato sto je juce bio bas kriminalan, bilo mi ga je zao cak. :D Ja sad bas imam zelju da cujem Perpetuum Jazzile, jer mi rekose da su oni kao duplo bolji od ovih. gledao sam neke klipove od proslog dana i danas (drugog dana) su bili bolji po mom misljenju :) a kapiram da mislis na System of a down - Chop suey Edited December 3, 2012 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Ne, ne, Chop suey izvode vec dugo i to mi je kul, nego taj lik sa ravnom bas dugom kosom je imao samo taj jedan solo, i kazem, bas je onako bio los, pa me zanima da li je bila trema, los dan, ili mozda nedostatak mogucnosti. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 ako se dobro zagledate, primeticete da pada mali snegic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 mali sneg ili snegic :cA E :))))) dobrojutroske! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 U suprotnom to bi bio mali pleonazamic! NegRo jutro radni narode i ostali. Napolju je ladno, u kancelariji je toplo - a sefovi su ko zna gde. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Kad sefova nema, barkasi kolo vode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Opet sam zakasnio sat i petnaest na posao. Ali jebiga, ubila me prva jutarnja kafa, morao sam da zabodem wc! Ali sve je ok dok veruju mojim lazima tj da sam se probudio mamuran. Inace, vrhunski dan danas, mnogo suncano i mnogo snega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Danas je ponedeljak. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Pocetak nedelje, imam 27 godina,a ja u citaonici. Ko me jebe kad sam tro godine samo poker rolao i postao veciti apsolvent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Nikad nije kasno :) Govnjivog li vremena :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 pa nije kasno da završiš faks, samo ne znam kakva ti je perspektiva kad tražiš prvi posao u 28, 29 i sl 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Veruj mi, ume sasvim lepo da se otvori ljudima. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 koliko se krecu cene iznajmljivanja sala u bg po skolama i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 (edited) pa nije kasno da završiš faks, samo ne znam kakva ti je perspektiva kad tražiš prvi posao u 28, 29 i sl Znam da nije kasno. Kapiram ista kao i ostalima koji zavrse budjavi drzavni Pravni- ili trazis vezu ili radis za dz ili 150e dve godine dok ne polozis pravosudni. A tek onda ljudska plata(ako je 500e ljudska plata u danasnje vreme)... Grbicu mi u Devetoj gimnaziji preko skole placamo 2400din termin, golovi za mali fudbal(ne futsal) i dva kosa. Malo je uza, nema trojku sa krila za basket... Edited December 3, 2012 by Pittsburgh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Malo je uza, nema trojku sa krila za basket... A odakle je onda trojka sa strane? Sa ripstola? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Mi igramo fudbal( sa nekom drugom ekipom ranije igrao basket dok se nije raspalo). Na tom basketu nismo imali trojku iz ugla. Realno ako iznajmljujete salu za basket, jedino da igrate 3na3, najbolje 4 ekipe i to je to. Za ostalo ova sala nije. Znam i da smo Malu Vizuru placali oko 4.000din. To je u Zemunu, imaju dve sale. Uzas su cene za iznajmljivanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Veruj mi, ume sasvim lepo da se otvori ljudima. pa ume svašta da se otvori i namesti, samo meni nisu jasni ljudi koji studiraju po 7-8 i više godina, il ti brate ide, il ti ne ide i ćao zdravo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 kao i sve u zivotu, il ti ide - il ti ne ide.. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 pa ume svašta da se otvori i namesti, samo meni nisu jasni ljudi koji studiraju po 7-8 i više godina, il ti brate ide, il ti ne ide i ćao zdravo Iz jednog ugla si u pravu( realno Pravni moze da se zavrsi za 5 godina bez problema i sam sam mogao da ga zavrsim da sam ucio otkad san postao apsolvent iole izbiljnije), a iz drugog ugla nisi, jer npr. nekome ta materija ide, a zbog svoje lenjosti ne zavrsi(pravi primer za to sam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 pa ume svašta da se otvori i namesti, samo meni nisu jasni ljudi koji studiraju po 7-8 i više godina, il ti brate ide, il ti ne ide i ćao zdravo Брате... ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 pa u pravu je pera velikim delom. Evo ja sam studirao 7 godina faks od 5 godina, ali zato sto sam bio odlucio dve godine da se zezam i zivim zivot omladinca! Sve je moglo tih devedesetih! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Може свако да заврши факс у року ако има вољу и ако се цима. Правни углавном сабију, боље да не кажем какви, мада има и ок људи, али проблем је што сваком другом преседне живот од књига од по 1000 страна, од критеријума где те дрка и спори се с тобом око неке заграде, додатних литература, Закона према коме мораш да преправиш књигу ако нећеш свака 3 месеца да купујеш нову итд. Да је лако није, да може да се сабије, може, али 8 година студија није нимало неуобичајено за правни, а људи моје годиште који су га сабили у року и даље траже посао/праксу, значи дангубе већ 2 године тако да смо опет на истом. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Opet ja i GSP... Zena mlatara glavom jer mi se u busu cuje zvuk poruke sa Vibera( ovo sam naglasio jer zvuk nije niti napadan niti dugacak niti iritirajuc). Pa nabijem te na kurac, ako ti smeta nabij cepove za usi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 ^problem dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts