f4ts0 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Samo da dodam (sad sam seriouz) to biflanje samopuzdanja je dobar put ka trajnim ostecenjima i kompleksima. Ako ti sad sebi govoris "ha car saam prcacu ha car sam zaboscu joj kuru". i ne desi se nista (postoji 0-50 posto sanse da nece nista da se desi), onda to dovodi do psiholoskih problema. Stav "sta bude nek bude, aj se zezamo" je pobednik. To u kombinaciji sa realnom procenom svojih mogucnosti je jako dobar temelj zdrave jedinke! 2 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 genetski zdrave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Samo da dodam (sad sam seriouz) to biflanje samopuzdanja je dobar put ka trajnim ostecenjima i kompleksima. Ako ti sad sebi govoris "ha car saam prcacu ha car sam zaboscu joj kuru". i ne desi se nista (postoji 0-50 posto sanse da nece nista da se desi), onda to dovodi do psiholoskih problema. Stav "sta bude nek bude, aj se zezamo" je pobednik. To u kombinaciji sa realnom procenom svojih mogucnosti je jako dobar temelj zdrave jedinke! Псиџа се не би сложила:) У једној равни, то што причаш јесте тачно, а то је реална процена стварности. У другој равни, психолошки је ипак пожељније да на питање ''ош положит сутра испит'', ако си учио кажеш ''оћу'', а не ''па јебига, ако ме профа мрзи нећу, а учио сам, па би требало да положим, ал можда ме згази трамвај, а има и једно питање од педесет које не знам''. И то има везе са психичком зрелошћу и преузимањем одговорности, небитно што ниси једини елемент у једначини. Али свакако да треба бити реалан, мада има примера који јебу матер и на том пољу (ко онај лик што је шатерово бутну кост на осамнес делова и рекли му можда будеш ходо матори за три године МОЖДА, а он узо неку медаљу у гимнастици за две). Треба и то имати у виду. Маре: омашио си моју поенту. Није битно да ли лик има институционализовано знање, може да буде и самоук, али он и самоук мора да научи, а то може да се уради на одређене начине и само на те начине. И те начине мораш да научиш. Ја сам више времена изгубио на пражњење чаше код сликања, него на пуњење знањем, ако ме капираш. I to je moje vidjenje, ako bilo koji fotograf zaista strahuje da neko ne odradi slike bolje od njega, onda ne znam. I ako taj neki random Pera zna da odradi to dovoljno-dobro-za-svoje-standarde, onda ceo taj posao nije ni bio za profi fotografa. Jeste, stoji da ti ostavljas alat kod klijenta, ali imas jos aparata sigurno i kapiram da je bolje da ih pustis da izdivljaju, uzmes im pare na iznajmljivanju, i onda ako nista ne urade, uzmes jos para na normalnom fotoseshnu. Ајој човече, па не страхује он да ће неко да одради слике, него је увређен и, што је још битније, шта га зову коју пизду материну. Ма дај бре па како не видиш да их треба живе спалити, па јеси нормалан бре ти. Ако Пера ''зна'' да одради то ''довољно добро за своје стандарде'', што не зна, јер је Пера готивна фирма, али небитно, онда шта који курац зове АКАДЕМСКОГ ФОТОГРАФА да му прича да му овај изнајми опрему? Мислим, ај прочитај шта пишеш ти, какво бре одрађивање боље, какво изнајмљивање опреме, човек је дипл уметник ти причаш о цимању за изнајмљивање опреме... оно, одеш до правника и кажеш му ''е брате, баш имаш кул урбану канцеларију, ај ти ја дам паре, а ти ми даш кључеве да ја искарам једну рибу овде'', који курац. мислим, заиста ми више није јасно ни о чему се ради овде. Јеботе, па фотограф ће ти дати свој фотоапарат евентуално ако си му кева да га видиш ''из његове руке'', ако је чру фотограф. Знаш кад би ти ја дао да ми брљаш по палети, па пре би ти дао кола да ми декнеш. Ти заиста имаш проблема да И МАЛО скапираш неке ствари. Ако није твоја сфера капирања и интересовања, брате, потруди се да сконташ, ако не можеш да сконташ, а ти онда узми здраво за готово. Јеботе, па ја немам мишљење о слепим мишевима на Мадагаскару, капирам да га ти имаш. Не знам како, али имаш га. Али то ти не ваља, ево ја ти кажем, а ти то прихвати или немој. ma mislio sam bre na toj umetnickoj strani Овим си се ефективно посро на све ово време и ресурсе које сам потрошио да покушам нешто да ти презентујем, јер сам се више пута дохватио тога. Јако, ЈАКО грешиш, можда чак и више него да си то рекао за неку другу струку, али небитно, то су финесе. Но добро, то је твоје ''уставно право'', али ето, за твоју душу се запитај колико је то нормално да тако заузимаш ставове. Нема никакве везе прича са уметношћу већ са поштовањем нечијег знања и професије. А јеботе, још је уметност зајебанија што се тога тиче од доста других професија, тј. у доста грана уметности просто не можеш сам да се груваш из простог разлога што не знаш дал си се зајебо или ниси у процесу. А ти то представљаш обрнуто брате. То је онај став из вртића, уметност је ваздушаста и ту су лептирићи и нема јасних критеријума, брате немаш пет година за такав став. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 nisi jedini dušan koji troši vreme na pražnjenje čaše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 that is also true! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 kritikal prota, i am proud You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Dobro jutroske :) Osvanuo suncan dan, cekam Vitju sa svojom parolom motivacije pa da krenemo svi zajedno u nove pobede.. AE VITJO :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Igrao sad tekmu i maloumne sudije me izbacile sa 5 faulova pet minuta pred kraj a pritom sam presedeo vise od pola utakmice jer sam posle 10 min imao 3 faula. Uglavnom od ukupno 5 samo dva su mozda bili faulovi ali ova tri ni u ludilu. Jako sam izpizdeo i propisno sam im se najebao majke na Srpskom. Toliku nemoc nikada u zivotu nisam osetio i bio sam iznerviran do tacke gde sam hteo da udarim sudiju ali naravno iskontrolisao sam se. Okacicu posle snimak tekme sa hajlajtovanim mojim faulovima da vi sami procenite. Zanima me misljenje nekog sastrane. Odo da spavam, jos mi bruji glava od onolike nervoze Edited November 27, 2012 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Моје мишљење можеш одмах да добијеш и пре видео снимка :) Псујеш некоме мајку јер је погрешио ?:) Лига коју играш је крш крш су играчи крш су и судије наравно да ће судије погрешити .Греше и најбоље судије поготову што се данас игра ем брзо ем прљаво па пола ствари не видиш а мораш да донесеш одлуку у пола секунде...зашто не псујеш свог тренера играча другара кад погреши ?:) Него му даш подршку :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Pa taj sudija koji pogresi kod tri faula kod jednog igraca ne bi trebao da se bavi sudjenjem Kakvu podrsku lol, pa nece da ga potapse po ramenu i kaze "nisi u pravu ali nema veze, kul si sudija" ako ga je ovaj izbacio iz igre posle 3 nepostojeca faula Edited November 27, 2012 by Shomi~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Јеботе, па фотограф ће ти дати свој фотоапарат евентуално ако си му кева да га видиш ''из његове руке'', ако је чру фотограф. Знаш кад би ти ја дао да ми брљаш по палети, па пре би ти дао кола да ми декнеш. Ти заиста имаш проблема да И МАЛО скапираш неке ствари. Ако није твоја сфера капирања и интересовања, брате, потруди се да сконташ, ако не можеш да сконташ, а ти онда узми здраво за готово. Uh, mislim da ovaj deo kapiram. Skoro sam se posvadjao sa bivskim gitaristom zbog toga. Naime, bubnjar je dirao njegovu gitaru, od svirke se istopila trzalica i ostali su crni tragovi plastike, koji mogu da se skinu. To je njemu bilo strasno, a meni je njegov stav bio debilan, tako da je posle diskusije poput ove malo falilo da se pobijemo. Nakon par nedelja je dosla x osoba, koja je raskrvarila prste po mojoj gitari i meni je to bilo ok-sta sad, cak, stavise, bilo mi je drago sto je neko ko zapravo zna da pusti krv dok svira, uopste dirao to. Uostalom, nista od toga nije "osteceno" sa namerom. Da ti ne pricam o ophodjenju prema mikrofonu, i ostaloj opremi... Da, seljak sam na tom polju, i nemam razumevanja za takve stvari. Tom coveku kad bi upala gitara u blato, on bi proveo sledecih 5 dana cisteci je, ja bi je cistio mozda sat i nastavio da sviram sa blatnjavim zicama. Mogu misliti sta bi taj tvoj ortak uradio sa Овим си се ефективно посро на све ово време и ресурсе које сам потрошио да покушам нешто да ти презентујем, јер сам се више пута дохватио тога. Јако, ЈАКО грешиш, можда чак и више него да си то рекао за неку другу струку, али небитно, то су финесе. Но добро, то је твоје ''уставно право'', али ето, за твоју душу се запитај колико је то нормално да тако заузимаш ставове. Нема никакве везе прича са уметношћу већ са поштовањем нечијег знања и професије. А јеботе, још је уметност зајебанија што се тога тиче од доста других професија, тј. у доста грана уметности просто не можеш сам да се груваш из простог разлога што не знаш дал си се зајебо или ниси у процесу. А ти то представљаш обрнуто брате. То је онај став из вртића, уметност је ваздушаста и ту су лептирићи и нема јасних критеријума, брате немаш пет година за такав став. Da, u pravu si, realno ne znam koliko je u fotografiji potrebno znanja, kao ni u slikanju, zato sto imam stav iz vrtica. Ali to je isto kao kad bi ja tebi poceo da serem o mesanju CM-a, ili gleta ili redosledu postavljanja istih, ili na koje sve nacine se odrzava naoruzanje u zavisnosti od vlaznosti prostorije, ili kako se radi dvojno knjigovodstvo i da tvrdim kako je sve to neka nuklearna fizika. To MOZDA jesu nauke, ali ja nemam postovanja prema tome, zato sto tvrdim da SVAKO sa ovog foruma moze to lagano da nauci ako ga interesuje. Mislim, postovanje zaista, ali, ja se uvek vodim onom pricom osecam da to mogu, ali eto, znam da bi bio retardiran na bordu, zato sto nisam probao da vozim bord. Drugo, meni je umetnost jos uvek "leptirici i vazduh" i drago mi je sto je jos uvek tako, i verovatno je zato sto ne zivim od toga, vec radim zato sto je volim. :) Sto se tice kriterijuma, drugar je prosle godine pokusao da upadne na FMU. Decko ubija gitaru, ali nema nikakve skole. Naravno, njega su odbili, posto, znas, jebiga, nije pun "kriterijuma", tj, verovatno zato sto ne hvata pravilan bare hvat, iako njegov pravi isti ton. Decko je skupio muda i nesto para, zapalio u Bec, sabio audiciju, i bio je jedini koji je upao na dzez smer, zato kapiram da nase ustanove prosto pucaju od "kriterijuma" koji su, opet se vracam, verovatno samo ukusi, plus odredjena kolicina kompleksa i zadrtosti. Drugo, evo, ni ja ne znam ni jedan akord, sviram gitaru mozda 8 meseci, ali imam dovoljno sluha i ritmike za istu, tako da mogu da napravim nesto sto meni i drugima zvuci. I to je to "leptirici i vazduh" - "pusite kurac profesori". Kao sto ne znam ni da otpevam skalu, zato sto mi vriste jaja da znam, ali opet se bavim tim "dranjem". I jeste isto mogu da pevam i tog robi vilijamsa, i da pevam sevdalinke i narodnjake, i jebiga, to su ti trenutni "kriterijumi" za neku kintu, ali ja jos uvek nisam dovoljno sazreo na tom polju da unovcim to, zato sto mi se jos uvek biva u fazonu "leptirici i vazduh" i zajebavam se za neku sitnu kintu. Ali barem je manje kompromisno nego svadbe. :) Svakako, ja se jos jednom izvinjavam svakom ko se osetio uvredjenim, nije bila namera... zaista Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Pa taj sudija koji pogresi kod tri faula kod jednog igraca ne bi trebao da se bavi sudjenjem Kakvu podrsku lol, pa nece da ga potapse po ramenu i kaze "nisi u pravu ali nema veze, kul si sudija" ako ga je ovaj izbacio iz igre posle 3 nepostojeca faula Је ли :) ? А та професија се другачије третира од осталих из ког тачно разлога ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Posto nisam upoznat, o kojoj se ligi radi? Kapiram da bih posle izmisljenih 3 faula against me odlepio. Posto na malom fudbalu odlepim kada je neko jajara, ovo kapiram da je veci nepravde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Bio u Beogradu danas i kad sam se vracao na Zeleznicku Stanicu, ispred Z. Stanice stoji Baki B3 snimaju neki qrac i pored njega neke 2 ribe i pricaju nesto a on se dernja sine, cuo sam ga kod semafora ispred stanice... Ljakse .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Mmmm... Napolitanke sa rumom. Najbolji novi proizvod ikada. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Uh, mislim da ovaj deo kapiram. Skoro sam se posvadjao sa bivskim gitaristom zbog toga. Naime, bubnjar je dirao njegovu gitaru, od svirke se istopila trzalica i ostali su crni tragovi plastike, koji mogu da se skinu. To je njemu bilo strasno, a meni je njegov stav bio debilan, tako da je posle diskusije poput ove malo falilo da se pobijemo. Nakon par nedelja je dosla x osoba, koja je raskrvarila prste po mojoj gitari i meni je to bilo ok-sta sad, cak, stavise, bilo mi je drago sto je neko ko zapravo zna da pusti krv dok svira, uopste dirao to. Uostalom, nista od toga nije "osteceno" sa namerom. Da ti ne pricam o ophodjenju prema mikrofonu, i ostaloj opremi... Da, seljak sam na tom polju, i nemam razumevanja za takve stvari. Tom coveku kad bi upala gitara u blato, on bi proveo sledecih 5 dana cisteci je, ja bi je cistio mozda sat i nastavio da sviram sa blatnjavim zicama. Mogu misliti sta bi taj tvoj ortak uradio sa Da, u pravu si, realno ne znam koliko je u fotografiji potrebno znanja, kao ni u slikanju, zato sto imam stav iz vrtica. Ali to je isto kao kad bi ja tebi poceo da serem o mesanju CM-a, ili gleta ili redosledu postavljanja istih, ili na koje sve nacine se odrzava naoruzanje u zavisnosti od vlaznosti prostorije, ili kako se radi dvojno knjigovodstvo i da tvrdim kako je sve to neka nuklearna fizika. To MOZDA jesu nauke, ali ja nemam postovanja prema tome, zato sto tvrdim da SVAKO sa ovog foruma moze to lagano da nauci ako ga interesuje. Mislim, postovanje zaista, ali, ja se uvek vodim onom pricom osecam da to mogu, ali eto, znam da bi bio retardiran na bordu, zato sto nisam probao da vozim bord. Drugo, meni je umetnost jos uvek "leptirici i vazduh" i drago mi je sto je jos uvek tako, i verovatno je zato sto ne zivim od toga, vec radim zato sto je volim. :) Sto se tice kriterijuma, drugar je prosle godine pokusao da upadne na FMU. Decko ubija gitaru, ali nema nikakve skole. Naravno, njega su odbili, posto, znas, jebiga, nije pun "kriterijuma", tj, verovatno zato sto ne hvata pravilan bare hvat, iako njegov pravi isti ton. Decko je skupio muda i nesto para, zapalio u Bec, sabio audiciju, i bio je jedini koji je upao na dzez smer, zato kapiram da nase ustanove prosto pucaju od "kriterijuma" koji su, opet se vracam, verovatno samo ukusi, plus odredjena kolicina kompleksa i zadrtosti. Drugo, evo, ni ja ne znam ni jedan akord, sviram gitaru mozda 8 meseci, ali imam dovoljno sluha i ritmike za istu, tako da mogu da napravim nesto sto meni i drugima zvuci. I to je to "leptirici i vazduh" - "pusite kurac profesori". Kao sto ne znam ni da otpevam skalu, zato sto mi vriste jaja da znam, ali opet se bavim tim "dranjem". I jeste isto mogu da pevam i tog robi vilijamsa, i da pevam sevdalinke i narodnjake, i jebiga, to su ti trenutni "kriterijumi" za neku kintu, ali ja jos uvek nisam dovoljno sazreo na tom polju da unovcim to, zato sto mi se jos uvek biva u fazonu "leptirici i vazduh" i zajebavam se za neku sitnu kintu. Ali barem je manje kompromisno nego svadbe. :) Svakako, ja se jos jednom izvinjavam svakom ko se osetio uvredjenim, nije bila namera... zaista Опет бркаш ствари, читај пажљивије човјече. -сваки уметник се бави уметношћу зато што воли. То не значи да она нема законитости и шеме за одређивање квалитета. Није лепо скретати сад у трип ''неко воли, а неко ради'' јер то просто није тачно. Немој зајебавати, да ти фалшираш док певаш јел би то било добро певање? Иако је и музика уметност и исто је тако лептирићи? Па јеботе -ја све време причам да свако може све да ради. не може свако да трчи за девет секунди, али свако може за, лупам, десет и по (осим ако није инвалид или нешто тако). Свако може да дигне 150 кила. Свако може да заврши сваки факс, ако није заостао. Лупам бројеве, али капираш ме. То не значи да је било шта од тих послова лако. Ти код неких послова не видиш процес којим се до њих стиже и онда безобразно закључиш како тог процеса и нема. То је као кад би гледао балетана како лако скакуће, диже балерине и врти се около и трипово да је то екстра лако зато што он то тако лако ради. Међутим, то просто није случај, ни са балетанима, а ни са фотографима или било ким другим. -уопште не схваташ шта ти причам, али уопште. Ја једно, ти нешто што ти је у мозгу и пре него што видиш мој пост. Па јебеш то, то је за исповедаоницу, не за дискусију са неким. Пази, тај твој другар што није имао школе и прошо пријемни, јел он сабија џитру? Сабија. Ето ти, значи он ЗНА. Сто пута кажем да није битно да ли то знаш са факса, од Мијагија или си самоук, али мораш да ЗНАШ. То што њега нису примили, можда су они дебили. Не знам шта желиш да докажеш тиме. Да тамо седе неки ретарди? Добро, па? Ја се ниједном нисам дотакао тога. Сам себе побијаш сваком реченицом. Ако је уметност лептирићи, како онда можеш да кажеш за твог оргака да сабија? Ако сабија, значи да постоји неко конкретно мерило да ли он то добро ради? Ако постоји конкретно мерило, онда се не може говорити о лептирићима. Изгледа да ти те лептириће додељујеш струкама како ти се свиђа и притом ниси у праву, онда ти људи то кажу, а ти кажеш ''јебига, ја сам такав''. Какав? Лик који има ставове о стварима о којима нема појма? Па није ти то за похвалу под један, а под два, немаш седамдесет година да би причао глупе тврдње типа ''такав сам''. -сликање има у себи науке исто колико и музика, ако не и више. Знам, бавио сам се и једним и другим интензивно. Ако те интересује сликање, ти погледај моје вотове о истом (не знам де су, али можда неко зна), па ћеш мало сконтати зашто је то тако. И та наука је неопходна да би добро сликао, тако да нема говора о неким лептирићима. И овде опет долазимо до односа талента и рада, где је таленат 5%, а рад 95% иако у твом лептирском схватању је обрнуто. -мораш да разликујеш професију и хоби. Мени је музика хоби. Никад нисам свирао за паре, нити певао за паре. А радио сам оба и то људима које мало познајем. За џабе. До јаја сам се зезао. Исто као што ми је баскет био хоби и ложио сам се на одраз и вежбо сам сам са собом и све то. А сликање ми је п р о ф е с и ј а. Самим тим то не може бити исти однос. И зато немој да машеш тим триповима како ти то овако а не овако и како имаш лептирићи трип јер то не зависи од тога. Ја сам сликар, ја нисам инжењер који воли да слика или нешто тако. Самим тим, сигурно ВИШЕ ВОЛИМ то сликање од тебе или било ког другог овде. Међутим, исто тако, схватам га озбиљније, управо због тога, а и због тога што ми је то професија. Ја треба сутра децу да школујем тиме и да купим себи гајбу и шта све не. Дакле, сликањем, а не нечим другим. Да ли и колико мене нешто испуњава и да ли бих ја да морам да бирам између леба и бојица узео бојице или леба, то уопште није тема. Нон стоп себе величаш и спушташ друге јефтиним триковима и фразама типа ''ја то тако'' или ''знаш, једном сам то и то'' и ''имам другара''. Зајеби те форе. Мислим, ради шта оћеш, ево предуго смо причали о овоме, ја на форуму нећу да будем андрагог, тема је пребијена. Не мораш да одговориш јер мислим да би било паметно да се дискусија заврши, али размисли мало о свему томе, због себе, не због мене. За толику осионост, тврдоглавост и кеснофобију си прематор ипак. 2 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 tl:dr; "Jel išta od ovoga ušlo pod tvoj plavi šeširić?" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Zna li neko koja je fora sa helankama koje su sa motivima "Hvala ti bako" (irvasi, pahuljice, kao oni stari dzemperi) sto sad ribe redovno nose po gradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Longleyy Posted November 27, 2012 Popular Post Report Share Posted November 27, 2012 Fora je da je to sada u modi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Zna li neko koja je fora sa helankama koje su sa motivima "Hvala ti bako" (irvasi, pahuljice, kao oni stari dzemperi) sto sad ribe redovno nose po gradu? kaže mi žena da je to videla u urban outfitters-ima u londonu pre dve godine, dakle samo potvrđuju teoriju da domaći hipsteri kasne dve godine za stranim :D70 funti su bile te bakine helanke sa irvasima Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 uzeo godisnju za bazen na TASu o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 kaže mi žena da je to videla u urban outfitters-ima u londonu pre dve godine, dakle samo potvrđuju teoriju da domaći hipsteri kasne dve godine za stranim :D70 funti su bile te bakine helanke sa irvasima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 evo da ti pomognem, ako ne znaš kako da se dokrajčiš! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 da uzasno ide na kurac to i dont wanna live on this planet anymore. Ako ruzna riba nosi helanke ruzne su, ako dobra riba nosi pa makar i sa irvasima i roze stiklama, dobro je. 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 nije rekao da hoce da se ubije nego samo da ne zeli vise da zivi na ovoj planeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts