Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Ljudi dajte preporuke, treba mi dobar jednostavan fotoaparat od oko 100-150€ (naginjem ka 100 sem ako u tih 50€ baš mnogo dobijam), koristio bih ga da slikam klince onako spontano kad naprave sranje te me zabole kurac poprilicno za hipsteraj podesavanja a takođe me izrazito zabole kurac za touchscreenove, velike displeje sa "ergonomijom" i ostale budalaštine koje padduju cenu usranim uređajima a samo troše bateriju, znači point and shoot za domaćice pošto će žena da ga koristi najviše - ili dajte neke preporuke/iskustva generalno za "porodični" foto aparat :p

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Link to comment
Share on other sites

ne vidim neku preteranu razliku izmedju aparata od 100 i 150 eur (niti bilo koja dva u toj klasi za te standardne "point&shoot" potrebe), a vidim da ima nekih i na akciji, tipa http://www.tehnomanija.rs/fotoaparati/a-810-black-canon-fotoaparat.html . Mada bih ja decu ipak slikao necim (polu)profesionalnim, ipak su to once in a lifetime trenutci. Imas polovne d40-d60 Nikone sa objektivom za 200-250 eur. Jest da je malo vise kesa, al po meni vredi.

Unrelated, aj preporucite neki kafic na reci (po mogucstvu na dunavskoj strani) za dnevni chill sa "drugaricom", da ne bude fensi, al da nije potpuna rupa. Kakav je onaj Office Pub preko dana?

Link to comment
Share on other sites

Sto me podseti na neke predivne dogadjaje iz savane...pijani lol matorac i kuche lolololol.....

jebote kad su mu spale gatje od pijanstva majko koji david lynch momenti.

Inace savana je kul, to je bilo neko zabagovano popodne

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...