fushi.ryuu Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 :* za Čilicu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 11, 2013 Author Report Share Posted October 11, 2013 Danas, šta god da kupite na GoG-u, dobijate prvog Witchera za dž. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Ja mislim da svi već imaju Witchera 1 :D Takođe mislim da otkad sam prestao da bacam pare na igre koje mi ne trebaju, imam više para za druge stvari o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 11, 2013 Author Report Share Posted October 11, 2013 Takođe mislim da otkad sam prestao da bacam pare na igre koje mi ne trebaju, imam više para za druge stvari koje mi ne trebaju o/ fixd :d inače, WB rasprodaja - http://getgamesgo.com/category/warner-bros-sale Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Ko nema nek uzme odmah http://getgamesgo.com/product/batman-arkham-city-goty-edition Vredi svaki dinar. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 vredeće još više kada umre GFWL! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 Wordl of Goo 0.99$ - http://bit.ly/1hJgaUn Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 (edited) Nema bolje od besplatnog,eo ko oće može da uzme Mafiu 2 ili Civ5 za 5-10 min ulozenog vremena.Registrujete se prvo na Green Man Gaming pa onda na www.playfire.com sa ISTIM informacijama i onda reg ovde i popunite Ling to golden joystick. ,morate biti ulogovani na GMG pre nego sto glasate Takodje ulazite za giveway za ipad,mozda sam trebao malo ranije ali traje i dalje ,pa ko hoće o7 Ponedeljak a već fail of the week ,praštajte... Edited October 14, 2013 by SteXmaN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Sva sreća pa nije Čili isto to okačio pre 9 postova. :) 1 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 inače, ako niste napravili naloge do sada, taf lak izgleda - http://blog.playfire.com/2013/10/registration-for-free-golden-joysticks.html Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Meni tek danas stigla igra. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 i tako, pojavljuje se ovih dana apgrejd za DeusEx: Human Revolution koji nadogradi igru na Director's Cut verziju. Ali mi je malo ciganjski jer cela Director's Cut igra košta 20€, ok. Ako imate osnovnu igru, bez DLC-a, onda je 8€, a ako imate sve... ono - sve, jelte, onda košta 4€ i to mi nije ok lično. Donosi bukvalno ništa bitno sem što su sredili problem sa bos fajtovima što je skroz jadno da naplaćuju jer bi to morao biti besplatan apdejt, a ne plaćeni apgrejd :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 This director’s cut tweaks the boss fight, AI and graphics, adds a New Game+ option, developer commentary mode, and a making-of video. Uzeću je a mogao je besplatan upgrejd ko ima sve.Ovaj New Game+ pretpostavljam da moze sa upgrejdima od prošlog playtrua i konačno da je ghostujem iako sam igrao po pravilima za Ghost playtrough,ali igra odbija da prihvati,valjda je ispravljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 ma to ostalo je nebitno i sramotno za navođenje kao feature jer je u pitanju najobičniji apdejt. Šta? Četvrtina te cene se naplaćuje za bolju grafiku lol :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Eh,kad bi svi bili kao CDPR :),a za grafiku siguran sam da neće biti na nivou kao kada se instalira ENB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 (edited) izašao je novi Humble Bundle for Android 7, ima Worms Reloaded, Anodyne, itd. Mada mi ova optimalna cena trenutno malo "veća" no inače, 6.88 7.50 dolara u trenuktu pisanja ovoga. A Wormsi i Bards Tale su deo tog above the average dela. Edited October 15, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Uzeću je a mogao je besplatan upgrejd ko ima sve.Ovaj New Game+ pretpostavljam da moze sa upgrejdima od prošlog playtrua i konačno da je ghostujem iako sam igrao po pravilima za Ghost playtrough,ali igra odbija da prihvati,valjda je ispravljeno. I ja sam ghostovao igru...Samo nisam znao da se i prolog racuna. Pa onda, kad si covek, imas 4-5 neprijatelja, koji upadaju u kancelarije, i ako njih ubijes, pada ti ghost u vodu. :) To sam saznao nakon sto sam ghostovao sve ostalo.Bezveze. Edited October 15, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 E nmgu da verujem,nebi mi to nikad palo na pamet a i sam tutorijal za stealth je kasnije tj. za prvu misiju pa sam mislio da se uvek od tada računa. Thx o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Pa verovatno da ne mozes vise da im bacis EMP granatu i filujes ih u facu dok su oni beskorisni 10 sekundi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 ja sam izvalio da dosta ljudi nije ulagalo resurse u typhoon, meni je to bilo keva za bosove :D a inače, fiks za bosove je upravo ovo što je stija rekao :D zato mi je i sve ovo preglupo da košta išta, bar za one koji imaju celu igru, pogotovo dve godine kasnije. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 ja sam posle mučenja u prvom fajtu nasvirao tajfun na maks, onu kurvu u vodi sam odrao za 10 sekundi, bukvalno isto, a i kul je realno. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ja nisam hteo da koristim EMP granate, nego sam ih filovao pistoljem u facu. Kao, da se pomucim malo.Opet je bilo smesno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 16, 2013 Author Report Share Posted October 16, 2013 ehhehe, kad smo već kod DXHR - http://imgur.com/JO33n5I Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 16, 2013 Author Report Share Posted October 16, 2013 novi bundlestars Bloodbath Bundle, Necrovisioni, Clutch, The Void i još po neka čuda 2.49$ - http://www.bundlestars.com/all-bundles/Bloodbath-Bundle/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Jel ovaj director's cut merdzuje osnovnu igru i missing link u jedno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts