Zr.ninja Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Kupi još jedan hambl bandl, nije ni 500 dinara, ili to nije dovoljno emocija ? Block sam popio, ne mogu vishe da kupujem. I nisam uzimao Above the Average, nego ovaj za 1$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 pohlepa te je kokblokovala :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Ako bas treba, uzecu ti ja bundle taj u petak (ako nije frka da sacekas) :D ako se ne snadjes ranije :) Edited August 19, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 ps: probaj sa novim nalogom ili da kupiš kao gift. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 (edited) CVG deli 2000, navodno, beta ključeva za Infinite Crsis zatvorenu betu (DC MOBA) - http://bit.ly/1cTiCKW pišem "navodno" jer to nije beta ključ nego neki preffered kurac ključ, nisam siguran čemu služi ali ne dobijate pristup beti odmah već vam najverovantije podiže šanse da upadnete u istu. Prejadna fora ali ko voli nek izvoli. Edited August 19, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 ps: probaj sa novim nalogom ili da kupiš kao gift. Ne moze, moram payment method da promenim. Imam neku karticu moracu sa njom da probam. Moram na svom nalogu da mi sve u library. Ako bas treba, uzecu ti ja bundle taj u petak (ako nije frka da sacekas) :D ako se ne snadjes ranije :) Moze, ako se ne snadjem. pohlepa te je kokblokovala :P Brate 4 sam uzeo, shta su se stisli koji kurac. Josh prebacim 36$ na karticu sa paypala, reko evo 36 komada kad ono kurchina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 (edited) nije bitno ako kupiš kao gift, na koji god mejl da pošalješ gift dok si ulogovan u svoj humble bundle, kada klikneš da ridimuješ gift sa tog linka u mejlu, staviće ga u tvoj nalog, iako je stigao na neki levi mejl. Možeš da prebaciš payment sa pp na google wallet. Hoću reći - riklejmuješ/ridimuješ taj gift link svojim regularnim nalogom. I da, blokiraće te ako kupuješ za svoj nalog, ako kupuješ kao giftove, relativno normalnom brzinom sa razmakom od po koji minut, ne bi trebalo da imaš problema. Edited August 19, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) nije bitno ako kupiš kao gift, na koji god mejl da pošalješ gift dok si ulogovan u svoj humble bundle, kada klikneš da ridimuješ gift sa tog linka u mejlu, staviće ga u tvoj nalog, iako je stigao na neki levi mejl. Možeš da prebaciš payment sa pp na google wallet. Hoću reći - riklejmuješ/ridimuješ taj gift link svojim regularnim nalogom. I da, blokiraće te ako kupuješ za svoj nalog, ako kupuješ kao giftove, relativno normalnom brzinom sa razmakom od po koji minut, ne bi trebalo da imaš problema. Ma kakvi max 3 komada, posle jedno 2 dana sam uspeo josh jedan da uzmem, sad cu opet chekicam. Nashao sam simse. Edited August 19, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Je li neko vido ovu sliku? Nesto se prica da ce par dana pre isteka bundle-a dodati i ove igre na listu. Edited August 19, 2013 by SRBIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 20, 2013 Author Report Share Posted August 20, 2013 lol, Origin radi refund za igre. Ako pokrenete igru u roku od nedelju dana od kupovine, imate 24h da vam se ne svidi i da je vratite, a oni vama pare. Važi trenutno za samo 20 zemalja ali će biti i za ostale do kraja godine, detaljnije - https://www.origin.com/us/news/origin-great-game-guarantee Tu se sigurno krije neka kvalitetna fora o povratku sve "kvalitetnijih" EA naslova, samo ne mogu da je ubodem :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Drugu su vratili na nasu zemlju pre koji mesec, zbog nekog bug-a na bf3... Po njihovom zakonu ako nisi zadovoljan proizvodom imas pravo da se zalis i moraju da ti vrate pare.. mislim da su njemu odradili refund posle 2-3 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 20, 2013 Author Report Share Posted August 20, 2013 pominjao si to, ali to je bag ili ne znam ni ja šta, ovo je "kupio sam BF4, govno je, hoću pare nazad" i oni ti vrate. ili Originovim rečima: 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 To kao da su ozvanicili :D sve u svemu dobra vest :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) Je l' vredi uzimati BF3 ovih dana? Pitam zbog onog bundle-a. Edit: Mislim, imajuci u vidu da uskoro izlazi bf4. Edited August 22, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Da!! (i to je sigurnije da od onog da koje bi rekao buducoj zeni) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 22, 2013 Author Report Share Posted August 22, 2013 dodali su u Origin bundle Red Alert 3 Uprising i Populous. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) Na Originu do 27og valjda vecina igara na 70% popusta :D Edited August 22, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Je l' moze neko da se loguje na thesims3.com da aktivira ove sims kodove sa origin bundle-a ? Ja vec 2 dana ne uspevam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Daj meni kodove da probam :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 k0baya in tight pants :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Imao mozda neko problem sa aktivacijom bf3 iz bundlea ? Aktivirao bf3, downloadovao, klik na play, ono kaze da nije aktivan i trazi mi da aktiviram opet. Izaberem da imam postojeci account, i origin, iako ulogovan, mi trazi da se opet ulogujem origin login infom, samo prijavljuje da podaci nisu tacni. Svaka pomoc je dobro dosla. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 opusteno, tako ce ti biti jos par dana, dok im se ne sinhronizuju serveri. jebeni glupi origin i EA, ali je dobar bf3 i bf4, jebem ih u usta, platis igru i onda te stave da se kuvas jos par dana :C Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Ne znam, meni je sve radilo normalno doduse ja uzeh BF3P pre vise od pola godine..nisam imao tih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 to je stvar koja se dešavala sa starijim EA naslovima, nisam siguran zašto ti se dešava sa BF3. Najverovatnije je odlepio malo Origin od navale, pa će ti prošljakati ovih dana. Ako ne, obavezno cimaj EA podršku. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts