Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Диабло 2, СЦ, Цезар 3, АоЕ 2, Ред Алерт 2, Вулфенштајн... Шта рећи, а не заплакати...

Имена игара са четврте и пете слике плз...

Nije to Red Alert to je Tiberan Sun, jedna od boljih strategija ikada napravljena od strane dobrog starog Westwood-a ;(

Te igre i dalje sure ove sve nove jer nemogu da se nateram da odigram pola sata a da ne padne unistall... Skoro sam presao Half life i onda opet Black Mesa kad je izasao, Max Payne, Deus Ex, Cezara 3 i naravno gta 2. Planiram da instaliram Project I.G.I , Age of Empires 1 i 2, warcraft 2 i 3, Empire Earth i mozda neki Operation Flashpoint i Delta force. Starcraft sam igrao u vojsci kad sam imao vremena a bolje od toga njihove masine nemogu xD

It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason

На страну што су скриншотови из добрих игара, мени заиста, али заиста МНОГО иду на курац ти слинави трибјут ''ех, сећам се овога'' радови. Да се разумемо, не у смислу у ком смо имали онај топик да се носталгишемо са игрицама и опстанцима и слагарицама, него овај слинави препотентни квази-фактуални приступ који има гомила несигурних лезбејки ликова са нета који праве те ствари, а да би се фурали у неке субкултурне групације и обликовали неке надобудне квази-оправдане скупове ''ех сјећам се'' ликова који немају курац, али зато имају друге ех сјећам се ликове, па једни другима праве курчеве. А све базирано на несигурном лезбејству и идентификацији са неким небитним факторима.

Да, ко ове меме трипове тог типа схвати као добронамерну носталгију, истрипово је. Стојим иза тога.

/рант оф

ко ме погрешно разуме и крене да брка лончиће а ла ''а јел ти мислиш да игрице нису пропале'' или тако нешто, нек скочи са терасе одмах

Ух, сад се боље осећам:) нотинг ту си хир, мув алонг.

Фали Knights of Honor и Civilization III. Бестигрицееу.

Ниси скапирао поенту. КоХ је из јебене две иљаде пете.

• Upvote (+1) 1

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

i mene to strasno nervira, ne znam TACNO kako da opisem, ali tacno se osete FAKE nostalgicari koji prave radove samo da bi stavili nesto na fb da mi ex-yu retosi lajkuju. Na primer dobra stara vremena koji su lako mogli postati dobar portal za ol skul serije/filmove, sveli su se na kacenje tufnastih serpi i iscepanih gatja koje onda lakuju ex-yutardi.

• Upvote (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Hexen 2, Odd World i ono vikinško pravljeno u Unreal 1 endžinu (Rune?)

Мислим да није руне. Мислим да је другачији лик и да има другачије барове.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Htedoh slično nešto da napišem, ali nemam taj autoritet kao dvojac gore, pa sam mudro ćutao.

Evo jedne zanimljive mape, valjda može pod ovaj topik

020_northern-and-balkan-route.jpg

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

uf jebote koji frust overload kod vas dvojce trojice :)

jeste da su dobra stara vremena fail sa contentom i dosta retko ubodu poentu (mora da se prizna da po nekad zapravo ubodu), ali ne vidim sta imate protiv ljudi koji su ranjivi na nostalgiju? pogotovu me cudi dulio za koga sam mislio da je car live and let live zena

i mene to strasno nervira, ne znam TACNO kako da opisem, ali tacno se osete FAKE nostalgicari koji prave radove samo da bi stavili nesto na fb da mi ex-yu retosi lajkuju. Na primer dobra stara vremena koji su lako mogli postati dobar portal za ol skul serije/filmove, sveli su se na kacenje tufnastih serpi i iscepanih gatja koje onda lakuju ex-yutardi.

Управо то. Није ни битно да ли је фејк или није, то није моменат који нервира. Нервира цео тај ''ретардирана заједница'' трип и кукумакање и ''ајмо ми ретарди сад да се држимо за руке на основу икс ипсилона''.

Као нпр. за музику кад видиш коментаре за старије бендове, а који увек УВЕК имају милион плусева и увек је нешто ретардирано типа ''ово је музика човече а не ово сада'' и онда још педесет тих истих ретарда лајкује или шта већ. Или они већ легендарни трипови, на Томиним песмама је фазон ''кад умрем, питаћу бога да ме води у кафану'' и ''овај човек је кафана, а не ово сада'', а на бијелом дугмету ''јебем ти рат'' или тако нешто.

ne kapiram i dalje. Jeste da sa ciste psiholoske strane "ne treba ziveti u proslosti nego u (sadasnjem) trenutku", ali na ovoj planeti ima brda ljudi koji imaju slabiju mentalnu snagu. Hejtovati njih je kao da hejtujete ljude koji ne mogu da dignu 120 kila iz benca

Edited by trooper

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...