moyo Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Majica je sa ebay-a. Bila je namenjena jednom forumasu ali on je od avgusta misteriozno nestao tako da sam odlucio da je prodam. Velicina: L Cena: 3000 din Ako ima zainteresovanih neka se jave na PM pa cu vas ja povezati sa sestrom jer nisam u Srbiji. Novi Sad i okolima mada mozda moze da se iskombinuje i za ostale gradove "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 prvi!e sad,kad sam zapljunuo,da pitam dalje:) Da li bih ja mogao da je nosim,visok sam 180-181 i nemam ramenaako je odgovor potvrdan,racunaj da je prodato:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 i koji forumas je ispalio?! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 i see what you did there, grujo :D mislio sam i ja da pazarim al koji će mi još jedna majica lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 kako koji,pa vidis da na majici pishe shooky Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 (edited) u stvari dajem ti 3k. Samo ako moze da posalje za bg a ja da ti uplatim kes Edited October 15, 2012 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 alo bre,kakvo je ovo guranje preko reda?:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 odbij grujo! ovo moram da posedujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 @alfy lawl_ @gruja Moguce je da ti je velika ako bas bas nemas ramena :P. Donosio sam bio L majice dvojici ortaka koji nose L i obojici su bile velike. Americki L je vise kao nas XL ili tako nesto. Ako ti nesto znaci u proceni velicine majice onaj laptop sto se vidi na slici je 15 incha @shuki Ne znam jel sestra spremna da se cima da salje postom. Pae dogovorite se onda. Gruja ima prednost ako placa u pokerchipovima "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Long niggers are extra long Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 da je manje para i ja bi konkurisa, ali 3k za maju mi je mnogo :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 vlada drzi cenu sa njegovom FP prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 a jbg mene je izasla 25$. lalw_ je bio u fazonu "samo donesi ne pitam sta kosta" :). Tako da mislim da je 3k adekvatna cena "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Brate Grujo, ovo ce da ti stoji ko suknja jbt, americki L je nas XXXL :D Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 $25 je 2200 din. tako da mislim da si malo preterao sa cenom ako hocesh da je se ratosiljash :) just sayin' :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Draganče je u pravu, ti bi da se rešiš šatro maje, a ustvari da zaradiš 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 a sto se cimao, doneo, to nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 svejedno je donosio u koferu zajedno sa brdo svojih stvari, teško da mu je jedna majica pravila problem među njegovim.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 da brate stvarno si bezobrazan hoces da zaradis na svoje cimanje, gde to jos postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Како је правила проблем када мајице и није било! ti bi da se rešiš šatro maje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 da brate stvarno si bezobrazan hoces da zaradis na svoje cimanje, gde to jos postoji ma rofl :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Kada sam je kupovao u julu dolar je bio 100 din. Kao drugo pare cu ostaviti sestri koja treba da se cima. Da sam ja u Srbiji dao bi je po kupovnoj ceni uz doplatu u vidu neke pljeke, a verovatno bi se i iscimao da dodjem do Bg-a. Ovako nek sestra uzme 3k ako uopste postoji kupac "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 jel moze nekako da mi premeri duzinu majice?Pa po tome da pogledam,ako mi je definitivno velika,ustupam je shukiju. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 druže, dolar nikad nije bio 100, ok, iscimao si se, nećeš da zaradiš, mi te trollujemo, al ono, drži se činjenica 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Duboko si izvinjvam za neistinu koju sam izneo, molim vas nemojte na rur lomachu da me bacate. Evo ispravljam se: "kada sam je kupovao u julu dolar je bio 98.04 din" Totalno je nebitno za celu pricu. Rekao sam zasto je cena ta i to je moja stvar. A trollovanje oglasa nimalo nije zanimljivo @gruja Isicmacu sestru da mi da mere majice pa cu ti javiti za koji dan "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts