rbds Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Jedino malo upload nesto je losiji, al jbg. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Opet sam se ucirkao, i zvao bivsu i pricao gluposti... sranje je :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 lol nub Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Jedino malo upload nesto je losiji, al jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Shomi nemoj to, nikad ne izadje na dobro. Samo se ugovnas i bedacis danima posle. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 svi smo to bar jednom uradili kapiram ... inace lik sa predhodnih stranica ko se seca http://www.mondo.rs/...lio_Kuran_.html objasnite mi ovo? Gde se povlaci granica izmedju "izazivanja verske mrznje" i slobode govora? I kako to da ja mogu da okacim ovu sliku [NSFW] koja je pritom bila i na Onoin news i na FB na milion mesta, a on ne moze da zapali Kuran? Jeste covek ocigledno teska balvancina i nije mi nesto preterano krivo za njega, ali sta je sa ljudskim pravima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Danas sam radio 15h. Samo tvrdo. Da izlurkujem josh malo, pa da se okrenem na drugu stranu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Trpy, jel se ti to nama hvalis kakav si buntovnik time kakvu si sliku okacio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Lol za sliku. Ta granica je jasna ali je pitanje kome ce se tolerisati a kome ne. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Ako me nisu trolovali letos je neki klinac iz togfua robijao mesec dana jer je na fb napisao da ce zaklati nekog politicara ili tako nesto. Meni je ceo taj koncep real life kazni zbog neceg sto se desilo online tatalni lol "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 ovo nikako nije sloboda govora. jedno je reći da mrziš muslimane, i da bog da ne dočekaju sledeći bajram. takvih stvari ima po celom fejsbuku. ali kad neko zapali kuran, pa to još postavi na fejsbuk, pa to se još objavi na par portala, onda država mora da poduzme nešto. ako ne uradi, sutra će još koji kuran da se zapali, pa će neka srpska zastava da se zapali u sandžaku, pa ćemo mi ovde da rantujemo. država ništa nije uradila po pitanju sejanja mržnje na ultra desničarskim tribinama, pa sad kao odgovor na "nož, žica, srebrenica" imamo parole "srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća" majmuna iz sadžaka. ne kažem da su balije s juga mice koje prozivaju samo kad su prozvane. ali da nema antimuslimanskih sranja u ostatku države, sa njihovim glupostima bi mnogo lakše izašli na kraj. koliko se sećam, taj klinac iz futoga je napisao to na stranici tadića ili ds-a. slično je uradio i moj ortak, napisao na tadićevom fanpejdžu da je gotov, ili tako nešto, i na kraju blejao u istražnom dve nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 ne slazem se. Jedno je da na nekom javnom dogadjaju kazes da mrzis muslimane a drugo je da se van RLa u imaginarnom prostoru interneta ponasas kao kreten. Pa jebote pola 4chan-a treba staviti u zatvor po ovom kriterijumu. Internet postaje preozbiljno mesto and that makes me a sad panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Sjajno. prozivas coveka preko fegbuka, i dobijes 2 nedelje pun pansion. Sad znam da ne moram da jurim ljude ako mi ponestane novca za kiriju. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 ne slazem se. Jedno je da na nekom javnom dogadjaju kazes da mrzis muslimane a drugo je da se van RLa u imaginarnom prostoru interneta ponasas kao kreten. Pa jebote pola 4chan-a treba staviti u zatvor po ovom kriterijumu. Internet postaje preozbiljno mesto and that makes me a sad panda Mozes ti na javnom mestu da mrzis, al nemoj da palis kuran. Mislim, isprebijaj lika, nek neko snimi i okaci na fejs. Ti si zakon prekrsio, nebitno jesi li to podelio sam svijetom. Ako jesi, kao ovaj, onda ces i najebati jer ima i dokaz na dva klika avej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 znaci postoji negde spisak knjiga koje je zabranjeno paliti? kako je to tacno definisano zakonom? ako zapalim knjigu iz sajentologije hoce li me neko uhapsiti? a neku nekanonsku verziju biblije? kule strazara? sta sve nisam citao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Zapalis bibliju i dodju ti DRami da te proseju QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 znaci postoji negde spisak knjiga koje je zabranjeno paliti? kako je to tacno definisano zakonom? ako zapalim knjigu iz sajentologije hoce li me neko uhapsiti? a neku nekanonsku verziju biblije? kule strazara? sta sve nisam citao? Ustav Republike Srbije Zabrana izazivanja rasne, nacionalne i verske mržnje Član 49. Zabranjeno je i kažnjivo svako izazivanje i podsticanje rasne, nacionalne, verske ili druge neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Што обара Протину причу о томе како може ''јебите се балије зато што сте балије'', а не може да се пали куран. Све то спада у ''изазивање и подстицање националне, верске или друге неравноправности, мржње и нетрпељивости''. Тако да технички, ако напишеш ''лол овим Русима не треба дати да возе'' на фејсу, можеш да будеш кажњен. Да ли је то кул? Није. Да ли је потребно? Јебем ли га, изгледа да јесте, људи се оверал понашају ко деца у вртићу. Да ли је склоно манипулацији - О ДА. Што је уједно и највећа рупа слободе говора и ограничавања те слободе слободом другог (што је у теорији један врло готиван концепт). brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 "Ja nisam palio kuran, ja sam se samo salio, prislonio sam upaljac kuranu ali isti nisam zapalio" -Doticni je nakon saslusanja kod istraznog sudije pusten da se brani sa slobode. Mislim da je lik hteo da odgovori na onaj natpis navijaca Novog Pazara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 a kazite mi,ako idem ulicom i zvizducem "boze ne znam sta mi je,pale mi se dzamije",jel mogu da nagrabusim? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Mozes. Isto kao sto mozes, a i ne moras da nagrabusis ako setas ulicom i razbijes izlog ciglom i pobegnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 sanjao sam da je mara pevala na suncanim skalama ... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Od danas sve četiri zimske gume ako ima snega i leda Tanjug | 01. 11. 2012. - 09:19h | Komentara: 11 Vozači u Srbiji od danas do 1. aprila moraju, po novom pravilniku, da imaju sve četiri zimske gume ukoliko je na putu sneg, led ili poledica. Kazna za gume koje ne odgovaraju vremenskim uslovima iznosi 3.000 dinara. Šara na gumama ne sme da bude plića od četiri milimetra, a u koliko su vremenske prilike u toku zimske sezone takve da nema snega i leda na kolovozu zimski pneumatici nisu obavezni. Pravilnikom je propisano da vozači ne moraju svoje četvorotočkaše opremiti lancima ako voze u naselju, ali u slučaju da se voze van naseljenog mesta moraju sa sobom poneti lance. ..A ja jos nisam kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Јел ово сигурно три иљаде? Пошто сам чуо неке цигре од пет до дваес. Ако је три, онда је то јефтиније од гума, па и да те наватају пет пута:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts