Astora Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Ubacio sam sve koji su se prijavili.. @Pesma..mnogo ih je =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AxisAdolf Posted October 16, 2012 Popular Post Report Share Posted October 16, 2012 Upiši i mene, prilažem 20 maraka i ako treba gas za balon iz preostalih zaliha. 10 Quote I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 ahaha adolf car ig farbena! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 хахахаххахахахахахахах адолф објаснио... Ја бих се придружио оним јунацима што жртвују своје јетре испијајући пиво док присуствују овом догађају. Евентуално могу да направим неку фотку свечаног узлетања Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 хахахаххахахахахахахах адолф објаснио... Ја бих се придружио оним јунацима што жртвују своје јетре испијајући пиво док присуствују овом догађају. Евентуално могу да направим неку фотку свечаног узлетања Pa tesko da ce ta gajba preziveti pored Stanka i Coyote..pa i Highl1 .. :D Upiši i mene, prilažem 20 maraka i ako treba gas za balon iz preostalih zaliha. Jel konvertibilnih ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 нема везе, понећу ја своју Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Bilo bi lepo da se odštampa jedna out-of-release serija rur majci povodom ovog događaja (inb4: pošto si sve ostale kupio jelte - ovu bih keve mi nevenke) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Upiši i mene, prilažem 20 maraka i ako treba gas za balon iz preostalih zaliha. Samo Rajhsmarki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Upiši i mene. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Astora, ja ne pijem, ja samo mogu da je dopunim, tj da finansiram da gajba duze potraje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 Astora, ja ne pijem, ja samo mogu da je dopunim, tj da finansiram da gajba duze potraje :) ma nece biti uopste alkohola sve dok se akcija ne zavrsi.. In other news : Spremam se da idem da otvorim racun ali mi pre svega toga treba jedna pomoc u vezi otvaranja racuna za ovakav dogadjaj..Pojma nemam sta da im kazem,u koju svrhu otvaram racun i ostalo ...Pa ako moze mala pomoc u inboxu. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ja bih im rekao da je to zajednicka gradjanska inicijativa koja pokrece amaterski projekat :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 otvaras dinarski racun kao fizicko lice? Ne vidim da ti treba bilo kakvo "opravdanje", otvaras racun zato sto zelis da imas racun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 A mislim da i uplate, ako su u dinarima, mogu da idu slobodno... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 Uplate ce ici na racun a moze i u redakciju rur-a..Samo da vidim ko ce tamo da prima donacije... Obecao Lucky jos pre par dana da ce odgovoriti na poruku ali nista jos,ja i dalje cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 za male iznose ti banka nece praviti problem. Ako neko uplati 100,000 din na racun fizickog lica, onda ces verovatno dobiti telefonski poziv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Imam mali problem da pronadjem helijum,juce kada sam bio u Beogradu tip koji je imao na prodaju se nije pojavio i iskljucen mu je telefon pa moram negde dalje traziti,takodje problem sa Meteoroloskim balonom...Kontam ako ne uspemo ovde naci povoljan onda moramo traziti neki sa strane ali to otom potom..Svejedno,ja ne mogu ovo da iznesem sve sam pa bih mi bila i vise nego potrebna pomoc u pronalazenju stvari koje sam istakao na strani 1. ovog topica.. @ trupsi...Daki je velikodusan tako da ocekujem od gastarbajtera enormnu sumu novca :D Edited October 17, 2012 by Astora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Koliko helijuma je potrebno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 Koliko helijuma je potrebno? 1 boca helijuma je sasvim dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Hmm, nadjoh broj firme koja radi balone za proslave i rodjendane, izmedju ostalog i balone sa helijumom. Oni kazu da jako tesko u ovom momentu mogu i oni da nadju helijum, i da imaju samo jednu ponudu koji traze 350e za neku "veliku bocu". Ne znam sta znaci velika boca, ali verujem da je nama ova cifra u svakom slucaju enormna. Nisam dobio kontakt jos za taj helijum, nije sigurna da sme da mi da, ali ako bas budemo hteli tu da uzimamo, malo cu povuci neke veze, pa cemo doci i do toga. U principu, lalala, ali jebi ga. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 ja trazim helijum za neke druge stvari vec par nedelja i slaba vajda... kapiram da je onaj Felix posrkao sve svetske rezerve toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 Au Lesko ,mnogo je to para jebote :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Astora, to je verovatno neka boca koja je nama prevelika. Koliko litara nam tacno treba, boca nije neka merna jedinica? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 To su one standardne boce,kao boce sa kiseonikom nesto na taj fazon,imam zapisano sve u vezi tih boca samo da nadjem.. To je nesto poput ovoga http://www.maxioglasi.com/sr/prodaja/oglas/22502/helijum_boce_helijum_baloni_folija_baloni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 AFAIK, one "rodjendanske" boce se pune na 20bara pritiska i imaju zapreminu od 10 litara. Eto to bi trebalo da je dovoljno precizna merna jedinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts