Astora Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 Cekaj,jel vas dvojca mene zezate ili sta ? ..Jeste vi svesni da je to obicna kutija koja nema vise od neka bude 500 grama ? Uz to dodaj telefon i ostalu opremu,maksimalna tezina ce biti ...pa neka bude i 5 kg...Jel to treba da ubije nekog ? Sta ce uopste ogroman padobran koji ne mozes apsolutno nikako da kontrolises i koji ce da pada 5 dana ? ..Sto je manji padobran to je njegov pad kraci ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 matori, već sam ti napisao u koje svrhe koristim padobran da bih ilustrovao da je potpuno nebitno da li ću iseći deo njega kako bismo ga iskoristi za ovo. ipak kontam da je padobran pravljen za te stvari i da je pouzdaniji od majica i krpa. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 matori, već sam ti napisao u koje svrhe koristim padobran da bih ilustrovao da je potpuno nebitno da li ću iseći deo njega kako bismo ga iskoristi za ovo. ipak kontam da je padobran pravljen za te stvari i da je pouzdaniji od majica i krpa. Razumem ali nema potrebe jer su i pojedini Evropljani sekli i prosivali krpe i od toga napravili zaista mali padobran..Sve sto je vece od majice moze da dovede do toga da cemo morati da jurcamo za padobranom i kutijom cak i vise od 100 km od mesta poletanja ...To je poenta Nemoj to brate cepati,greota :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 ubaci i mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ja sam apsolutno za ovu akciju, tako da dodaj me na spisak. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bratardi Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 I ja i senka smo spremni za akciju upisi i nas! senka, ivke 2 Quote Volim svoga batu vise nego tatu. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 Otisao da legnem,moram ujutro rano da se probudim pa za Beograd a i svakako sin i cerka hoce da ih uspavam...Ukoliko se jos neko u medjuvremenu javi da ucestvuje admin ili mod slobodno neka edituje prvi post topica ,ili da doda nesto,nije bitno :) laku noc drugari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 iskreno, stvarno mislim da bi trebalo da uzmeš taj padobran. mislim da ne treba da budeš preterano skroman, pogotovo ne s obzirom da je rur projekat. doca kaže da pokriva motor njime i da mu ne treba ceo, pa uzmeš, odsečeš koliko je potrebno, i imaš padobransko platno s kojim ne rizikuješ razjeb. ne verujem da doca planira da uskače iza neprijateljskih linija uskoro, tako da je sasvim okej da iskoristiš ponuđeno, koje je svakako bolje od ispranih pamučnih majica. upiši i mene. ako treba neka razumna svota da se priloži, rad sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Хоћу и ја! Живим ту близу, у Батаји, а ћале је радио у војсци, тако да ћу бити од користи свакако. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 I ja i senka smo spremni za akciju upisi i nas! senka, ivke Upisi senka i ivke ili jednostavno bratardi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ukoliko se jos neko u medjuvremenu javi da ucestvuje admin ili mod slobodno neka edituje prvi post topica ,ili da doda nesto,nije bitno :) mene nisi upisao. Also, bilo bi dobro da negde vodis i evidenciju koga za sta upisujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Cekaj,jel vas dvojca mene zezate ili sta ? ..Jeste vi svesni da je to obicna kutija koja nema vise od neka bude 500 grama ? Uz to dodaj telefon i ostalu opremu,maksimalna tezina ce biti ...pa neka bude i 5 kg...Jel to treba da ubije nekog ? Sta ce uopste ogroman padobran koji ne mozes apsolutno nikako da kontrolises i koji ce da pada 5 dana ? ..Sto je manji padobran to je njegov pad kraci ! Brate 5kg da ti padne na glavu sa 15 metara pa bi zavrsio u bolnici, nije to ni trol ni zezanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 npr, Trupsi je bio u Sijetlu, to moze samo da bude dobro za ovaj projekat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 mene nisi upisao. Also, bilo bi dobro da negde vodis i evidenciju koga za sta upisujes. Izvini drugar,ispravio sam gresku .. Vodim evidenciju u notepad-u,pa cu to preneti ovde na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 ja dolazim da pomognem Stanku da popije tu gajbu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 ne, ozbiljno ako dodje neki fizicar (ili sta vec) ili neko sa vecim iskustvom, ja cu podrzati akciju i sam cu ucestvovati u njoj ovako je samo jedna akcija, gde ce 90% ljudi doci da bi pilo pivo, a na kraju ce se zavrsiti tako sto cete ubiti nekoga :D 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 jeste svi ovi ljudi koji su pustali razne balone i govna su imali PhD iz dinamike fluida, teoretske fizike i aeronautike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 jedno je pustati balon, a drugo pustati balon sa teretom koji moze da ubije coveka Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 To je tvoje misljenje i ja ne zelim da uposljavam nekog tamo fizicara za ovo..Ja tvrdim da ce ovo proci kako treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Neka dodje tomke i gg. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 ja sam odma rekao sta cu da radim, ogradio sam se od celog event-a i rekao sam da cu sa strane da pruzam moralnu podrsku uz gajbu piva koja je, naravno, na raspolaganju svima, ako bude vise ljudi, nosim dve :) mada, kako kaze alfa i omega, ko bude ucestvovao u projektu, nije mu dozvoljeno da konzumira alkohol, tako da, gajbara za peru i mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Svi drugi koji su pustali balon su ucili gledajuci video drugih koji su to vec uradili,mi cemo da uradimo istu stvar ,tako da sam 101 % ubedjen da ce sve proteci u redu ! . Sa druge strane,u toku sledece nedelje idem da kupim kutiju od stiropora,izolir traku i kanap..sa sekirom i docom cu da vidim za padobran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Svi treba da se napijemo ko dupeta i da budemo uhapšeni na graničnom prelazu sa nekom od susednih zemalja dok pokušavamo da dođemo do landing site-a 2 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 takva prica ne bi bila kompletna osim ako ne krene i kjoot sa nama a u letelicu spakujemo jedno 10 grama contraband-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 ako neko ima narko vučjaka, malo gudre u balonu bi pomoglo pri traženju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts