Lucky1871 Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Pozdrav svima. Imam problem, svako jutro kada se probudim ja upalim prvo modem (na dugme pozadi) ali istog trenutka se pali i moj racunar. To inace ne bi bio problem, ali, brat koristi lap top tako da se neretko desi da on upali modem zbog lap top-a a da se ovamo u drugoj sobi upali i moj kompjuter. Da li neko zna mozda zasto se to desava i kako to da resim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Ugasi wake on modem i wake on LAN u BIOS-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky1871 Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 Upravo sam bio u BIOS-u ali se moj raspored razlikuje od od ovoga na slici koju si mi postavio. Nasao sam Power Management Setup ali njegov meni ne izgleda kao ovaj i nemam: "Wake On Modem'' i "Wake On LAN". Evo tri fotke kako moj BIOS izgleda, da li je ovo 'Resume By Onboard LAN' ustvari to sto se na tvojoj fotki zove drugacije? Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 To što ti je na poslednjoj slici stavljeno kao Enabled prebaci na Disabled i to je to... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 nemoj da gasiš modem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts