SavKe Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Ja ne znam što ste imali ikakva očekivanja o ovoga, meni je i kec bio jeftina kopija onih rpga, al sam ga kao odigrao ajde, neću da kenjam, imao je svojih kvaliteta. Već sa dvojkom je bilo jasno koliko je sati, i nije mi palo na pamet ni da je probam, a ovo ni ne pratim čak. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Pa da1 sam mogao da igram kao sto sam igrao nwn ili baldursgate.. natenane, polako, da istrazujem, chitam, tripujem skrivene zagonetke i skrivene portale i easter eggove.... Da2 mi se isto kao Gju smucio posle trejlera i komentara i gledanja gejmpleja... nisam ga ni probao... a ovo mi deluje na tom nivou, mozda jos gore. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Što je naače, DA2 je sasvim korektan i nepretenciozan akcioni RPG, ako gledamo čisto in-game utisak a ne EA marketing, jedino je trebalo da se zove nekako drugačije, kao da je u pitanju spin-off igra, što i jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 (edited) Fino izgleda ali combat...kao u Darksiders samo slow mode,videćemo... Edited September 2, 2013 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Imam 1 pitanje samo , izvinjenje sto postujem ovde . Jel DAO Ultimate Edition ne ukljucuje one iteme na pocetku sto se dobijaju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Piratski uključuje. U legalnoj verziji ključevi za aktivaciju su istekli juna 2011. godine. Scumbag EA: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Mozes li da mi preporucis neki kompletan download svega zivog (bez Dragon Age 2). I neki tutorial za instalaciju? Hvala unapred . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Nađi Dragon Age i Dragon Age Awakening nezavisno, i onda pokupi ovo s torenta: http://thepiratebay.sx/torrent/5865764/Dragon_Age__Origins_-_Complete_DLC_Pack_%5B20_September_2010%5D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Thx Vudu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 dobro ovo izgleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anybite Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Meni iskreno nije jasno zasto toliko pljujete DAI... Citam po forumu komentare, i masa vas je hack&slash friendly, kao: "vidi ovo! dobra igra! bla blah...", a ovde pljujete DAI pre nego sto je izasao. jbg. Ajde makar da vidimo na sta ce da ispadne ovo go*no pa da onda zajedno pljujemo dok nam se zlezde toliko razviju, pa mutiramo u neko zerg-like stvorenje! Edited October 28, 2013 by Anybite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Izađi napolje 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Kad sam odigrao DA prvi deo ponadao sam se da ce u skorijoj buducnosti izaci neka igrao koja ima makar delic onog sarma kakav je imao jedan BG,BG2,IWD 1 i 2,pa cak i Neverwinteri.Posle fijaska od dvojke,kakav je bio,ljudi su sa pravom nezadovoljni sto vide takav jedan gameplay ,jer vise lici na dvojku nego na keca.A to niko ne zeli da vidi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 al generalno gledano to je jos jedan akcioni rpg sa kamerom iza ledja, nit prvi nit poslednji nije da ce biti najgora igra ikada, zapucali na konzole agresivno i to je to ja sam gadljiv na to izvodjenje, ne vidim sto su mnogi gadljivi na ovu igru a nisu bili gadljivi na xyz drugih naslova :) sad je isti isto kao witcher, skyrimm ME etc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 pa za razliku od witchera i skyrima ,koji svako na svoj nacin se drugacije isticu,ovaj ovde doticni je skroz mehhhhh.Jedino sto mi je polu-BG izvedba bila tu zanimljiva.Uostalom ja pricam da je DA bio koncepcijski skroz drugaciji kad je izasa prvi deo a da su se kasnije prebacili , za razliku od recimo ME ,koji je manje ,vise bio isti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Neka prica,c&c,exploring,lvlovanje bude dobro pa se moze preci preko combata koji mi i ne smeta toliko a tu je tactical view,moze da se obrne igra sa pogledom odzgo ja msm ili mozda combat samo a freeroam u 3rd person. Uglavnom 2014 gaming year :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragorian Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 da3? o_O 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Prestani da budzis postove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 sušu ti jebem, kakva perverzija od grafike Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 e vala bas...izgleda ekstra...jes' da nije sve do grafike,ali ovo izgleda sjajno Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wowww Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Kad tacno izlazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Ne znam meni je vec dvojka pocela da trokira, kec mi je bio neprejebiv al dobro opet to je samo moje misljenje drugima se dvojka vise svidja od keca... Meni ovo deluje vrlo lepo ali jos je rano da bilo sta komentarisemo dok ne izadje neki gameplay i dok ne vidimo mehaniku. G je u pravu da su sve poceli da urnisu sa tom kompatibilnoscu sa konzolama ali znate kako cinjenica jeste isto tako da je udeo konzola u gaming marketu ogroman i da vecina igra na konzolama a manjina na PCu. Nije isto vreme danas i pre 10 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 da mi je znati kome se vise svidja dvojka od keca :) ti mora da su konzolno kompaktibilni :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 (edited) edt Nisam video da je vec na RURu postovan trejler, :/ sry Edited April 22, 2014 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts