RaveN Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 ajmo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 lik je car. ozbiljan sam lik koji je slikao je glupan/penzioner sa previse slobodnom vremena i kivnosti prema politici 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 (edited) Edited September 6, 2012 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 evo za tebe reki o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Klasika, prepuniće se topik ako budemo kačili dnevne bezobrazluke i bahatosti :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 kili, brate, sta pricas ti? :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 nemoj tako fejlovati, kili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Kili brate..auuu vodi ga kuci ako ti je toliko dobar :)..Gde je bre u redu da se tako ponasa jedan "Drzavni sluzbenik" a mi obicni ne smemo ni da pomislimo da pljunemo na ulici a kamoli ovako nesto da uradimo..Cist bezobrazluk,ja bih mu taj prst nabio u pedu,vezao ga i skinuo golog da trci okolo sa sve prstom u bulji,pa da vidim kako ce onda biti Gosn' sluzbenice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 mojoj kevi su pre ne znam koliko digli kola,i onda je ona slikala 10 automobila nepravilno parkiranih ispred pauk servisa,koji naravno vozi stoka koja radi tamo i tako jebem im majku u picku 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 da doprinesem nervozi malo :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 serem im se u čarapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) Možda kakim ali zar drot na drugoj slici nije stao iza znaka? Dačija je loše parkirana. Osim ako na trotoaru nije zabranjeno uvek i svuda. Ako je za utehu i američka policija obilazi kolonu i fura kroz crveno. Edited September 6, 2012 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) jeste, ali sa suprotne strane u jednosmernoj ulici, na mesto rezervisano za invalida. ali je stao iza znaka :) ispavka - nije jednosmerna ulica.. sto opet ne menja cinjenicu da je drot na slici bahato parkirao. Edited September 6, 2012 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Svi ti detalji nisu bili očigledni sa fotke. Zajeb s moje strane. Koja ulica? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 vozim se sa caletom, i on ima uslovno zeleno za desno, staje da propusti pesaka a lik koji iz suprotnog smera hoce levo da skrene krene da trubi, posle u traci moj cale stane i spusti prozor, spusti i ovaj i ovaj pita "sta se kurcis?" i tako par puta, moj cale kaze nisam primetio i nastavi dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) @overkind zbog tramvajskih sina, mislim da je resavska. mada opet, moze biti i beogradska, ali se nesto ne secam da postoji tamo ovakva zgrada (zuta) Edited September 6, 2012 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 (edited) cek, ne kapiram sto ovaj trubi? kao sta je da ga propusti jer mu je desni, a on ne prolazi? bas tako, mi ga gledamo i ne verujemo, lik besan ponavlja sta se kurcis, cale ga iskulirao, ne zna se dal je drogiran :c Edited September 6, 2012 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ček, nisi ti slikao? :) Taman sam 'teo da pitam kako znaš da je jednosmerna, ali si editovao. Ni ja ne mogu da se setim takve zgrade u Beogradskoj. Neka bude Resavska. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Sta vam je, u celom svetu policija radi tako jer nece policija sama sebe kaznjavati. Sasvim ocekivano. Isto i za ljude na polozaju. I ono, da si neki kurac/policajac i da mozes da parkiras ispred vrata destinacije na koju ides, dok komoneri moraju da pesace 5 min izabrao bi prvu opciju. Pogotovo ako je guzva/vruce/kisa/zuris. Ovo sve vazi dok parkiranje ne ugrozava saobracaj i ne stvara guzve, posto ima dosta zona gde ne smes da parkiras, a opusteno b mogao da ostavis auto na sat-dva (tipa ovi na trotoaru). Idiotima koji stanu 2m pre raskrsnice bi otvorio otvorio lobanju otvaracem za konzerve i sipao krec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 A četiri migavca na tramvajskim šinama? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 tebra, cemu ta agresivnost? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 vozim se sa caletom, i on ima uslovno zeleno za desno, staje da propusti pesaka a lik koji iz suprotnog smera hoce levo da skrene krene da trubi, posle u traci moj cale stane i spusti prozor, spusti i ovaj i ovaj pita "sta se kurcis?" i tako par puta, moj cale kaze nisam primetio i nastavi dalje haha, tacno mogu da zamislim tu kretensku glavu... desavale su mi se takve situacije, dosta puta a poslednja je od pre 2,3 dana u 27 marta. obe trake su za pravo, pali se zeleno i krecemo. medjutim, pojavi mi se motorsita sa desne strane, tacnije lik je isao po sredini trake, izmedju dve kolone i ja stanem da ga pustim ispred mene. pogledam u retrovizor, batica 40ak godina - u audiju prica na mobilnom, uso mi u branik i ablenduje, svira, jebe mater. obilazi me, pribija se uz suvozaceva vrata i krece spika: STO KOCIS MAMU TI JEBEM JEL SI NORMALAN? ja ga gledam i smejem mu se onako kretenski namerno i pitam ga koji su njegovi problemi? tu onda krece kurcenje, ali kolima, tako sto mi se nabija lik uz vrata i kao me izgurava iz trake.. ja se pomeram sve po centimetar taman toliko da mi ne ocese auto. uglavnom posle nekih 200m ''rasprave'', lik uzima telefon nazad, nastavlja razgovor i pun gas kroz crveno na sledecoj raskrsnici :DDD a isto situacija sa taxistom koji ide po sred bele linije, rasirio se na dve trake (uzbrdica kod beogradjanke). ja ga obidjem sa leve strane i stanem ispred njega na semaforu. vec krece pickaranje i rasrpava, a odvija se isto kao gore sa ovim likom. zavrsava se tako sto mi majmun pljune u kola, na suvozacevo sediste u i ode. :DD posle takvih situacija mi bude krivo sto nisam ludak neki koji bi vilicu odlomio o ivicnjak. ali jebiga, mozda je i bolje ovako... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 nije mi ono ličilo na resavsku (ona je uža, nema traku između šina i trotoara) pa sam upotrebio internet :D beogradska je u pitanju. Sta vam je, u celom svetu policija radi tako jer nece policija sama sebe kaznjavati. Sasvim ocekivano. Isto i za ljude na polozaju. nije tako. za početak, nigde na zapadu ne viđaš ovoliko policije na ulicama kao kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ladno ti je Dulio ćalac, vrh. ват:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts