SpC Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 треба ми помоћ око избора монитора до неких 100е за ортака.. Мени за сада ово делује као добар избор за ту неку цифру, а ако имате неки предлог, слободно га поделите са мном :) http://www.itsvet.com/proizvod/benq-g2220hd/comp_comp_monitor/21/1617 Ишао сам логиком да је тај добар јер ја имам : http://www.itsvet.com/proizvod/benq-g2220hda/comp_comp_monitor/21/1515 и презадовољан сам са њиме, слика је феноменална и у поређењу са скупљим моделима, капирам да је разлика само у прикључку.. Хвала унапред :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 (edited) Da, to je isti model, nema razlike osim što je ovaj sa A analog, dakle nema DVI. Ja isto imam BenQ i jako sam zadovoljan, kao i nekoliko ljudi za koje znam da ga takođe imaju, od kojih neki baš taj model. Mislim da je to jako dobra kupovina za te novce i da se ortak neće pokajati. Edit: nisam video da nije LED, bolje neka uzme http://www.itsvet.com/proizvod/benq-g2222hdl/comp_comp_monitor/21/2374 Edited September 5, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 Па добро, али то је LED Backlight , капирам да знаш разлику :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Tipovi pozadinskih osvetljenja na TN panelima su isto sranje drugo pakovanje, ali bi svakako trebalo uzeti jer ima DVI konektor, valja se za toliku rezoluciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Ja imam model G2225HD i generalno sam super zadovoljan, s obzirom da nisam bas birao monitor nego je ispalo tako da me zadesio ovaj. Jedino sto ja imam kao primedbu su malo losiji uglovi gledanja, pogotovu vertikalni, tipa ranije sam imao Acer X223W koji sam trejdovao za ovaj zbog vece rezolucije i DVI ulaza, a cini mi se da je on bio bolji po pitanju uglova gledanja po vertikali. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 Знам за то, и мени је "проблем", али само мало накривим монитор када лежим фазон и гледам и слика је савршена :) Једино ме копка зашто је та верзија без DVI-а јефтинија 25е О.о Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Mnogo si konfuzan čoveče oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ranije su ovi sa DVI-jem kod nas bili skuplji jer su se u uvozu tretirali kao digitalni televizori, pa PDV nije bio 8% kao za računarsku opremu, nego 18% kao za ostalu tehniku. Sad ne znam što su skuplji, verovatno zato što im se može. Uglavnom u 2012. godini je mnogo glupo kupiti monitor bez digitalnog ulaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 Ranije su ovi sa DVI-jem kod nas bili skuplji jer su se u uvozu tretirali kao digitalni televizori, pa PDV nije bio 8% kao za računarsku opremu, nego 18% kao za ostalu tehniku. Sad ne znam što su skuplji, verovatno zato što im se može. Uglavnom u 2012. godini je mnogo glupo kupiti monitor bez digitalnog ulaza. Ниси ме скапирао, ова два монитора су наводно потпуно иста, једино је разлика у прикључку, а опет је онај СА DVI улазом ЈЕФТИНИЈИ 25е од оног са D-SUB-ом :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Pa nije ni ista firma na prvom mestu :) Ko zna da li u Monitoru ima uopšte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts