Jump to content

Монитор до 100е

SpC

Recommended Posts

треба ми помоћ око избора монитора до неких 100е за ортака..

Мени за сада ово делује као добар избор за ту неку цифру, а ако имате неки предлог, слободно га поделите са мном :)

http://www.itsvet.com/proizvod/benq-g2220hd/comp_comp_monitor/21/1617

Ишао сам логиком да је тај добар јер ја имам :

http://www.itsvet.com/proizvod/benq-g2220hda/comp_comp_monitor/21/1515

и презадовољан сам са њиме, слика је феноменална и у поређењу са скупљим моделима, капирам да је разлика само у прикључку..

Хвала унапред :)

Ћирилизација интернета!

Da, to je isti model, nema razlike osim što je ovaj sa A analog, dakle nema DVI. Ja isto imam BenQ i jako sam zadovoljan, kao i nekoliko ljudi za koje znam da ga takođe imaju, od kojih neki baš taj model. Mislim da je to jako dobra kupovina za te novce i da se ortak neće pokajati.

Edit: nisam video da nije LED, bolje neka uzme http://www.itsvet.com/proizvod/benq-g2222hdl/comp_comp_monitor/21/2374

Edited by rev

Ja imam model G2225HD i generalno sam super zadovoljan, s obzirom da nisam bas birao monitor nego je ispalo tako da me zadesio ovaj. Jedino sto ja imam kao primedbu su malo losiji uglovi gledanja, pogotovu vertikalni, tipa ranije sam imao Acer X223W koji sam trejdovao za ovaj zbog vece rezolucije i DVI ulaza, a cini mi se da je on bio bolji po pitanju uglova gledanja po vertikali.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Знам за то, и мени је "проблем", али само мало накривим монитор када лежим фазон и гледам и слика је савршена :)

Једино ме копка зашто је та верзија без DVI-а јефтинија 25е О.о

Ћирилизација интернета!

Ranije su ovi sa DVI-jem kod nas bili skuplji jer su se u uvozu tretirali kao digitalni televizori, pa PDV nije bio 8% kao za računarsku opremu, nego 18% kao za ostalu tehniku.

Sad ne znam što su skuplji, verovatno zato što im se može.

Uglavnom u 2012. godini je mnogo glupo kupiti monitor bez digitalnog ulaza.

Ranije su ovi sa DVI-jem kod nas bili skuplji jer su se u uvozu tretirali kao digitalni televizori, pa PDV nije bio 8% kao za računarsku opremu, nego 18% kao za ostalu tehniku.

Sad ne znam što su skuplji, verovatno zato što im se može.

Uglavnom u 2012. godini je mnogo glupo kupiti monitor bez digitalnog ulaza.

Ниси ме скапирао, ова два монитора су наводно потпуно иста, једино је разлика у прикључку, а опет је онај СА DVI улазом ЈЕФТИНИЈИ 25е од оног са D-SUB-ом :)

Ћирилизација интернета!