Jump to content

kupujem android telefon

f4ts0

Recommended Posts

posto je pogana sobarica slagala da nije nasla telefon ( a rekao sam i gde sam ga zaboravio i u kom polozaju, crknite govnogorke) i neka crkne za telefon od 1 din, kupio bih adekvatan android.

da nije izakan

da nije kraden

da radi ( moze i zakljucan na vip)

voleo bih prvi nexus

budzet do 130 eura

pa ako neko prodaje ili zna nekog, hvala

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

prodajem ja nov samsung i5500, ono, low budget android, kutija, memorijska kartica, usb kabl, punjac, samsung garancija od dve godine i racun (kupljen u britaniji) , otkljucan . za servis nisam siguran , mislim da moze da se odnese u bilo koji samsung ovlascen, ali nemoj me drzati za rec.

cena je 55e

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Opet ja sa mojim savetom, probaj da nađeš, ima za ~150€, Nexus S :D

nema na oglasima, ako saznas da neko ima javi

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

igore moze da se flashne android pa da prima sta hoces :)

Sta ovo znaci lol?

a mislis da prima karticu bilo kog provajdera. sad skapirah

imam zamenski telefon, nokiju.

Dakle opet :

Voleo bih neki android korektan telefon, a ako saznate da neko prodaje nexus javite, to mi je prva opcija

to otključavanje nema veze sa flešovanjem androida, odvojen je postupak skroz, ali nije naročito težak za nekoga ko je vičan kompjuterima. znači, igore, uposli nekoga da ti to odradi za 10e i gg.

Voleo bih neki android korektan telefon, a ako saznate da neko prodaje nexus javite, to mi je prva opcija

ako vec oces ''korektan'' andorid, onda vidi da izdvojis bar 200 eur..

ne kazem da su ovi iz predvidjenog budzeta losi, ali brzo ces uvideti da si mogao da uzmes za klasu bolji telefon za slicne pare. u tom cenovnom rangu, velika su razlike a verujem da ti i nisi skroz casual korisnik tih smart uredjaja i da ces vec posle mesec dana primetiti nedostatke, koje si mogao da izbegnes uzevsi malo skuplji model :)

Bjukenon Mitch

realno, ako mi je LG Optimus ME bio skroz ok, ja sam bas low end korisnik. Nexus bih uzeo da budem retro.

@Ivke he-he!

realno, ako mi je LG Optimus ME bio skroz ok, ja sam bas low end korisnik. Nexus bih uzeo da budem retro.

@Ivke he-he!

u tom slucaju stvarno nema potrebe da uzimas skuplji android. meni recimo wildfire odradjuje sve sto mi treba - jedino me ponekad malo zeza nedostatak memorije...:) a WF je bas krsh android mob po sadasnjim standardima:)

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

• Create New...