Bahamut Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Treba mi horizontalno kuciste normalnih dimenzija (znaci ne ono malo za HTPC) duglavim ua jedan sto, ranije su se samo ta i koristila, dugo ih bas nisam video. Neko ce reci da mogu da uzmem i vertikalno pa da ga oborim, i neka mogu, ali hocu da imam horizontalni DVD kao gospodin Jel ih je video neko skoro? Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Ja trenutno imam Cooler master elite 360 i skroz je kul, jako je kompaktno a staju normalne atx ploče u njega i može da stoji i uspravno i oboreno. Košta 30 i nešto evrića novo. Ima i novija verzija Elite 361 i vidim da je oko 55e sa napajanjem od 400w. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Ima ih sasvim dovoljno: http://www.itsvet.com/proizvodi/kriterijum/comp_comp_case/criteria/31 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 microsystems je imao par komada u radnji kad sam bio pre nedelju-dve. in other news, stanja na it svetu veze sa životom nemaju, budi spreman da ih sve redom zoveš telefonom i da ti svi govore da nemaju ali da mogu da naruče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 ja imam Antec Fusion Black Remote koje iako ga svrstavaju u HTCP bez problema ima mesta za 6870 i 2 HDD-a, pa mogu njega da ti preporučim, veoma sam zadovoljan kupovinom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 Hvala Rur Komuni , uzeo sa CM Elite 360, bas je fina cena. Okacicu fotke kad budem nagurao kuciste u taj sto, ali who cares anyways in other news, stanja na it svetu veze sa životom nemaju, budi spreman da ih sve redom zoveš telefonom i da ti svi govore da nemaju ali da mogu da naruče. Auuu, a tek ovo, izgleda da se trziste raspada, svi koje sam zvao nemaju nista na stanju, svi "nabavljaju" odnekud. Ne kapiram jel to nekom uvozniku stoji gomila robe na izvolte ovim prodavnicama? Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Takva situacija nije samo sa itsvetom, oni podatke i dobijaju od prodavnica, ista je situacija i sa sajtovima vecine maloprodaja. A sustina je da prodaja ide slabo i uvoznici imaju velike lagere jer moraju zbog stranih partnera. I onda ih maloprodaje samo okrenu i nabave ti robu za sutra... Ne isplati im se da bleji u radnji. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 a i pored toga što prodaja ide slabo, nivo usluge i profesionalnosti je nikad jadniji, kao da se trude da ne kupiš ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Stoji - situacija od veceras: ortak se nesto vec dugo kani da uzme laptop, oko 500e, odemo u Usce i nadjemo mu sta mu treba i on kao vidi ima na rate bez kamate, daj da uzmem tako. Zakljucak - to se radi kao kredit banke pa da dodje sutra ujutru kad je tu neki lik iz banke... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts