Highl1 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Koristan, al protivniku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 haha, celavi mamlaz :) dobro, nije stvarno tolko los, coveku nekako drago kad ga vidi kolko se trudi..mada ne mogu da kazem da ima neki specijalni kvalitet - niti je brz, niti jak, niti ima dobar pas..ume doduse da zvekne sutinu kad ga oce..bice odlican za svonsi, to je njegov level..mada bih da sam brendan ostavio neku buy back klauzulu, za sv slucaj. a taj Aspas je jedna velika misterija.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Shelvy je kanta level Spearing Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Стварно јеботе, ЖОНЖО :)))Ако је Пул задовољан оваквим резултатима, онда им је он ок за екипу... једини "квалитет" му је та борбеност, која не прави неку разлику, а често зна да оде и на штету свог тима. И тај јак шут, али и то је безопасно, с обзиром колико је голова дао тако. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 alfa pojasnio, može lock vi ostali što gotivite džondža, u kuhinju kod peje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Ode i drugi majstor, Spearing u Blackburn :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) Ako nešto daje nadu u vezi sa Pulom, to je da je Rodžers definitivno raskrstio sa praksom dovođenja loših i preskupih Britanaca. Doveo je, valjda, samo jednog, a taj nije bio ni preskup ni loš (štaviše, Staridž za sada car!). Rasterao je one koji mu ne trebaju, ostavio Hendersona i Downinga, od kojih možda još i budu neki fudbaleri, ako budu imali Kutinja "uza se" 24/7... Precarski, premajstorski potez dovođenja Kutinja i Staridža za relativno male pare (ili samo mega user?) Ostaće i Suarez, izgleda... Nova sezona, nova nada :-) Edited July 9, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 neće, ne znam odakle ti to? Džaba sve Rodgersu kad će ostati sa jednim napadačem, i opet ćemo da izduvamo. Mislim da će izostanak Suareza tek da se vidi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Kutinjo je mega user. Ne znam šta je bilo Interu da ga pusti. Staridž ok. Mislim da i Downing ide. Ključ je ili da Suarez ostane, ili da se jako dobro zameni. I onda osvajamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 i mi 1 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 neće, ne znam odakle ti to? Džaba sve Rodgersu kad će ostati sa jednim napadačem, i opet ćemo da izduvamo. Mislim da će izostanak Suareza tek da se vidi Zadnje što sam čitao je da ga neće dati bez 50 miliona (e, sad, dal' eura ili funti, ne znam), ali ne seám se gde sam čitao, jbg... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 ma to je natezanje, ako on bude nezadovoljan, kasnio na treninge, plus ne može da igra do oktorbra, pustiće ga oni za manje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) pool krece u odbranu titule na enfildu :D Edited July 11, 2013 by grbic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Emfildu* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 svonsi objasnio sa pojacanjima. lepo im se pise Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-didier-drogba-return-2051356 Ajmo! 1 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 +1 za ovu vest odmah IDEMO !!! Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Osvajamo! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Indoneziju? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 :)))))))))))))))))) NE VADI !!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Mnogo mi se svidja kako Noric za sada izgleda , i kako ce tek izgledati ako dovedu zeljena pojacanja, kanarinci u top 7 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Pa gledao sam transfer talk na Telegrafu i videh cime se bavi Noric, svidja mi se sta rade , pa rekoh da podelim svoje misljenje :D Norwich will pull the plug on their deal to sign Celtic's Gary Hooper, unless an agreement can be reached soon. (Scottish Express) Norwich have targeted Celtic keeper Fraser Forster as a replacement for John Ruddy if the 26-year-old leaves for Chelsea. (Sun) Norwich are preparing to launch a bid for Ajax centre-back Toby Alderweireld (Express) Norwich have been told they will have to spend a club record £10million for Senegal striker Dame N’Doye (Mirror) INS: Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lisbon, £8.6m), Javier Garrido (Lazio, undisclosed), Nathan Redmond (Birmingham, £3.2m), Carlo Nash (unattached, free), Martin Olsson (Blackburn, free), Leroy Fer (FC Twente, undisclosed). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 mislim da je Toby odbio Norich, ali van Wolfswinkel, Garrido, Fer i Olsson definitivno jesu dobra pojačanja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2013/July/Jovetic-first-pictures-gallery joj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts