sinister Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 GLORY GLORY MAN UNITED 1 1 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 :))) Stvarno nikad necu razumeti navijace Uniteda. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 haters gonna hate -.- Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 GLORY GLORY MAN UNITED jaoooo to sini!!! komentar svakog jebenog simpatizera junajteda, kad ga pitam za sudije :D @tower & co. imate par stranica nazad zanimljiv post, cak i link ka blogu, o sudijama i junajtedu. procitajte, stavite prst na celo i onda nastavite da lupetate. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Bio mi prst na celo dok sam gledao utakmicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 (edited) evo ti jos malo za stavljlanje prsta na celo, ako si iole realan http://premijerligas...e-nepravde.html Mancester je defacto ove godine dobio 2 derbija i 4 boda na poklon od sudija. Tacka nije ni da su drugi sveci ali ovi su najbezobrazniji. Kad Arsenal dobije ovakvu pomoc ne verujem da bi Venger reko `ma ko ga jebe, teo je da padne`.. Edited October 30, 2012 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ok unitedu je pomogao sudija, celsi je bolji, Ferguson je odlepio...Mene samo zanima zasto se naprimer ovo i ovo http://www.youtube.c...h?v=TGbKdTBVwpQ, i jos milion situacija nikad ne pominje.Arteta je ovog vikenda dao gol iz ofsajda za Arsenal, ali to nikog ne zanima? Samo se govori kako United namesta utakmice i o tome kako Ferguson ima uticaja na sudije. Stvarno nemam snage vise. Ok, Manchester namesta utakmice i su najbezobrazniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 (edited) хаххахаха Фudbaleri Junajteda su slavili pobednički gol Ćićarita Ernandeza, koji se nalazio u ofsajd poziciji pre nego što je matirao Čeha za konačnih 3:2, a pored njih na tribinama se odvijala drama - besni navijači Čelsija odlučili su da svoje nezadovoljstvo iskažu na nesrećnom redaru, koga su očito prvo dobro ošamutili, a onda bukvalno prebacili na teren preko reklame. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4rpOLFtpgng Edited October 30, 2012 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Moze neko da mi kaze sta se desava sa arsenalom? Nisam u stanju da pratim mec al vidim 3:0 za reading 25. minut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Gube trenutno. I meant, sta se desava sa igrom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ovaj koscelni je do sada dao najvise autogolova u istoriji fudbala :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 mislim da nije vise od richarda dana! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Arsenal & Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ljudima jos uvek nije jasno koliko je Milan jadan? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 IDEMO BRE :))) sa 4-0 na 4-4 PAE BRE COYG! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 U jebote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 vanja, ne treba prestati verovati!!! kao sto sam ti rekao, POTVRDI!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 au kakav fail shto sam prestao na poluvremenu da gledam tekmu 7-5 je bo te kakav mech :D drugi produzhetak sabio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 5 - 7 jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Jel igrao neko 12+? Kvota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 vanja, ne treba prestati verovati!!! kao sto sam ti rekao, POTVRDI!!!!!! stanko drug, rekao da dobija(prolazi) arsenal na 4-0 o/ sta sam ja gledao sada, jos ne mogu da dodjem sebi :)) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 A ja cekao 3-5 golova :) Bar mi je na poluvremenu bilo jasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Jel igrao neko 12+? Kvota? Da je igrao, failovo bi.http://www.goalsarena.org/video/england-english-cups/30-10-2012-reading-arsenal_en.html Ko nije gledao a nestrpljiv je za prave highlights :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 ja..ja... ne verujem da cu ovo reci, ali... ARSENAL OSVAJA JEBOTE !@#$$#$!!!!!!!!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 zna se da je namešteno kad Šamak chipuje, realno 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts