manager Posted December 8, 2012 Author Report Share Posted December 8, 2012 al ustedeo je deda 8.000din!!! :))) i ima 3d tjore :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 (edited) Ih da je to :D nego je ziveo u Francuskoj preko 20 god i onda ima i njihovu penziju koja ko 3x Srpske tako nesto :D al brate znas kad bi dao za TV tolike pare nikad pa da ne znam sta moze da uradi,da izadje zenska iz njega razmislio bi :D E da i mendzi sto kaze to za 3D cim je namestio TV bilo je prvo daj nadji nesto da vidimo kako taj 3D radi onda je nasao neku aplikaciju od Samsunga i razvuko toliki osmeh da ja nisam video srecnijeg dedu u zivotu :D Edited December 8, 2012 by НИКОЛАААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Па ти не би јер су ти приоритети другачији :) али њему је приоритет телевизија :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Pa evo iskreno,ako se moze reci meni je jedan od glavnih prioriteta kompijuter,ali najozbiljnije nikad ne bih dao 1500 evra za kompijuter jer je to preterivanje... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Ево ко нема смарт тв може да се снађе и на другачији начин :) http://multimedia.benchmark.rs/audio_video_plejeri/test_blueberry_tv_cat_android_na_vashem_tv_u Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Треба да узмем ТВ преко гране, а тотална сам нубара за ово па ми треба помоћ. Поред основне цене за сам телевизор, колико још додатно треба да издвојим за угодно гледање? Нисам још прочитао све топике на ову тему, али колико сам скапирао HTPC би био пожељан, а и неки звучници сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts