Sinistral Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 A nema Samo Rejv crna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 kuranururu.rusu bih voleo da imam čisto zbog ispisa katakanom, ali bih voleo da su neke zanimljivije boje rur mozaik sivi mi se isto dopada, pre svega zbog boje ruromobil je najlepša, ali me ne zanima :P ali pošto su mi nove veličine nejasne, moraću da dođem jedan dan da isprobavam sve i prcam čilija i izaberem jednu od tri gore navedene poster imam odavno! :P Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 moraću da dođem jedan dan da isprobavam sve i prcam čilija i izaberem jednu od tri gore navedene reci kada, da znam da ne dođem Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 tooo,dobijam ruromobil majicu za dzabe,I DE MO! po svemu sudeci,pazaricu mozaik i samo rejv,SRESCEMO SE MI JOS KAD TAD UZIVO ZA DAN DVA! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 valjda tu majicu mogu da kupe samo oni koji su donirali za auto :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 sta je ovo gde sam ja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ovo je galaksija bluda, a ti si u njenom epicentru Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 sta je ovo gde sam ja Idu kobre, ko ide, dabre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 Da podsetim, ako niste na http://klanrur.rs/?page_id=236 tom spisku, ne možete dobiti RuRomobil majicu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 cek ta majica je besplatna :D ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 eto ti,pusi ga Kali,jos sam dao i vise od tebe,ali necu da se hvalim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 cek ta majica je besplatna :D ? Da, ako kupite jednu majicu ili više, a na spisku ste :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Bolje da se ste stavili da se kupovinom 3 ili vise majica otvara mogucnost za kupovinu ruromobil majice ako ste kesh za auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ima li šanse da se majca uzme u Subotu (lično) , jbg nema šanse da se iskombinujem radnim danom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Fatboy koliko si visok i koliko kila imas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 pa ako neko bude u subotu, nije frka ali to najbolje proveri u petak. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Fatboy koliko si visok i koliko kila imas? 185/84 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Al' si propao jebote :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 ne pričaj koješta, izgleda najmlađe u poslednjih 5 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 vlada caruje kako izgleda,toliko je mrsav da je klempav \o/ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Fatboy koliko si visok i koliko kila imas? odakle si, koje si godiste, sta slusas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 a/s/lništa ne zna ovaj stanko, stvarno je drvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 odakle si, koje si godiste, sta slusas? slusam tehno ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 e jbte sve su dobre, moram iz dva puta uzimati maje ne bi li upotpunio celu kolekciju :) jedino me buni to kako neko sa 84kg stane u pisljivi M ?!?!? M nisam nosio ni u srednjoj skoli :) 189/90 bi onda bio L jel ? p.s. nadam se da je kvalitet pamuka poboljsan, one prosle su nekako bila najmanje pogodne za nosenje po vrucini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ljudi, kvalitet majici i kroj su na zavidnom nivou zaista, G za tebe je L ok osim ako ne volis da ti bude BAS BAS komotna ko reperi sto vole, ona idi na XL... Mada najbolje da odes licno i probas na licu mesta velicinu.... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts