Jump to content

MAJICE - 2012.

Recommended Posts

kuranururu.rusu bih voleo da imam čisto zbog ispisa katakanom, ali bih voleo da su neke zanimljivije boje

rur mozaik sivi mi se isto dopada, pre svega zbog boje

ruromobil je najlepša, ali me ne zanima :P

ali pošto su mi nove veličine nejasne, moraću da dođem jedan dan da isprobavam sve i prcam čilija i izaberem jednu od tri gore navedene

poster imam odavno! :P

.: l@w
.: co-founder of kouteki

tooo,dobijam ruromobil majicu za dzabe,I DE MO!

po svemu sudeci,pazaricu mozaik i samo rejv,SRESCEMO SE MI JOS KAD TAD UZIVO ZA DAN DVA!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

eto ti,pusi ga Kali,jos sam dao i vise od tebe,ali necu da se hvalim :tf:

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

e jbte sve su dobre, moram iz dva puta uzimati maje ne bi li upotpunio celu kolekciju :)

jedino me buni to kako neko sa 84kg stane u pisljivi M ?!?!? M nisam nosio ni u srednjoj skoli :) 189/90 bi onda bio L jel ?

p.s. nadam se da je kvalitet pamuka poboljsan, one prosle su nekako bila najmanje pogodne za nosenje po vrucini

fallout_table.gif

Ljudi, kvalitet majici i kroj su na zavidnom nivou zaista, G za tebe je L ok osim ako ne volis da ti bude BAS BAS komotna ko reperi sto vole, ona idi na XL... Mada najbolje da odes licno i probas na licu mesta velicinu.... :)

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!