Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

Pa nije da me bas briga za rezultat i da kuliram situaciju nego jednostavno pokusavam sto brze da zaboravim ovo.

Na sve one rezultate koje su napravili nakon dolaska Pinta su se popisai nacinom na koji su odigrali ovaj derbi. Odigrali su kao klasicne strine i pokusavam da sve to zaboravim. Boli ovo ali idemo dalje..

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 1

Pa nije da me bas briga za rezultat i da kuliram situaciju nego jednostavno pokusavam sto brze da zaboravim ovo.

Na sve one rezultate koje su napravili nakon dolaska Pinta su se popisai nacinom na koji su odigrali ovaj derbi. Odigrali su kao klasicne strine i pokusavam da sve to zaboravim. Boli ovo ali idemo dalje..

koje rezultate? Jedno 4-5 kupljenih utakmica?

Meni je zapanjujuće da neko misli da je tih 8 pobeda ili koliko već plod znanja i rada, a ne puke sreće i nameštaljki

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Po cemu to namestene?

Zbog toga sto je sviran penal protiv OFK?

Zbog toga sto nije sviran za Spartak (valjda)?

Zbog toga sto smo dali gol Smederevu u 90. minutu?

Puka sreca apsolutno jeste sto smo dobili OFK i Srem, ali ovo za 4-5 kupljenih tekmi, Pero brate stvarno ne razumem. Ispade Partizan ovde med i mleko, pa jedini uzima tekme na posten nacin, a svako malo neki igrac izadje u javnost i govori o namestenim utakmicama. Pisao sam da igramo ko kite od kada je dosao Pinto, mozda jedino prve 2-3 tekme i nekako, ostalo je katastrofa, ali smo barem nekako redjali te pobede. Sinoc sam cestitao komsijama, da neko ne pomisli da se hvatam za neku slamku zbog izgubljene titule. Jednostavno bili su bolji kada se odlucivalo i cao zdravo.

btw, Lizr tebi je Pera samo realan kada prica u vasu korist, a kada kaze nesto na vasu stetu prica se druga prica. :)))

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Nista necu da komentarisem po pitanju namestanja jer je ta prica i vise nego smesna a pogotovo kad druga strana prica o namestanju utakmica.
Jako smesno mi je bilo sinocnje sudjenje Mazica ali to ne umanjuje cinjenicu da su nas skoro pa samleli u drugom poluvremenu =/

Da je Kasalica dao gol prica bi bila drugacija. U sebi se potajno nadam skoro pa nemogucem a to je da grobari izgube 2 vezane tekme a sa druge strane ja ne smem ni da pretpostavim kakvi bi komentari onda bili od strane grobara.

Cestitke na dobijenom derbiju. Idemo dalje

Vas problem je sto su vam stalno drugi krivi. Toliko je jadna I OCAJNA Zvezda da ne moze da osvoji titulu sa raspalim Djuricem na celu Partizana. 

Ove sezone ste vi dobili jedan derbi, jedan mi.

Sezonu pre toga, Snajder oterao Stanojevica koji nije izgubio nijednom od Zvezde, kao ni Jokanovic pre njega, doveo preglupog Granta i eto Zvezdi kup i pobeda u prvenstvu. Zahvalite se mutavom bilmezu.

a 4 cele sezone pre toga Zvezda nema nijednu pobedu u derbiju. Uglavnom je Partizan pobedjivao uz po koju neresenu. Ali ne, kriv je Tole i Hajduk iz Kule.

Epilog je da raspali bilmez Djuric moze da maze oci ljudima titulama protiv Lukiceve Zvezde, dok sa strane iznosi kes u dzakovima.

Otici ce i Partizan veoma brzo u kurac ako majmuncina ostane na celu. 

btw, odjednom je i Mazic los sudija kk tnx

edit: Zvezda je pokrala bar 10-12 utakmica ove sezone

naravno, posle 5 titula rivala, nije to bitno, samo da se osvoji jbg

Edited by leisure

Znaci partizan ne namesta utakmice i titule uzima na suvi kvalitet?

Samo pitam, cisto da vidim u kom si fazonu posto se redovno javis da seres po zvezdi i snajderu koji krade pare iz partizana ali NIKAKO ne namesta utakmice.

Da se razumemo, svako ko moze namesta, a najvise zvezda i partizan. zbog toga nisam ni bio euforican kada je partizan izgubio 9 bodova za par kola, niti bih bio euforican da je zvezda uzela prvenstvo. Sustina je da je fudbal prejadan i da nam je san da se KVALIFIKUJEMO u neko evropsko takmicenje.

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 1

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png