manager Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 ako je istina i treba da proglase bankrot i da krenemo ispocetka, nesto kao rendzersu sto se desilo u skotskoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Ако оду у стечај оде Маракана на добош :)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 OVa zvezda covece.... 10 napada za redom gube loptu dok se lomi utakmica, i to najiskusniji igraci Rakoc i Radivojevic... Kud sam pobegao sa posla da gledam ovo djubre. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 tuzno smo odigrali drugo poluvreme, fail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Postojala je tu neka shansa sredinom 3q, ali one izgubljene lopte u napadu i uopshte ceo mech bez ideje u napadu Najveci lol mi je bio kontra 2 na 1 i Rakochevicev pas za alley-oop :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 (edited) Jebote koliko smo mi sansi imali da dobijemo ovo. Prvo u 1/4 imamo OSAM poena, imamo 2-3 napada za redom da povecamo i prvo tu sjebemo. 2/4 ne zelim da komentarisem... 3/4 56-51, Rakoc car izgubi loptu, u sledecem baca alej up na 5m od kosa. 4/4 jebenih 4-5 napada mi ne uspevamo da damo jebeni poen i potpuno se ukljucimo u tekmu i povrh svega sledi serija 14-0... U poslednje 3 tekme gadjamo trojke 7/47 carevi... Edited January 23, 2013 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Vidi Studio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Klepili smo Uniks, a Ulm dobio Galatasaray. Svi sad imaju skor 2-2, tako da je sve otvoreno. Da bi prosli, moramo da dobijemo obe. Eventualno (ako sam dobro skontao u glavi), mozemo da izgubimo od Galate, ali Ulm i Galata u poslednjem kolu moraju da dobiju Uniks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 Nama ne odgovara krug od 3-3 osim ako ne nabijemo Ulm mnogo. U svakom zatvaranju sa Galatom i Uniksom smo takodje slabiji. Znaci samo obe te vode dalje.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Има једна опција да Уникс изгуби обе до краја а ми добијемо Улм :ДСупер што сам написао исто што и Лешко хаххааахаахахаа Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 Da, to sam zaboravio..toliko je neverovatno da sam i to smetnuo sa uma :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 dooobar mec, sjajno otvaranje drugog poluvremena, nisu prvih 8 min dali kos iz igre.... odlicno je cuvan eidson, iako je imao vezane trojke u 4/4 sve u svemu, racunajte na nas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/227540/Filip-Jankovic-zatrazio-raskid-ugovora-sa-Zvezdom ju ju ju kaaaaako bi nalupao samare malenoj pickici jooooooooj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 što brate? koliko puta je ušao u igru otkad je stekao uslove da igra u prvom timu? mali je realno talentovan, možda je bezobrazan, ne znam pa ne mogu da kažem, ali od "ljubavi prema klubu" se ne živi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 mali koliko god da je talentovan jos uvek je mali. da vredi, dali bi njemu oni sansu, koliko znam, igrao je samo onda kada smo vodili protiv onih mucenika 7-0 u evropi... i igrao je 20min... koja bre crna prva postava? prvi tim?! tvrdim da je on jedan od onih koje menadzeri guraju, ko mu bre jebe mater, treba ga prodati ma i za male pare... slina malena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 To je onaj mali govnarko sto sa 17godina vozi q5 fazon sa "filip" tablicama? Taj sigurno ne zivi od ljubavi prema klubu :s Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 pa dobro, stanko kaže da nije za prvi tim, opti kaže da je pun para, šta je onda čudno što traži raskid ugovora? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Ovde se slazem sa Docom. Pa da znam da me traze Roma i drugi veliki klubovi u Evropi, a da mi se ovde ne pruza sansa, kapiram da bih i ja tako reagovao. Naravno, verovatno je najlepse na svetu igrati za klub koji volis (pod pretpostavkom da on voli Zvezdu), ali da igras, ne da gledas sa klupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 lol sigurno ce igrati za prvi tim rome a da u zvezdi nije ni sansu dobio... L O L jebeni medijia opet i ja serem, evo najbolji primer nastasic :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Ne kazem da ce igrati, ali bolje da sedi u Romi na klupi, nego u Zvezdi. Barem ce videti neki lepsi i bolji fudbal, plus ce dobiti vecu lovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 matori, on prima neverovatnu cifru u zvezdi za svoje godine i svoj 'potencijal' a tesko da bi i klupu grejao u romi :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 filip jankovic je malo govedo koje ne igra,upravo iz razloga sto se buni vec poslednjih godinu i po dana da bog da mu slomili nogu i osisali ga Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Vise mi deluje da je on samo klinac kome ce retardirana keva da sjebe karijeru svojim vizijama o milijardama evra Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts