alfa Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Грбо, видео сам те на ТВ-у! :) знао сам да ће Звезда изгубити данас, али нисам очекивао оволику разлику :о јебига, Галата је надмашио Звезду у сваком сегменту игре, а био је приметан и грч код Звездиних играча. Једноставно немају то искуство играња великих текми, имају као појединци, али као тим не. Ово им је прва јача текма и јебига... било је очекивано да изгубе. Тотално су затворили Ракоча и ту се највише видела слабост Звезде, Савовић исто није доминирао како зна у скоку, али као што је већ неко рекао, није му ово АБА лига :)) ништа још није готово, али Уникс морају добити бар једну, ако мисле даље... е да, умало да заборавим! ко је јеботе онај стручни консултант, никако нисам могао да извалим? дуго нисам чуо такво лупетање :))) и по четвртини је једно 5 пута морало да се помене да је ово ПРАВА ЕВРОЛИГАШКА ГРУПА :)))))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 jel? rece mi i jedan drug da me zapazio :D inace, jbg, dobra atmosfera, ali dzaba... jaci su tim i to je to... mislim nismo pokazali sve, ali realno pored ovakve igre galate ne znam sta da ocekujem u nastavku :D za gordona i ndonga nismo imali resenje... ...ali ne predajemo seeee, idemo do kraja pa sta bude! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 е да, умало да заборавим! ко је јеботе онај стручни консултант, никако нисам могао да извалим? дуго нисам чуо такво лупетање :))) и по четвртини је једно 5 пута морало да се помене да је ово ПРАВА ЕВРОЛИГАШКА ГРУПА :)))))) zlatko bolic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) Zlatko Bololololololic smejao sam koliko su lupetali Vujicin isto 2 puta po napadu su po njegovom ubedjenju igaci Galate pravili korake u ostalim vestima Edited January 17, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 auf, ali kakva je riba (inb4 kakva?) trener cilidersica, ajao jbg, nisam imao muda da je lepo slikam i tresla mi se ruka :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 курва, ставила дукс око буље! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 КУРВА МАЧ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 http://www.mojacrvenazvezda.net/?p=53134&preview=true za koliko meseci će ovakva situacija da bude i u KK? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 Rakočević odveo Igokeu u Evroligu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 evo ga kriticar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 а треба да хвали? :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 ne brate, ali svaki komentar koji ostavi ide na tu foru :D realno, igra igokea odlicno sezonu, ne igraju evropu, motivisani su maximalno na ovo... rakocevic jeste srljao, ali nije jedini... nisam gledao prvo poluvreme, ali u drugom su nas glupi faulovi i slobodna bacanja dovela do poraza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 мислим да је Пера мислио на последња два напада Звезде и одбрану шута... а што се бацања тиче, они су још више промашили бацања, тако да то није разлог пораза по мом мишљењу. ишао је шут за 3 Игокеу, Бркић није машио за 3, Савовић је у паду форме, као и црње, а плус је Ракоч опет затворен и то је разлог пораза. Бар је то неко моје мишљење :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 pa dobro, morao je neko da preuzme odgovornost, a ko ce drugi no rakocevic nije savovic u padu forme, on i dalje po meni radi posao kako treba problem je sto nemamo trojku vec 10 kola, skot u katastrofalnoj formi i simonovic rupa klasicna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 Vanja je lepo objasnio, ma koliko on poena da, usere na kraju. Za malo i u Ulmu sa onom loptom, a danas bez potrebe one poslednje napade. Dalje, ljudi bre, koja Igokea? Branko Jorović, Joksimović, Dozet, polovni crnci? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Ma koliko bili oni bedni ocigledno su klasa za celu ligu.... Tuzno, ali istinito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 oni su klasa jer jedini igraju disciplinovano, tj ne kao banda, što rade i Zvezda i Partizan. Večeras kao ni u prošlim mečevima, Igokea se ne izdrkava i to im donosi rezultate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 nije savovic u padu forme, on i dalje po meni radi posao kako treba ја сам један од оних људи који хејтују индекс корисности :) Савовић јесте имао добар индекс, али пад у форми је у смислу не давања (тј. машења) важних кошева и у томе што не доминира у скоку у нападу као пре да се разумемо, он је по мом мишљењу и даље најбољи играч лиге, само не доминира толико као пре, поготово у том скоку у нападу Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Игокеа игра тимску одбрану и то је био крај :) Удвајањима су одсекли Звездине центре стисли Ракочевића и то је то :) Једино остаје питање зашто се звезда није спремила на удвајања Игокее :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 http://www.mojacrven...34&preview=true za koliko meseci će ovakva situacija da bude i u KK? http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2013&mm=01&dd=20&nav_id=679090 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 da, to kažu sad, polako.. Čak i da završe celu sezonu, svi će da odu na kraju, a klub će da ostane u dugovima zbog ugovora, u oba slučaja smo najebali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Хахаха удри сељака :) http://www.mondo.rs/s274849/Sport/Kosarka/IGOKEA-_Srednji_prst_zvezdasima.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/227000/Haos-u-Zvezdi-Dzajic-u-svadji-udario-Covica-i-podneo-neopozivu-ostavku haos a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Сељачка посла :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts