samir^b Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Sklanjali su mu se igraci Radnickog. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) mi ga dadosmo u nadnoknadi a bordo ga primioooo heeeeeee Edited September 2, 2012 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Pa da uzmu pare dok još mogu, sprema se čistka u oba kluba. Nego ide mi na kurac ovaj stream za arenu, gledam celu tekmu i video sam jedan gol... Jel ima neki drugar sa tv karticom, arenasportom i pristojnim uploadom, koji bi bio voljan da strimuje zvezdine tekme? Naravno isključivo za nas drugare sa rura. imam ja sve, al boli me kara da se cimam za glupe cigane! nhf :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Pa da uzmu pare dok još mogu, sprema se čistka u oba kluba. Nego ide mi na kurac ovaj stream za arenu, gledam celu tekmu i video sam jedan gol... Jel ima neki drugar sa tv karticom, arenasportom i pristojnim uploadom, koji bi bio voljan da strimuje zvezdine tekme? Naravno isključivo za nas drugare sa rura. najbolji stream ti je marakana :) inace, decko je sve sto su mu dali iskoristio... ako se po jutru dan poznaje.... napokon jedan pravi napadac.. vreme ce reci sve!! inace, mali je car :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 2, 2012 Author Report Share Posted September 2, 2012 koliko je ceo dan namešten, i mi i grobari, ja reči nemam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/220241/Osmo-pojacanje-Zvezde-ovog-leta-plejmejker-Solea-stize-u-Beograd Uzece se sezonska ove godine, bice dobrih tekmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Taj Šolea nema pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 http://www.balkansport.info/threads/37-balkansport-2 strim za zvezda - paok, odlican kvalitet, treba regisracija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 kada smo vec kod kk, uzeo sam sezonsku za mene i brata o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 ne verujem da je zvezda igrala sa paok-om, nije napunjena od stoke 50 razlike Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 stvarno smo dobro odigrali mec :) doduse sut je bio malo problematican, ali ce bude bolje :D evo link za mec sa lukoilom http://tv-sv.blogspot.de/2010/06/bnt-1.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Grbitju, zar nije prodaja sezonskih od 1. oktobra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Grbitju, zar nije prodaja sezonskih od 1. oktobra? Pocela je prodaja u sredu, dok je za prva dva dana prodato vise od 1k karata :) Pozuri :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 prodato je do sada nekih 1500+ ima jos, na malom kalemegdanu kod terena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 au koje jebene varijacije u igri, pa to je strasno... ono juce je bilo katastrofa, da nismo imali igraca vise celo drugo poluvreme, ne verujem da bi se sa 3 boda vratili za bg. ok do 0-1 (odlican milijasev gol iz slobodnjaka), ali posle... i to sa igracem vise... pa to je sramota. ljudi su zasluzili izjednacenje, imali su snage, zelje, cak i sa 2 igraca manje su ljudi napadali i imali mozda i vise od igre, ali nisu imali tu zavrsnicu, sve nesto kao urade do sesnaesterca i to je to. zvezda ne moze da poveze 3 pasa, ljudi idu u kontru ko da imaju tumor u kolenu (pu pu), nema ideje, nema nista.. na srecu smo dali drugi gol, a treci je vec bio u dubokoj sudijskoj nadoknadi, kada ovi mucenici nisu imali snage da potrce.. sve u sveu 3 boda, kakva god da su, 3 su boda :) sledece nedelje kula A E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 http://fkhajduk.rs/?p=3301 i onda http://fkhajduk.rs/?p=3311 Jebote ovo je carski. Prvenstvo nam je u rangu 3. lige dzibuti-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 stoka namestacka, jebo ih i tole i dzomba... tuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Ajde da je tekma Zveda-Partizan,Zvezda-Rad...pa cak i Zvezda-Radnicki Kragujevac..pa i da covek kaze nesto..ali Zvezda-Hajduk i oni prihvataju da se igra pred praznim tribinama...O boze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Koja najava za novu sezonu u basketu kad ono kurcinaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) kk sledece sezone :D salim se, realno ne moze se na osnovu prve utakmice sumirati buducnost... jos nije to to, dajem im mesec dana rok :D Edited September 30, 2012 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 ja im dajem rok do sledece utakmice ako covic po minutazi ne bude iza nelsona i cvetkovica ne pratim vishe, neka ga sisaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 jebo mater malom covicu, jebo ga otac koji ga stvori ufffffff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Kako ove sudije jebu zvezdu, pa to je nenormalno! Zar 2 od 2 da izgube?! 1 3 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ЈЕБЕМ ТИ КОШАРКУ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kal1mero Posted October 3, 2012 Popular Post Report Share Posted October 3, 2012 4 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts