Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

Bednije izdanje jedne ekipe nisam skoro video, cestitke partizanovim igracima koji su takodje lose igrali ali dovoljno dobro za onakvu zvezdu

Dobar onaj link dosta toga sumirano na jedom mestu i zaboravio sam vecinu stvari koja podseca zasto nam je sport pa i kosarka pukla

fallout_table.gif

Bednije izdanje jedne ekipe nisam skoro video, cestitke partizanovim igracima koji su takodje lose igrali ali dovoljno dobro za onakvu zvezdu

Dobar onaj link dosta toga sumirano na jedom mestu i zaboravio sam vecinu stvari koja podseca zasto nam je sport pa i kosarka pukla

ae prestanite sa tim 'sport nam je los' kada izgubite u necemu :D

Zvezda je odigrala lose zato sto je Partizan sabio u odbrani kao Detroit za vreme Bena Valasa

Edited by leisure

Zvezda je sutnula 18 trojki pre nego sto je dala prvu, dosta od toga otvorenih suteva. Kada ne pogadjas otvorene suteve protiv solidne odbrane nemas sta da trazis u utakmici. Partizan je odigrao jaku odbranu, ali daleko od toga da je sabio jednostavno ovi se ukenjali kad su videli da ne ide i predali se jer nema ko da povuce kad je frka. 

There's some disco fans in here tonight!

ae prestanite sa tim 'sport nam je los' kada izgubite u necemu :D

Zvezda je odigrala lose zato sto je Partizan sabio u odbrani kao Detroit za vreme Bena Valasa

pa ti lupaš za sve pare

sabio odbranu? U trećoj na pola, kad ste imali preko 20, na grafici koju su prikazivali imali ste duplo više izgubljenih i skokove egal, plus smo mi imali više ukradenih

U trećoj smo imali više skokova, u drugoj isto, a zakleo bih se da ste i više gubili lopte, treća definitivno

ono, ok, dobili ste, sve je to kul, ali mislim da se preterano ložite sa tim najtalentovanija generacija, kurac palac i sl. Valjda niste zaboravili Bamberg, ko i mi Ulm, o boljim ekipama i da ne pričam, što će se videti u EL vrlo brzo.

A o EP da ne pričam, tu će se tek članovi reprezentacije poput Gagića, Muslija i onih prevara iz Mege dokazati

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa igrali su solidnu odbranu, ali ništa bolje nego uobičajeno. Za Duleta se zna da posvećuje pažnju odbrani, i da su njegove ekipe više defanzivne, ali priča o ne znam ni ja kakvom sabijanju je smešna

G lepo kaže, dve veoma loše ekipe, u crnom periodu naše košarke, što će se videti i u budućnosti

Pero, u 3. je samo Rakocevic dao koseve iz igre u 1. poluvremenu, ostalo su bili slobodnjaci. Ne pamtim kada se to desilo.

Za EL sam vec rekao, ako smo mogli da igramo 2 utakimice sa Barsom i jednu sa CSKA na jednu loptu pre 6 meseci, kada smo u odnosu na danas bili u raspadu, ne plasim se kako bi igrali novu sezonu u EL ako bi tim ostao na okupu. 

i to je ultimativni dokaz dobre odbrane?

onda ćemo isto da kažemo da je SAS usrao Majami sa odbranom jer su dobili 33 razlike, a smetnućemo sa uma da su dali 16 trojki iz 32.

Mislim, sry, ali logika ti je gora od prosečnog grobara sa alkatraz/zabranjeni/koji kurac navijačka grupa foruma. I večito to, e igrali smo na 2 razlike, znači da smo do jaja. Po toj logici, pošto je Zvezda izgubilia na jednu loptu od Galatasaraja u Turskoj, plus nepriznata trojka Radivojevića, a Galatasaray će biti šampion Turske, to automatski znači da će Zvezda Efes, Galatu i npr Fener da usere u Evroligi kod kuće ako ih izvuče?

ili da ja izvučem paralelu da ako vas je dobio oba puta Bamberg, koji je imao 0-14 u top16, da to znači da ste gori od njih. Malo realnosti, imaš Westermana koji je imao promenljivu sezonu, dobrog Bertransa koji neće igrati gotovo celu sledeću, Lučića koji odlazi i sina Dragana koji je tek na kraju domaće lige zaigrao dobro, seti se kako je igrao u EL, i koji će takođe verovatno otići. Bogdanović je odličan, Žofri takođe. Ostatak je srednje žalostan (Gagić. Musli, Gordić, Đekić, Čakarević. Milutinov). Biće to ok ekipa sa ovom dvojicom i Westermanom na pleju, ali daleko da je to ne znam kakva generacija

kod nas je situacija još tužnija. Deda Rakoč, Raško matoran, Nelson koji ima očajan šut, i poluproizvod Savović. Simonovića, Vuka, Subotića, Skota ne vredi ni komentarisati. Ne treba biti genije pa videti kakva nam je košarka

Partizan igra dobru odbranu cele sezone, nisu samo ove 3 utakmice dokaz. Jedno 10ak utakmica smo gubili na jednu loptu samo i iskljucivo zbog neiskustva. Najgore su se izretardirali bas protiv Bamberga kuci.

Napredovala je ova ekipa jako puno od pocetka sezone. Imao sam utisak da mogu da nabiju razliku protiv vas kada god to pozele. 

Ne kazem da su svi Brajanti, ali postoji odredjeni kvalitet i potencijal koji tek treba da se dokaze.

Sto se Gagija tice, on se preporodio od kada je dosao Dule. Najbolji nas igrac ove sezone. Izmedju ostalog, zaustavio je Navara i Rakocevica na po 3 poena na utakmici, a pritom sabio i u napadu. 

Edited by leisure

dobro, sad baš po 3, opet preteruješ. 

Evo, nije me mrzelo da pogledam, Rakočević dva meča u ABA, 10 i 17. Finale kupa 20, Superliga 11 i 27, i plej of 3, 7, 18, 10, prosek 12.3.

A te od 3 i 7 su bile nakon povrede i pauze, jer je igrao 10 minuta u trećoj protiv Mege, pa onda ta dva prva meča finala, mada eto, ni to ne mora da bude opravdanje. Dalje Rakoč je u celoj finalnoj seriji igrao od 20 do 27 minuta, daleko manje nego cele sezone, mator je ko biblija i umoran, vidi se

Da rezimiramo, nije loš Gagi, ali zadržite se u granicama normale :tf:

e, onda zbog toga jeste sigurno za prvu defanzivnu petorku NBA :tf:

bottom line, da ne dužimo, biće to fina ekipa, ali generalno, mislim da nam se basket skoro, ako ne i nikada, neće vratiti na onaj period iz 90ih, što je pokazala i ova plej of serija

не желим да улазим у расправу, али морам рећи једно

верујем у ове партизанове клинце.

потенцијал имају, доказ су текме против цска и барсе. е сад... да ли ће искористити тај потенцијал, видећемо следеће сезоне.

Um caruje, Dundo Maroje!

odlican je(stvarno)

@leisure

ma kapiram ja to al' sta ce ti novo drvo kad imas vec 3 takva u spicu,imas ekipu sa 15 napadaca,0 odbrambenih igraca i 3 vezna igraca i ti dovodis prvo ni manje ni vise nego igraca koji u karijeri nije dao vise od 30 golova kapiram :D

edit

nije bas da imamo neke sutere kali :D

Edited by trn

ono što sam ja gledao, odličan je

+ je karao grobare u pioniru kad im je gorelo pod nogama za F4