Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

Koja zalost danas... Da krenem od karata, 500 dinara.. ne da je puno, nego najebem im se 500 majki majcinih. Igraci tokom cele utakmice za plakanje, navijanje tuzno ali ok... Karte su se kopirale ali ipak nije mogao svako uci, koga usere usralo je.. Sa Vracara nas 15 odemo u Sumice na rukomet, tamo nevera.. 200 kinti ulaz ali nije problem dati 200 kinti, problem je sto kada smo usli unutra NI JEDNOG JEDINOG ZVEZDINOG NAVIJACA NIJE BILO.. Igraci su sami izmedju sebe komentarisali nedolazak navijaca i ono malo publike sto je bilo sto nije bar malo pustilo glas, kao u pozoristu, majke mi. Murije oko Sumica jedno brat bratu 300, kao da se igra na marakani mame mi.. Sve u svemu zalosno.. Igrace FK Zvezde bih tukao sve redom govnjivom motkom a potom sve i jednog bih oterao u tri picke materine iz kluba na celu sa Jankovicem, sramota kako se ponasaju. Nakon utakmice svi igraci su dosli do nase tribine JEDINO JE RETARD MILIJAS OTISAO U SVLACIONICU ! Serem se u kapitena. A onaj ko je dao minus za ovo moze da mi se sagne, a ako je navijac/simpatizer zvezde i zadovoljan onim danas pogotovo moze da mi se sagne. ( jebe mi se i za pluseve i minuse, idu mi na kurac hejteri followeri, napusite mi se kurca ! )

Edited by Bonsai
  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 15

Frust level - Rs fan!

Ozbiljno kako ti nije zao zivaca, svaki od tih pajsera zaradjuje kao 5 programera kad se skupe na gomilu (priuceni ili ne). Kad se zavrsi tekma voze se kuci dzipom dok im ga drka neka ziljava a ti pizdis, ne isplati se!

There's some disco fans in here tonight!

meni ništa u ovom saopštenju Evrolige nije jasno

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Čelnici Evrolige napravili su, kako navode, "kompromis" i doneli odluku da pored šampiona Jadranske lige u Evroligu ide i prvoplasirani u ligaškom delu ABA lige, ali će ti timovi moći u evro-elitu samo ako ispune određene uslove, kao što su dvorana određenog kapaciteta, hoteli visokog ranga u gradu, kao i mala udaljenost od međunarodnog aerodroma. A te uslove ne ispunjavaju mnogi pretendenti.

edit:

a ima i ovo

- Veoma smo zahvalni Evroligi za njihovo razumevanje situacije u kojoj se nalazimo. Zahvaljujući našim jakim radnim vezama sa elitnim takmičenjem, uspeli smo da potpišemo ugovor, vitalan za klubove iz regiona. Sporazum koji smo postigli dozvoljava učesnicima ABA lige, koji trenutno ne ispunjavaju sve uslove učešća u Evroligi 2013/14, da se registruju kao domaćini u drugom gradu ili drugoj dvorani. To je veoma važan princip, koji smo branili čitavim tokom pregovora - naglasio je Lorbek.

Deo vezan za registrovanja klubova u drugom gradu ili dvorani najviše znači Igokei i Radničkom, koji u tom slučaju ako izbore Evroligu neće ostati uskraćeni za "B" licencu.

nista mi nije jasno...

Edited by trn

Zvezda je gubila u prvom poluvremenu u poslednjih 5 utakmica :s

Od kupa je u velikom padu forme ali je nekako uspevala da dobija utakmice iako je ocajno igrala.

Cini mi se da se sve to poklapa sa dolaskom Samardziskog i odlaskom Brauna, koji jeste dosta lose igrao u poslednje vreme ali barem nije promasivao zicere kao ovaj. Valjda ce uspeti da podignu formu za final 4 jer sa ovakvom igrom, realno, nema sta de se trazi tamo.

There's some disco fans in here tonight!

партизан иде даље.

иначе, мени је ово класична калкулација за избегавање дербија у полу-финалу

у скопљу се шатро поквари семафор у 2/4 и лаговала је текма за београдом 15ак мина :)))

Um caruje, Dundo Maroje!